MuskulaarKobras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MuskulaarKobras
MemberKui juba vanaisade peale läks, siis minu vanaisa joob päevas kindlasti 2 liitrit õlut ning ta on praegu 70-aastane ja täie elujõu juures.
MuskulaarKobras
MemberVäike parandus Vend Vähile-Suitsumehena 100% aga mehena ümmargune 0
??:”>Äkki ta mõtles, et tema on suitsumehena ümmargune null ja mehena 100%
MuskulaarKobras
MemberLeidsin ka ühe päris head video :-http://www.youtube.com/watch?v=7JMWhgWPG10
??:”>See video on muidu varem siit foorumist juba läbi käinud, aga hea on ta ikkagi.
MuskulaarKobras
MemberViimane oli nagu kommilaksu all
??:”>MuskulaarKobras
Memberolgem ausad rinnalt maksi surumine ei koti kedagi, mõtle parem kuidas sa trenni teed, mitte maxi surumiselema olen käind täpselt aasta ja kui läksin surusin 40 kilo ja nüüd surun 97, 5
Olen täitsa aus ja ütlen, et kotib ikka küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberAeg-ajalt saab siin vaikselt eetrit rüübatud.
MuskulaarKobras
MemberKas jumal on olemas?Mis on elu mõte?
Veel mõned inimkonda aegade algusest peale vaevanud filosoofilised küsimused.
Julgen väita, et jumalat pole olemas.
Elu eesmärk- süüa, sittuda ja sigida:
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberHantleid pole… kuigi võiks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
Member25 kg
MuskulaarKobras
MemberMiks seal seda välja ei toodud, et higi võib mööda kaela kaenlaauku voolata ja sinna ka villid tekitada ja see pole ainuke viga….higi võib ka silma minna, mis pole ka kuigi mugav ja see ajab ka närvi, et peale trenni oled higine ja siis peab pesema minema ning jälle on aeg raisku läinud. Võib-olla peab ka arsti juurde minema, kuna higi on silmad ära rikkunud ja arstide vahel jooksmine teeb ka higiseks ning higi võib ka varvaste vahele jõgedena voolata ning tekivad uued villid + intiimkohtadel olevatele villidele võivad ka villid tekkida… SPORT ON PAHA!
Nüüd ma lähen vaikselt poodi (vaikselt selleks, et higistama ei hakkaks ja ville ei tekiks), ostan 5 liitrit jäätist ning hakkan seepe vaatama ning saan selliseks
http://au.geocities.com/shgames/fat-woman.jpg Hei!! vähemalt ei teki mul VILLE!
MuskulaarKobras
MemberEi tea, ma ise ei suitseta aga ma usu sellist juttu nagu pühapeva suitsetaja, sa kas suitsetad või ei. Tõmbad aastas korra… suitsetad ju ikkagi.Võrdluseks – pühapäva mõrtsukas
Hea point
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kuid sarimõrvarit ja ahelsuitsetajat ei saa võrrelda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .MuskulaarKobras
MemberTränn, dnb, hardstyle jne see kõik on nagu nii nii mõtetus ju.On, mis ta on, aga nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi.
Mina olen juba ammu aru saanud, et see, mis mulle meeldib, ei pruugi teistele meeldida ning vastupidi ja ma ei hakka enda muusika maitset kellegile peale suruma.
Ning üks asi on kindel, et inimesed ei suuda alatasa hardstyle’t ja träna jne… kogu aeg kuulata ning ühel päeval avastavad ka nemad, et rock ja metal jt. on paremad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberHetkel vanakooli-rock
MemberEi suitseta…ega hakka suitsetama.
MuskulaarKobras
MemberVenna eeskujul läksin esimest korda jõusaali ja hakkas meeldima.
-
AutorPostitused