Muskel14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Muskel14
MemberTee samamoodi, nagu jõusaalis. Naiteks 3x 30 kätekõverdused, siis 3x 30 kõhulihased jne. See 30 korda ma võtsin lambist, tee niipalju, kui jõuad. Kui jõuad juba üle 60 järjest teha, siis mine jõusaali. Puhkepäevi võid pidada nädalavahetustel, või ülepäeva.emm mis mõttes 3x mingi asi et nagu 1 korra teed ära siis puhkad 20seci või 10seci siis uuesti ja nii 3 korda?
Muskel14
Memberkuidas ütle alla v6tta?
Muskel14
Membersiililegi selge, et noormees tahab enne jõusaali läve ületamist tugevaks saadajust nimelt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muskel14
MemberKuidas oleks 14a. poisil kõige parem rinna lihast teha???Mitte jõusaalis
Ja tahax teada kuidas saaks tugevad jala-ja kõhulihased???
Ettetänades Roland
Näed kliki selle onu vastavale lihasele, mida treenida tahad ja avaneb palju erinevaid harjutusi mida ühe või teise lihase puhul teha. Lihatsalt vaata, mida sa saaksid kodustes tingimustes jäljendada ja mõnda harjutust natuke muutes saad ta nö. mugavndada koduste tingimuste jaoks.
Edu. Loodame, et kuuleme sinust varsti noorte-kategoorias
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ohh tänan väga sellest oli palju abi kui ma nata kasvan veel ja lihased suuremad siis hakkan jõusaali peale mõtlema ja muide palju oleks 14a. kuu maks tartus?? selline klubi mis oleks annelinna lähedal?Palun vasta kui oskad öelda seda.
Ettetänades Roland
Muskel14
Membermul kodus ainult 1kg,2kg,3kg ja 4kg aga kas on raskemaid vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja muidu tnx abi eest
Muskel14
Memberdeadlift on jõutõmme sirgete jalgadega seda ära tee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rinda muidu hakka horisontaal pingil suruma ja siis ntx hantlitega 30 kraadisel kaldpingil suruma. Kõhtu tee 3×25 jalatõsted, külgedele mõlemale 3×25 keha tõsted. kui algul ei jõua tee 25 yhele küljele puhka 25 teisele, kui jõuad tee 25 yhele ja kohe teisele 25. Me noored veel peamine asi, et sööd korralikult 3x päevas vähemalt ja piima joo ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> õhtul hoidu magusast, sest see nn saku(kommi lihas) tekib kõhule päris kähku.oot kuidas ma pingil teen naq kätekaid või kuidas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muskel14
MemberVõiksite öelda mulle kuidas toitudas siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kuidas rinnalihast saab kõhulihaseid saab ka mingil masinal?Muidu tnx palju abi on olnud!vastake sellele palun plzzzz!!!
ja muide mis on deadlife or smthing mis õlalihas mainis?
Muskel14
MemberVõiksite öelda mulle kuidas toitudas siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kuidas rinnalihast saab kõhulihaseid saab ka mingil masinal?Muidu tnx palju abi on olnud!Muskel14
Memberelan tartus siin turu silla juures
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja pealegi oleks vaja kintse ja jala lihaseid ja tahaks teada kuidas rinna lihaseid saada kiirelt normiks ja ka kõhulihased?
Muskel14
Memberoot mis trenni ma lähen siis kas ujumis või kick box või enesekaitse?Ja kas siis jõusaalis hakkan käima ja kui hakkan mis raskused? ja mis trenasöörid(or smthing)??
tänan abi eest muidu
-
AutorPostitused