Mumm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mumm
MemberMa võistlen jalgrattaga, maanteesõitudel. Pulss on ikka alati punases, kuna mu max pulss vomaxi andmetel on 201 (tegelikult olen ka 206 kätte saanud), siis võistlen 180-190 pulsiga (seda eelmisel aastal, see aasta eeldan, et võistluspulss on natuke allapoole tulnud). Kui juba alla 180 kukkus siis tundsin, et ei andnud endast kõike. Muidugi on oluline vahe võistluse kestvusel ja enda vastupidavusel. Eraldistardil saab pmst kogu etapi punases sõita aga kui on üle 100km ralli siis alguses panen minema, katsun normaalse grupi leida, keskel katsun pulssi madalamal hoida ja lõpus siis jälle punases. Minule on selle punases pulsiga võistlemise kohta öeldud nii, et ega muidu ei arene, niimoodi kasvab anaeroobne lävi. Aga soovitama ma seda ei hakka, sest ei tea ju treenitust ja pulsitsoone, südamega ei tasu mängida. Uuri mõnelt treenerilt või jooksufoorumitest. Ei kujuta ette, palju siin foorumis kestvusspordiga seotud inimesi ringi liigub.
Mumm
MemberPaistab, et fitness rate’ga on endiselt probleeme. Kasutajale klikates on näha tema vanust sugu ja pilte, kuid pildile klikates ütleb, et antud kasutajal pilte ei ole ehk ei ava pilte. Seda nii minu, kui mitme teise konto puhul.
Loodan, et uus leht saab lähiajal toimima nii nagu peaks. Kiidusõnad uue värvilahenduse kohta, roosast hakkas juba isu täis saama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mumm
MemberNo vot, nüüd me siis teame, kuidas “tegelikult” vormi saab, vaeva peavad nägema need õnnetud, kes imerohust veel kuulnud pole. Ootan huviga postitusi “imest” osa saanutelt
Mumm
MemberRatturitele on velo.clubbers.ee
Toredad ja asjalikud ratturid seal koos
Mumm
MemberMa müün vähe kasutatud Rollerblade Aero 90W naiste uiske. Uisud on helesinised, nr 40, alumiiniumraam ja rattad 90mm. Annan kaasa ka Rollerblade põlve -ja randmekaitsmed, M suurus. Hind 1500 krooni. Pilti siia panna ei mõista, kel huvi, siis saan meilile saata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mumm
MemberSama siin. Sheik hakkab ka vastu , liiga magus. Sooviks lihamaitselist sheiki , ooeh kui hea see oleksMa tean, mida sa tunned:)
Ma ise eelistaks hapukurgi maitselist sheiki, kui see olemas oleks:) Yatesi banaani oma oli veel enamvähem, kuid Whey maasikas oli peale trenni nagu õudusunenägu. Aga enda jaoks lahendasin probleemi greibimahlaga, maasikas sobib sellega väga hästi ja võib öelda, et maasika-greibi sheiki võib isegi nautida. Aga siiski võiks olla sheikide maitsevalikutes midagi mitte nii magusat.
Aga teemasse: mesi kohupiimaga aitab alati!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mumm
MemberPakk kohupiimaSuur klaas piima
2 spl kookoshelbeid
1 spl nisukliisid
1 tl linajahu
1 tl kakaod
1 tl mett
Segan kõik blenderis kokku ja saan hea kõhutäie.
mmm.. kõlab maitsvalt
“>Mumm
MemberMinule just see Lean Gain ei meeldinud maitse pärast, eriti banaani oma, maasika oma on veel enamvähem, kergelt hapukam vist. Aga et siis soovitatakse Whey Goldi, Rocky Road maitselist? Mis see maitse endast kujutab? hapu, magus, lääge, imal, kibe?
Mumm
MemberMul vaja seal kuu aega vastu pidada:) Paistab, et kasutan lollikindlat varianti ja söön siis kuu aega nuudleid
MemberSöön sushit
MemberVasikas porrukastmes on mu lemmik, kuid seda tavaliselt pidupäeval
“>Argipäeval meeldib kana igas variandis. Väga hea on maitseainetega keedetud kanafilee ohtra sibulapulbriga.
Aga üldiselt võib mind siis pigem kanaks kui vasikaks pidada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mumm
MemberÄkki keegi oskab siis ka minu küsimusele vastata, et kas see on minu ettekujutus või nii ongi.
Viimasel ajal olen rinnalihaseid treenides natuke raskust juurde pannud, et järgmisel päeval ikka oleks tunda ka, et midagi tehtud, kuid endale tundub, et ma hakkan küüru kasvatama, õlad kisub ettepoole ja no kuidagi ebamugav on õlgu päev otsa teadlikult taha suruda. Saalis mulle räägiti, et nii ongi ja peale rinnalihaste tegemist peab venitama. Teen seda, kuid selline imelik tunne on ikkagi, peaks siis vastukaaluks selga suuremate raskustega treenima (kuigi teen selga ja kõik peaks juba iseenesest tasakaalus olema)?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti oli see nüüd väga segaselt esitatud küsimus aga ehk keegi suudab mu mõttekäiku jälgida:)
Mumm
MemberHästi hea ja maitsev on Beef jerky. Vahepeal ka ostsin päevaseks närimiseks ja täitis kõhtu päris hästi, kuid mingi hetk läks vaimustus üle, rahakoti õnneks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks vist üle pika aja nüüd jälle ostma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mumm
MemberTegelen rattaspordiga. Treenin hetkel üksi, võistlesin esimest aastat, peamiselt maanteesõidus. Talvel, kui sõita ei kannata, teen nädalas 3-4 korda spinningut ja kogun saalis suveks jõudu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 11, 2008 at 10:27 e.l. in reply to: Mis on Sinu jaoks oluline jõusaaliriiete puhul? #145464Mumm
MemberMida vähem segavaid ja lotendavaid riideid seda parem, see on minu isiklik arvamus (samas ei tohi olla liiga avarad ega paljastavad riided). Mul tavaliselt lühikesed liibukad ja käisteta pluus või midagi sellist, külmal ajal, kui saal jahe, siis on kaasas dressikas. Värvidel pole suurt tähtsust, materjal on oluline (ei ahvatle nähtavad higiplekid riietel). Käisteta pluus pole mitte enese imetlemiseks, vaid lihtsalt häirib kui trenni tehes miski kuskil poob või on oht et varrukad kuhugi ette jäävad jms. Lühikesed liibukad head samal phjusel, ei teki väljaveninud põlvi dressipükstel ega pole ohtu kuhugi kinni jääda püksipidi. Ja mind ei häiri, kui keegi vaataks ja arvaks, et mul selleks peaks ehk liiga jäme kints olema:D, ratturitel ongi oht jämejalgseks muutuda, vähemalt on asja eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused