MurderDoll
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MurderDoll
MemberLohk lohuks, kuid mina näen siin hetkel ainukeseks probleemiks rinnalihaste puudmist.Oma arust on mul rinnalihas täiest olemas, nad lihtsalt väga erineva kujuga.
MurderDoll
MemberLõpuks panin siis enda pildi ka üles. Paistab et siin ei anna vist midagi enam ühtlasemaks teha, ainult trenni edasi teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MurderDoll
MemberMa arvan et parem oleks sul rinnale teha edasi vaid 2 harjutust, näiteks kaldpinnal ja lamades surumine. Õlale ja käele tuleks samamoodi trenni edasi teha, ega nad niipalju kiiremini edasi ei hakka arenema. Tuleb lihtsalt rinna treenimisega tagasi hoida
MurderDoll
MemberKaua sa muidu trenni oled teind, et sul see vahe nii suur on juba?
MurderDoll
Memberhmm… kui regulaarselt trenni teha kui kiiresti on võimalik tulemust näha?hmm…see oleneb sellest kuidas sa oma toitumise paika saad, kuidas trenni jaotad ja palju sul viitsimist on niimoodi edasi jätkata. Tulemused oleks muidu näha juba kuu või paariga kui pingutad.
MurderDoll
MemberKrt oleks ikkagi pidanud minema, helistati ka veel, aga ütlesin ära, oleks oma vanuses kolmanda koha saand
MurderDoll
MemberEhh, kas Sa ootad nüüd vastukaaluks, et naised püstitaksid teema m-ide strateegiliste mõõtude kohta?
Ja siis saaksime teha uuringut, kuidas mõjutab igasugu mõõtude arengut treenituse tase…
A miks mitte?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MurderDoll
MemberKastilt kükkimine see et istud kastil ja tõused püsti.
MurderDoll
MemberPeale jalgade ära unusta ka rinda, õlga ja triitsa treenida, sul tuleb see kasuks. Rinnalt surumine peaks see olema kindlalt. Ise mängisin 8 aastat ja tugevad käed teevad aind head
MurderDoll
MemberMees ja 46-47
MurderDoll
MemberKas #2 harjutuse puhul (pildil alumine) on tähtis see , kas su selg on sirge või ei?Selg peab sirge ikka olema!!
MurderDoll
MemberTänud, juba ootan kui saaks jälle rauda lõhkuma minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MurderDoll
MemberAga on mingeid ettepanekuid kuidas seedimist kiirendada?Alkohol pidi seedimist kiirendama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MurderDoll
MemberÜks raskemaid harjutusi mida ma teinud olen on see.Tundub päris huvitav asi, peaks ära proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enda jaoks kõige raskem harjutus käärkükk kang turjal ja sügavkükk.MurderDoll
MemberVanust 16, kaal 83 pikkust 188cm
Rinnalt: 90kg
Kükk: 115kg
Jõutõmme: 140kg Erilised tulemused ei ole aga no arenemisruumi küll ja veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused