MuskulaarKobras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MuskulaarKobras
Memberkulturismi võistlustel tuleks sisse viia mitte kaalukategooriate süsteem, vaid järjestada riistapikkuste järgi. Et siis meestes kuni 15 cm võitis see ja see, kuni 20 – … . Ja absoluudis võitis … !
Pane tähele, paarikümne aasta pärast kasutataksegi sellist süsteemi
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberVäga karmid tüübid, see mingi väike hiinlane või midagi sellist see pani mõtlema.
Sama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberPrantsusmaa
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…loodetavasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodan, et Saksamaa teeks ka meile üllatuse ja paneks MM’i kinni, Holland oleks ka tore Tšehhi ka….. peaasi, et Brasiilia ei võida, aga kaldun seda arvama, et nii juhtub. Aga eriti rahul olen ikkagi siis, kui mõni Euroopa riik kinni paneb selle suurvõistluse. Samas Iraan võiks ka midagi suurt korda saata 
MuskulaarKobras
Member6-kiloste hantlitega saab küll väga hästi teha. See on lihtsalt pumpamine ja lihas lihtsalt suureneb. Tee iga päev nii palju kui jõuad mõlema käega võrdselt. Ma mäletan, et paar aastat tagasi, kui ma veel jõusaalis ei käinud, siis ma lasin kodus mingi 3-kiloste hantlitega 1000 korda (500 mõlemale käele) ja biits arenes ja nüüd on ta suhteliselt hea vormi omandanud.
Aga nüüd, kus ma jõusaalis käin, siis ma enam küll ei pumpa 3- kiloste hantlitega vaid teen sellise raskusega, et ma ikka 8 kordust mõlema käega ära jõuaksin teha.
MuskulaarKobras
MemberViimane valge ja sealt samast esimene punane särk meeldivad minule.
MuskulaarKobras
MemberMina võtan trennist suvel puhkust ja püüan kohugile tööle saada. Arvatavasti teen nii, et käin ikka korra nädalas ära, et ennast täielikult käest ära ei laseks.
MuskulaarKobras
MemberKuidas seda manustatakse? Kas nii nagu monohüdraati?
MuskulaarKobras
MemberVäga julm tõesti, aga elu lihtsalt on selline.
MuskulaarKobras
MemberKrt, siin tundub Valujevi nägu eriti hull.
MuskulaarKobras
MemberÕllest küll naljalt ära ei ütleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
Memberminu arvates see kandilisus pole küll eriti kenaMulle küll meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberSee naine vast vihkab, et ta üldse naisena sündis !
Täpselt!
MuskulaarKobras
MemberNäo poolest meenutab ta Scary Movie’st seda MR. Female’t või oli ta hoopiski MRS. Male
“>MuskulaarKobras
MemberEsimesel pildil peaks Arnie olema ja arvan, et kolmandal ka. Teise pildi kohta ei oska midagi kosta.
MuskulaarKobras
MemberSee Timo Poutiainen tundub naljamees olevat, aga mida mina tean
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused