mullaonu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mullaonu
MemberNo, aga kas vesi ei peaks mitte minema lihastesse, mitte lihaste peale ja naha alla ?Aga, see ikka taandub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Ma jumala paanikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma nüüd eksi, siis su kehast 70 % vesi, niiet seda kõikjal
Ja kellele sa seda kõhtu talvel ikka lehvitad. Suveni veel aega või naine lase muidu voodisse we
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberKõige lihtsamini saad juurde võtta kui sa ei sõua ja sööd massilisandit + palju jäätist, küpsist, komme jne. Mina võtan selliselt juurde iga kord pärast võistlust kuu ajaga + 20 kilo : ) ja see ei ole nali.Kui aga lihasmassi tahad siis pead trenni hakkama tegema ning sööma liha, kala, muna jne.
Kui tohib küsida, siis milleks sellist järsku suurt tõusu on vaja
mullaonu
MemberKüsimus siis selline ja jõukava kohta . Võtsin jõukava siit samalt fitness lehelt — tööriistade alt , ning seal kirjas et raske ja kerge ala-ja ülakeha . Saan sellest aru et raske on kui teed max raskustega , kuid mitu % vähemaga peab seda kergemat osa tegema .Oletame et teen rind max 100 siis kergemal teen 50-ga umbes nii ?
tänud
mullaonu
MemberMis sellest Otsuse raamatust “Kulturism ja Fitness” saanud on?Et kuna see müüki tuleb? Pole nagu midagi kuulda olnud, ja pole kusagil müügil kah olnud.
Äkki teab keegi midagi selle kohta?
Aitäh!
No kui mõtled seda raamatut siis head lugemist http://treener.eok.ee/dokument_open.php?do…cdfd013aa6e2c1e
mullaonu
Membermis on valgu ja glükoosi suhe sheigis. olemas on hera80 ja trauben zucker, et 30grammi proteiini(hera80) kohta läheks siis umbes …grammi viinamarja suhkrut. loodan, et seletasin arusaadavalt.Täpsustuseks, et 30 valku siis, mitte pulbrit. 30 g pulbrit sisaldab vähem valku
mullaonu
MemberTere!Olen 16 aastane. Pikkust 190cm, kaalu 70 kg.
Mure selline, et tahaks hirmsasti kaalus juurde võtta.
Ostsin endale sõudmisseadme ja tahaks teada kas massilisaja aitab mul juurde võtta kui ma ainult sõuan.
Sa võid teha mida soovid ja massi koguda
mullaonu
Membermullaonu
MemberEga vähem lihtne pole ka Related videode all esimene video, kus kirp lammutab.Kirp presidendiks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
Memberunustasin lisada et tegelen jõusaaliga
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> migni 1.5 aastat ja see tomati mahla idee tuli lambist pähe kuna mulle miatseb see nii väga
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis pakuks ikkagi 0,5 l joogijogurtit segada 3-4 spl valguga. Kui see nii maitseb, siis võid seda mahla niisama kõrvale luristada.
MemberMina siin oma lolli aruga mõtlesin tomati mahla peal:D Minu arvates on see üks toitvamaid mahlu üldse, kui ikka seda suur klaasitäis ära juua sisi tunned et ikka on midagi kõhus.Ma mõtlesin mida koolis sööma hakata sest puhvetis saiakesi ei taha ja kooli toit on kah nii öelda jama.portsud on väiksed ja liha on imevähe. nii mõtlesin et kas toamti mahlast annaks teha mingi korraliku koksi kokku mis oleks toitev ja samas nac vitamiine ja siis ajaks ka tühja kõhu tunde ära. muidugi mitte seda iga päev nüüd süüa vaid vahest. pohmakaga olen joond tomati mahla ning sinnas isse hapukoort pannud ja see on hea old –Mõtlesin et kui võtta pool liitrit tomati mala lisada sinna hapukoort kõige lahjemat ja siis mida veel lisada ? astelpaju moosi ? juurvilju ? jne ühesõnaga andke nõu ja ma olen nõus olema katsejänes
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk täpsustad mis su eesmärk on, kui tahad kõhu täidet, siis pole ju suurt vahet mida sa sinna sisse topiks
MemberVõtke number ja astuge järjekorda…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või on hr.kirp tutvuste kaudu esimesed sada nr. endale rabanud
MemberVõtke number ja astuge järjekorda…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas Liisa jutule on siis sama pikk järiekord nagu muiste vigala sassi juurde we
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis tuleb kohe nr hankida
MemberMul siis selline küsimus, et kuidas ma saaksin oma tagumikku väiksemaks vormida?Ülakeha üle ma nuriseda ei saa, ainult tagumiku suurus jääb ette.
Tuharalihastele teen kangiga etteasteid ning jalapressi, kuid kuidas ma peaksin neid tegema, kas seerias võimalikult vähe kordusi ja võimalikult suurte raskustega või vastupidi? Massi ma küll suurendada ei tahaks.
Kui oled naine siin tiba suurem ja ümaram kann kena. On millest rabada
MemberTereMure siis selline et ei jõua kangist kinni hoida nii tugevalt(libiseb käest).70kg jõuan teha u.7 korda ja 90kg 3-4korda ainult.
Jõudu veel on aga kangi ei püsi käes. Äkki keegi oskab aidata kuidas lahendada seda muret?
Endal jõusaali kindad, mõtlesin et äkki see teeb käe libedaks aga ka ilma käed ikkagi ju ka higised natuke juba.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Risto
Haare on nõrk ja kõik. Trenni lõpuks tee haarde tugevdamiseks näiteks rippumist
MemberKGB
AutorPostitused