MuskulaarKobras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MuskulaarKobras
MemberSuhtumine noortesse on minu meelest võrdeline sellega, kuidas noored suhtuvad ISE jõusaali !Täpselt!
Kuigi ma ise ka suht noor…On seal minust kohati ka nooremaid
MuskulaarKobras
MemberKas see oleks siis normaalne, et 150kg mees peab suruma 300kg, et olla sama tugev kui 75kg mees kes surub 150kg?ei ole jah
MuskulaarKobras
MemberIse olen küll endaga rahul.
To p6kk666
Sa ei saa seda asja nii võtta. Sama hästi olen ma oma õpitulemustega rahul, ega ma sellepärast õpinguid pooleli ei jäta, et see nii jääkski. Ja trennis käin ma selle pärast, et mulle meeldib seal käia, mitte selle pärast, et ma enda kehaga vms rahul pole. Tugev keha on ainult boonus sellele rahulolule, mis ma trennist saan.
MuskulaarKobras
MemberNeis lauseid ei tasuks päris tõena võtta, sest poks on üks suur meelelahutus ja suur äri, kus suur osa tätsus on ka matši eel toimuval. On teada fakt, et poksijaid suunatakse enne matši ähvardusi tegema , vastast alandama jne. Muidugi ajakirjandus võimendab kah neid veel.Ma saan aru, et ta püüdis vastast hirmutada ja alandada jne…aga igal asjal on ka piirid. Nii isiklikuks minna nagu tema alati läheb pole ka normaalne…eriti veel sellist paska suust välja ajades.
Aaaa… seda ka, et Tyson’i ja Lewis’e pressikonverentsi kähmluses roomas Tyson Lewise juurde ja hammustas teda jalast
Mingid uued nipid, mida vanglates kasutatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?MuskulaarKobras
MemberLugesin ise ka neid kommentaare suu lahti.
MuskulaarKobras
MemberNad poksisid mingi paar-kolm aastat tagasi. Siin ei saa öelda, et Tyson oli juba vana ja vormist väljas, oma süü, et ennast p***e keeras. Muideks on Lewis (1965) Tysonist (1966) aasta vanem – poksisid siis kaks penskarit. Ja Klitschko’st on ta koguni 9 aastat vanem…Tuleb märkida, et Lewis on igati võimas pensionär.
Ainuke, kellest Tyson pärast oma comeback’i jagu sai oli see sama “Taani tainas”, kes oli kõvasti ülekaaluline ning kes oli ringis lihtsalt selleks, et Tyson saaks nö. “suure pauguga” tagasi poksimaailma.
Krt see Tyson pole kunagi normaalne olnud. Hammustab ringis kõrvu peast ja lubas veel Lennoxi ringis ära tappa ja tema lapsed ära süüa
Krt, kus on selle mehe mõistus??? Öelge mulle ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
Membersilmanägemine oli minu mäletamist mööda A-vitamiin.
MuskulaarKobras
MemberSiis sa oled alles hall keskpärane mass!200kg surudes oled tegija
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olli, kah hall keskpärasus
Aga palju keskmine eesti naine surub? Ehk oleks targem opile minna ning olla naistest tegija
?MuskulaarKobras
MemberTäna sai just proovitud ning 25 kg kehakaalust rohkem siis
MuskulaarKobras
MemberMa mäletan, et kunagi Alex Lepajõe saates oli mingi teema Ott Kiivikaga ning seal ütles Kiivikas, et keskmine eesti mees surub (või peaks suruma) 110kg. Endal veel natukene pingutada ja olengi eesti mehe nime väärt
MuskulaarKobras
MemberLennox Lewis on praegu oma ala tegija. Vitali Klitschko’le, kes on ka üks maailma tippe, tegi ta ära ja Tyson’ist ei tasu rääkidagi.
MuskulaarKobras
MemberMuskulaarKobras
MemberMitte midagi head ei arva.
MuskulaarKobras
MemberTo: bohemianrhapsody
Palun seleta siis see ütlus oma sõnadega lahti ja õigesti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberEI! Vaid targad oskavad viinaga piiri pidada (ei joo ennast pildituks ning oskavad õigel ajal EI öelda)
AutorPostitused