Skip to main content

Mulle meeldib

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: HERBALIFE tooted #81362

Meie organism koosneb rakkudest ning iga päev vajavad nad erinevaid toitaineid, mida me peaksime toidust saama. Aga ei saa. Tavatoidus on külluses aineid, mis on organismile kahjulikud ja jääb ilma ka paljudest vajalikest ainetest. See tasakaalutus viibki aastatega terviseprobleemidele ja liigsete kilode tekkimiseni. Dieete on miljoneid. Kui sa vähendad oma iga päevaseid toiduportse, tähendab, et sa saad veel vähem neid aineid, mida su organism vajab.

Herbalife tooted sisaldvad inimorganismile asendamatuid loodusliku päritoluga toitaineid ja selles peitubki nende toodete võlu, et sa saad kõik vajalikud ained kätte, mida sinu organism vajab, samas ka kilod vähenevad.

Iga päev nisujahu (sai,makaronid) ja kama süües võtad sa pigem juurde.

Tegu ei ole ajuloputusega, kuna igaüks on ise nii tark, et teada, mida ta pooldab ja valib !!

in reply to: HERBALIFE tooted #81336

Herbalifes pole müügiagente.

in reply to: HERBALIFE tooted #81329

Need pole tabletid vaid kokkupressitud taimed, kus on molekulaarne struktuur jäädvustatud.

Herbalife tegutseb 62 riigis, nimelt ka Venemaa ja nendes riikides on registeeritud üle 40 miljoni rahuloleva kliendi oma tulemustega. Keegi pole ära surnud.

in reply to: Rakutoit #81325

Kui sa sööd peale trenni palju valku, siis hakkavad ka lihased paremini kasvama. Samamoodi herbalife valgukokteiliga.

in reply to: Rakutoit #81263

Hei!

Ise pooldan väga igasugust Hiina meditsiini, nt. nõelaravi, mis oli väga tõhusa toimega seni, kuni ma seal käisin. Hiljem läks ikka kõik oma joont edasi. Aga see ei tähenda seda, et see oleks jama. Vastupidi, just uus kogemus minu jaoks ning pigem olen ma ise selles süüdi, et nõelaravi toime piisav polnud, kuna ise lõpetasin seal käimise ja ei jälginud kõiki soovitusi. Samamoodi on Herbalife toodetega. Näiteks, kui sa tahad võtta kaalust alla nende toodete abiga aga samas salaja õgid kusagil nurga taga burgereid, muidugi Sinu tulemus ei saa olema see, mida olid nii sina kui ka sinu konsultant oodanud. Inimene pettub ja räägib kõigile oma tuttavatele, et see ei toimi ja kuulujutt ongi alguse saanud. Edasi on juba igaühe enda otsus, kas ta laseb end nendest kuulujuttudest mõjutada või mitte.

Isiklikult olen kasutanud Herbalife tooteid üle kahe kuu ja juba selle kahe kuu jooksul on minu tervis muutunud ainult paremaks. Kindlasti läheb veelgi paremaks.

in reply to: HERBALIFE tooted #81225

See on parim !!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)