mullaonu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mullaonu
MemberVäike kõrvalepõige teemast, aga nüüd ma vähemalt tean, miks mu kodujuustuvormi ei avalikustatud.Ei avalikustatud kuna keegi tahtis selle kodujuustuvormi valmistamise au endale saada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberAga kui nüüd Eestit vaadata, siis oleks ju Liisa Otsus hea valik või mis ?
MemberNo huvitab mu arvuti hingeelu?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No ma siis räägin paari sõnaga.
Jõuluvana tõi pojale rooli ja videomängu. Aga oh jama, videokaart nõrk ja ega seda muutmälu ka väga palju polnud. Ühesõnaga sai osta juurde igasugu vidinaid ja asju. Mängu tiris ilusti käima aga oh häda hääl oli kadunud ja rool oli tundmatu objekt arvutile.
Lõpuks (täna) selgus, et viga oli kõlarites
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga rooli ikka ei tunnistanud. Küll targad pead häkkisid ja mässasid, aga ei ühtä midagi. Esmaspäeval loodetavasti saab korda kõik, kui muud ei aita siis soft uuesti peale vms.Et ennetada küsimust, siis rooli-konsool töötas IGAS teises arvutis, ainult mitte minu omas. Mingi isiklik vimm vist.
JA 3000+ -st peaks 3500 ikka kätte saama
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega sul vista pole juhuslikult. Vistaga juhtub tavaliselt igasugu lõbusaid asju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
Member150 ei lähe siis pole siin ültse sõnaõigust
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb umbes nii välja jah
MemberKuidas selle õhtuse söömisega ikka on… kui ma tulen jõusaalist mingi 21-21.30… ja korvpalli trennist 2 korda nädalas jõuan ültse kell 22.00 koju… kas siis võib süüa või mitte.. ja mida oleks mõtekam süüa… probleem selles ka et tahaks kõhupealt ja külgedelt väheke rasva maha hööveldada..Peale trenni söö julgelt. Muudel päevadel võid seda piirata
MemberTervist! Olen 18 aastane noormees, jõusaaliga tegelenud ~2 aastat, kaalun 84kg, 185cm pikk. Seisan valiku ees – nimelt sooviksin põletada rasva, et kõhulihased korralikult nähtavale tuleksid, lihasmassi on selle ajaga ka piisavalt kogunenud. Eesmärgiks on saavutada kuiv lihasmass.Ma ei suuda otsustada, kas teha edasi massi (siis on hiljem rasva veel rohkem) või võtta praegu kaalust alla ~3-4 kg (rasva arvelt enamasti) ning olles kuivem, hakata uuesti aeglaselt massi koguma(väga aeglase tempoga, võimalikult vähe rasva arvelt)
Nõuanded on teretulnud!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No vaevalt, et sul selle pikkuse ja kaalu juures seal väga seda lihast all on, kui kõhulihased hetkel paista. Jätka julgelt massiga, kuid ära siis väga üle pinguta sellega
Memberirw:D kirp kle palju sul see rinnalt surumise max on ilma varustuseta:P?Jah kirp, kui sa 150 kg vähemalt rinnalt suru, siis pole sul mingit õigust siia tulla seda toodet mustama
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
mullaonu
MemberMinu poolest täiesti Ok mõte.Ilmumas on varsti Sergei Jatsuki oma, siis Natalja Nazarenko-Kiivikase oma ja Kelli Griceviciusi oma. Asi lihtsalt natuke seisab tehniliste põhjuste taga. Nimelt tuunin oma arvutit veidi, aga tuunisin üle
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga teha võib materjali ette ära küll kui huvi on.
Lootsid 2 Ghz protsessorit 3,5 Ghz-ks tuunida (üle kiirendada) we
MemberJah kõik te olete varsti siin impod
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siin ongi põhjus, miks eesti naised väljaiseid mehi otsivad. Kuna meie mehed tarbivad liiga palju valku ja kõik on varsti impod
MemberSind huvitavad vist litsakad koolitüdrukud?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui mitte ainult vormi vaadata siis sellist saab tõsiselt endale osta kah kui isu tekib
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt täpselt
Membermaksimum ehk siis paarsada kilo naiselikku rõõmu?Kui see on kellegi ideaali maksimum, siis palun aga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberTäpselt minu maitse!sinu maitse, minu naine
Memberno kes siis kiidab, kui ise end ei kiida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>of course
MemberPiirduks sellise keskmisega, umbes:Kaal = pikkus (cm) – 100 +- 5-6
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole mõtet keskmisega piirduda. Muidu jäädki oma elu lõpuni kõiges keskmisega piirduma. Alati tuleb kõiges maksimumi tahta. Aga kas sa seda ka saad on juba iseasi
MemberToidulaud jääb aina ahtamaks: http://www.tarbija24.ee/030108/esileht/olu…liselt-nitraateMa pakun, et ma teen varsti söömisega üldse lõpparve, kuna söök tapab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused