muskel12
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
muskel12
MemberSama asja leiab http://www.bodybuilding.ee-st otsides.
2 kordust – ? x 1,06
3 kordust – ? x 1,12
4 kordust – ? x 1,15
5 kordust – ? x 1,18
muskel12
MemberAga proovi randmed sirgena hoida! Ise kunagi surusin muide kunagi sama moodi. Algul võib natuke imelik olla, aga sellega harjub ära.
muskel12
MemberMingi paber anti kaasa. Seal on kirjas, et üldvalk( kolorimeetria) on 6500c (g/l )ja Kreatiinkinaas ( kineetika) 6502p ( U/I ).
Kas see ütleb kellelegi midagi. Minule vähemasti mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muskel12
MemberMa arvutasin siin lehel oleva kaloriarvutiga ja kõik on õige. Ei võta liiga palju valku.
muskel12
MemberMa arvestan teelusika mitte supilusika järgi!
muskel12
MemberTokyo ülikooli sumo “ühikas” on küll vähemalt korralik jõusaal ja trenni nad ka teevad seal õhtuti. Päeval on maadlustrennid.
See on küll vale, et neil jõudu ei ole. Kui neil jõudu ei oleks, ei jõuaks nad end kuidagi liigutada, veel vähem teist samasugust ringist välja lükata.
muskel12
MemberKes siis on otsustanud võistelda? Ise üritan osa võtta, juhul kui midagi tähtsamat ette ei tule.
muskel12
MemberMa olen tähele pannud, et treeningvideotes teevad kulturistid alati kiiresti biitsepsit ja aitavad natuke kehaga kaasa. Olen ma millestki valesti aru saanud? Ise teen võimalikult rahulikult ja kontrollitult.
muskel12
MemberSankjonabet vms pead sööma! See on spetsiaalne sumokate supp, et kaalu tõsta:)
Retsepti ma sulle kahjuks ei oska öelda.
-
AutorPostitused