MurderDoll
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MurderDoll
MemberÕnne minugi poolt
august 8, 2009 at 8:55 p.l. in reply to: Hmm miks lihased on reljeefsemad õhtul, kui hommikul? #212195MurderDoll
MemberÄkki seepärast, et hommikul on kõik lihased puhanud ja lõdvad, õhtul see-eest aga pinges alles päevast
“>MurderDoll
MemberNoo ka minu poolt siis õnne meistrile!
MurderDoll
Member2 ja mesomorph
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MurderDoll
MemberJuhtus siis väiksena, vbl 8-9 aastasena, kossu mängides selline asi, et puuplats millel mängisime, asus tagumisel poolel maast kuskil meetri kõrgusel. Siis hakkasin palli taga ajama ja sinna poole jooksma, ma suures uhinas ei pannud äärt tähele ja jooksin üle ääre, lendasin põlvega vastu asfalti. Siiamaani suur arm põlvel.
Teine asi siis juhtus pea kuu tagasi, koolis oli spordipäev ja olin avamisele hiljaks jäämas. Jooksin parasjagu suure hooga garderoobide koridorist välja, kui jooksin peaga vastu uksepiita. Lendasin põrke tagajärjel pikali ja jooksin edasi. Välisukse juures alles sain aru, et peast tuleb verd, päris ohtrasti kohe. Läksin siis algul kooliõe juurde, kus sain ajutise sideme ja pärast perearsti juurde. Õmblusi teha ei lasknud, siiani arm ja tuntav muhk peas.
mai 28, 2009 at 1:22 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA! Naiste EM, Bratislava -Slovakia 29.05-01.06 #198801MurderDoll
MemberNatalja – 2
Christina – 3
mai 20, 2009 at 8:13 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA mängu võitja on MurderDoll! EM kulturismis,kl kulturismis ja paarides, Serbias, Novi Sadis #197394MurderDoll
MemberIvo Pärle – 8. koht
Imre Vähi – 4. koht
Taavi Koovit – 6. koht
Ott Kiivikas – 4. koht
MurderDoll
Memberpeopesad üksteise poole, 24 lõuga ilma jõnksuta, ise 17 a. vana ja kuskil 88 kg
MurderDoll
MemberSuured rinnad, väike aju?Seos on olemas, täiesti enda kogemusest tean
mai 5, 2009 at 11:30 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194433MurderDoll
MemberMurderDoll
MemberMiks on sul rinna ja käte päeva peale pandud jõutõmme, see peaks ju seljapäeval olema. Jõutõmme ei treeni rinda!
MurderDoll
MemberEndal on 500 m rekord 1,32,6, sai koolis tehtud talvel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MurderDoll
MemberMul mõjuvad istessetõusud kus samal ajal keerad keha kord ühele, kord teisele poole!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MurderDoll
Member100 kg tegin 9, pärast proovisin veel 50kg-ga, tuli 50, oleks veel teind aga selg väsis jubedalt ära. Nende kahe proovimise vahel tegin veel 115kg kükki.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MurderDoll
MemberAvastasin ise ka mingi aeg tagasi selle video, lihtsalt…

Aga maeitea kas ainult mulle tundub või tal jalad ongi peenikesed, võrreldes ülekehaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused