MuskulaarKobras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MuskulaarKobras
MemberMinule see idee meeldib.
MuskulaarKobras
MemberMa just sama vaatasin, et minuarust õlavars ongi biitseps ju.
Või mida sa seal mõõtsid?
Asi selles, et ma ei teinud õlavarrel ja õlal vahet, ei jaga neid asju eriti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
Member
Sai enne valesti vaadatud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult peaks olema 42,5 cm (mõõtsin üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Või on hoopis selline asi, et ma mõõdan valesti
, sest pole harjunud selliseid asju tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga biits on ikka 38 cm.MuskulaarKobras
Memberõlg- 42,5 cm
biits- 38
käsivars- 30 cm
kael- 40 cm
rind- 105 cm
talje- 80 cm
puus- 83 cm
reis- 57 cm
säär- 38 cm
Vanus 17, pikkus on 176 ning kaal 70- 72 kg.
MuskulaarKobras
Memberkui sa 18 pole, siis pole eriti mõtet massi tegema hakata, sest seda lihtsalt ei tule.Oled sa ikka kindel?

MuskulaarKobras
Membersulle vä toob sisse?Vaata, et too ää, aga sellele Andreile või kellele iganes, toob see rate mõnusalt sisse ää. Minu vaatenurgast ja paljude teiste arvates on see Rate.ee mõttetu ja haiglane, kuid see rate looja on igati kõva vana, sest see on ikka väga tulus äri ja igaüks ei oleks sellele tulnud.
Rate ideel iseenesest polnud vigagi, aga need inimesed ise, kes seal käivad, on selle koha haiglaseks muutnud.
MuskulaarKobras
MemberIse huvituksin kindlasti Tarmo Mittist!
MuskulaarKobras
MemberEi tohiks nagu olla!
MuskulaarKobras
Memberargonaut: Jeees… hea, hea!
Meil on sama maitse!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberErilised rõvedikud ikka vahivad sealt piltidelt vastu, eriti lahedad on need latiinonoorukid, kujutan ette, kui lahe machojutt neil suust välja tuleb!Ma vaatasin ise ka neid latiinosid sama pilguga
Ühel poisil oli “kõva” biits ja käsivars selle kõrval nagu õlekõrs. Tegelikult oli kõigil nii, aga ühel hakkas eriti silma.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberJa nad on ise endaga nii rahul

Need “lihased” on nagu mingisugused kasvajad.
MuskulaarKobras
MemberTühi kang kaalub 20 kg ja loomulikult loetakse kangi kaal ka raskuse alla.
MuskulaarKobras
MemberMuskulaarKobras
MemberNüüd 30 kg.
MuskulaarKobras
MemberKõva mees!
-
AutorPostitused