MurderDoll
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MurderDoll
Member- Kaido Leesmann
Siim Rast
Hjalmar Mäe
Gert Koovit
Elar Kraav
Marko mumm
august 19, 2010 at 9:10 p.l. in reply to: Kulturismigigantide triatlon lõppes Marek Morozovi võiduga! #273768MurderDoll
MemberKoovit kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MurderDoll
MemberSellist lõppu poleks küll osanud oodata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MurderDoll
MemberKui Sa otsiksid foorumist Fightclubi alt siis Sa leiaksid päris palju selliseid küsimusi ja soovitusi, võiksid lugeda veits enne postitust.
MurderDoll
MemberÕnne ja sitkust!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MurderDoll
MemberNoo õnnitlused ka minu poolt siis
MemberEks see ole see kui tüdrukutel endal mingit sõnaõigust pole kellega nad paari pannakse.
MemberMa ei ole aru saanud kas teevad 1 filmi või sarja?Plaanis vist ikka teha 1 film
MurderDoll
MemberOlgu seal kestahes, aga oldschool A-team ikkagi üle kõige
MurderDoll
Membermina tunnen kõige paremini triitsa tööd kitsalt surudes .prantsuse surumine üldse ei istu, ma ei tunne et lihas töötaks selle harjutuse sooritamisel,küll aga küünarnukilihas põleb .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa mõtled äkki triitsepsi keskmist pead, see mis küünarnukile kõige lähemal?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 17, 2009 at 6:34 p.l. in reply to: Kulturism Naised Gerbel Mikk & Guy Poortmans Abiellusid- ÖNNITLUSI ! #228209MurderDoll
MemberEdu ja õnne ka minu poolt!
MemberCutler on Hull!!
MurderDoll
Membereesmärk on selge.Käed suuremaks rind suuremaks ja kõhulihas korralikult välja.
Kõhulihast on päris hästi juba näha aga tahan rohkem.
Jälgin ka tugevalt mida söön ja millal.
Pyyan syya rohkem ja vähem koguseid sest suured kogused paisutavad magu mis pole just eriti kasulik.
Ja kuna saal on mu töökohast 10 meetri kaugusel sis pole probleemi saalis ka e-r käia.
Küsimus on selles vaid et kui E, K, R on normaal trenni päevad ja enamus päevi tahan kõhtu treenida sis mida veel võib treenida neil päevadel (T, N)
Kui sul midagi teha pole siis mine jooksma, lisaharjutusi pole mõtet teha küll. Mis kava järgi sa muidu siis E, K, R treenid?

MurderDoll
MemberKilingi-Nõmme Jõusaal on täielik peldik, ühe nädala käisin seal .. isegi selle raha eest on ta peldik , no seal ei ole paljuusi asju mida vaja, ainult meeletult kõhupinke!Ise käin Tallinnas, Ritalis .. Vääääga rahul!

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noo ütle siis millest sul selline puudus on siit saalist, et see peldik on?? Ja 200/150 eeku kuukaart ikka Päris odav!
MurderDoll
MemberKui ma nt valku ei lisa menüüsse ja süsivesik on ka väga minimaalsel tasemel, siis kas on võimalik, et lihas läheb vormi. Eriti huvitab mind triitseps, biitseps ja õlg.Valk on ikkagi vajalik, ei tohiks ära jätta seda
“>AutorPostitused