MuskulaarKobras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MuskulaarKobras
MemberOlen seda varem näinud ja arvan, et väga pro
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Väga hästi oli rullide elu kajastatud jne. 
MuskulaarKobras
MemberKas see eeskuju oli umbes selline, et kasutage steroide, noored
MuskulaarKobras
MemberTegu võib olla venitusega. Anna nädalakene rahu.
Endal oli eelmisel nädalal õlg ära venitatud, väga valus oli isegi kätt tõsta ja kohe oli tunda, kuidas üks lihaskiud hullu valu tegi. Ei saanud trennis mitte midagi teha va. jalapressi jne. Võtsin nädalaks aja maha ja peale seda oli juba OK, võib-olla õrnalt andis tunda veel ,kuid hetkel pole küll mingit jama.
MuskulaarKobras
MemberAitäh harimast, aga sa ei tea ise ka, mida sa räägid! Mitte mingisugust kahte meetodit pole! On laadimiskuur (4x päevas ja 5 päeva jutti). Pärast laadimist võtad trennipäevadel 2x (1 kord enne trenni ja teine kord pärast). Puhkepäevadel võtad ainult 1 kord päevas.
Krt..neid teemasid on siin foorumis terve pe*se täis…tee silmad lahti ja kasuta otsingut.
MuskulaarKobras
MemberMuskulaarKobras
Membermix särgiga pulli-fekaal on … mingist tasemest alates on särk ainuõige võimalus ….. nagu et tippsprinterid jooksevad ka spetsiaalses riietuses mitte t-särgis ja dressides … nagu mitte tipud….Sa ei saa seda nii võrrelda. Sprinteritel on selline liibuv riietus, et tuuletakistus oleks minimaalne. Surumissärk on minu arvates ka bullshit, sest see pole normaalne, kui mees punnitab ilma särgita 145 kilo vaevu üles, teiseks katseks paneb särgi selga ning 165kg on kukeköha. Juba see näitab, et särk pole õige, kuna alguses on tükk tegu, et see kang endale rinnale saada…alatasa nad sikutavad seda endale rinnale vms…
MuskulaarKobras
MemberKasita shakerit või mõnda pudelit, siis sa saad korralikult kogu kraami läbi loksutada.
MuskulaarKobras
MemberÕlg.
MuskulaarKobras
MemberVorm, jõud.
MuskulaarKobras
MemberIse olen muidu kasutanud Kreatiin monohüdraati (Tai Kane) ja tulemustega väga rahul olnud. Olen tähele pannud, et seda on ka Viljandis Sportlandis müüma hakatud ja ma arvan, et Viljandi pole siin kohal erand. Mine vaata mõnda Tartu Sportlandi, ehk on ka seal sellist kraami müüa.
MuskulaarKobras
MemberMitte, et Sa vana oleksid, kuid arvan, et poleks mõtet nii hilja nullist alustada (kui suur tahtmine on, siis tasub ikka proovida). Mina hakkaksin regulaarselt jooksmas käima ja teeks ka sprinte. Siis, kui konflikt on, jõuad kiiresti ära joosta
MuskulaarKobras
MemberKüsiks nüüd, et kuidas see “Extreme XXL” ka mõjunud on?
MuskulaarKobras
MemberEnne (koma) kui kreatiini akad võtma (koma) võiks kirjutama õppida
Aga ise muidu tarbin http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=307 + Viinamarja suhkur
Look, who’s talking!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
Member“Isa soovitusel” kangelane oli invaliid, vaimselt alaarenenud (oli vist teise astme invaliid ja isa oli tal esimese astme invaliid).
MuskulaarKobras
MemberKaua elamine ei ole eesmärk omaette, samamoodi nagu karskus, vaid eesmärk on elada elu täisväärtuslikult ja nautida elu. Igaüks teeb seda just nii nagu tema seda oskab.Eesmärk on lisada aastatele elu, mitte elule aastaid!
Oluline on kvaliteet, mitte kvantiteet.
See on hästi öeldud!
AutorPostitused