Mürakas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mürakas
Memberma surun praegu 140kg kas mul oleks võimalik suveks miljonäriks saada,oskab keegi öelda?mees mis küsimused sul on?!
seda ei saa sulle keegi öelda,kõik oleneb palju trenni teed,kuidas teed jne jne.
Mürakas
MemberTriitseps ei kuulu üldse treening kavva?Miks nii?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mürakas
Memberses suhtes et võiks seda ikka online poodi ka müüki panna..kõigil ei ole võimalik messile tulla jne…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mürakas
Memberno ma ootan ka jätkuvalt oma särki ca aasta aega juba?!
??:”>Mürakas
Membermaitse on räme kyll aga tuleb lihtsalt ära kannatada..!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mürakas
MemberGothil on õigus kyll,krambid tulevad aga selle vältimiseks peab kreatiini õieti tarbima ja piisavalt vedeliku jooma..
Mürakas
Memberpaljud just kurdavad et võtavad juurde palju kuna süüa saab rohkest…noorteajal on jah nii et kas kehakaal püsib või langeb aga peale noorteaega poisid kosuvad jõudsalt
Mürakas
Memberno igaljuhul usun et pulloveriga selle vigastuse sain endale!
Mürakas
MemberSarnaseid on olnud kyll jah aga mul just selline viga et ajab oksele kui pingutama hakkan,teistel pole olnud sellist varianti nagu ma olen lugenud
Mürakas
Memberusun et väljas jooksmine kulutab rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> paned paksemalt riide,mis ajab rohkem higistama…samuti on võimalus jalad ja/või keha kilesse mässida et rohkem vett keha eritaks..lisaks on + veel see et värske õhk ja muutuv maastik…Mürakas
Membersees lindil jooksmine lõhub põlvi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mürakas
Memberjuhaidiiii 2kg kang
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mürakas
Memberno seda ma räägingi ju et praegu otsas.Huvitabki millal jälle tuleb kui tuleb..?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mürakas
Memberkipub juba aasta lõpupoole kulgema,on siis lootus seda endale soetada või mitte?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>