MuskulaarKobras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MuskulaarKobras
MemberMind ennast ei huvita tegelikult üldse see maitse, mulle on tulemus tähtis
MuskulaarKobras
MemberMa ei tea, kas nüüd kokku segada, aga võib küll üheaegselt tarvitada. Aga sellest WHEY Gold Standard’ist olen ainult head kuulnud!
MuskulaarKobras
MemberEks anna teada mis maitse on siis kah Muskulaarkobras! Sellel ei saanud vist maitset valida?Sai küll. Valida sai vanilje ja shokolaadi vahel. Ise võtsin shokolaadi maitselise. Aga jah, eks ma siis annan oma maitseelamustest teada, kui kraam käes
MuskulaarKobras
MemberMinuarust “Kreisiraadiot” ei löö miski üle!!
Seda kindlasti
, kuid Wremja oli ka suht tegija 
MuskulaarKobras
MemberTellisin täna selle Exteme XXL’i ära. Eks vaatab, mis saama hakkab
, ise loodan kõige paremat 
MuskulaarKobras
Memberselle teemaga kindlasti seoses
MuskulaarKobras
MemberEi tea kui vajalik see üldse on. Arvan et ei olegi vajaKust sina tead, kas tal on seda vööd vaja või mitte. Kindlasti on, kui ta sellest huvitatud on
MuskulaarKobras
MemberVaata Fitness TV-st kuidas looduslaps Mr Mesi võtab külmavanne ja tee järele kui oled sama kõva mees.Kõva mees!
MuskulaarKobras
MemberMulle meeldis ka see viimane.
MuskulaarKobras
Memberreklaamis on alati jutt roosiline
Seda kindlasti

MuskulaarKobras
MemberAga siin on kirjutatud, et Extreme XXL on massilisaja, millega saavutab kiiremini ja kuiva lihasmassi. See justkui aitab kaasa rasva põlemisele.
MuskulaarKobras
MemberMa ei hakka uut teemat tegema. Tahaks kuulda arvamusi Extreme XXL’i kohta.
MuskulaarKobras
MemberEi taha vaadata aga mis seal esimeses videos oli ?Kõva ragin
MuskulaarKobras
MemberPäris hullusti hirmutasid kõik need videod
MuskulaarKobras
MemberSiinkohal vaidleksin vastu. Heade geenide puhul on siiski 8-pack, nagu sellel pildil on näha.Kõikidel inimestel pole häid geene ning järelikult on tavalised inimesed 6-packidega enamuses
ja mina pole veel kuulnud väljendit 8-pack, kuigi ma tean, et see 8-pack on täitsa võimalik, nagu sinu antud pildilgi
AutorPostitused