mullaonu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mullaonu
MemberJa mille pärast need eestlased varsti välja surevad, kui varsti pole isegi eestis enam netis lk. kus saaks eesti keeles lugeda, kuna kõik on rahvusvaheline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberOjah. Kui muude teemade all enam ei oska sõna võtta, siis tähelepanu ju nagu ikke tahaks eksole ja midagi “tarka” öelda.IT mehed möllavad selle kallal, et installida foorumisse venekeelseid tähti ja kes keelt mõistab, sellel mugav lugeda ja kirjutada.
Mis saab sellest kahju olla kui Fitness.ee ja Eesti kulturism üldse on järjest rohkem rahvusvaheline? Varem võisin vaid unistada suhtlemisest Eesti oma tippudega, rääkimata rahvusvahelist tippudest.
Teadmised ja kogemused sellel alal ei jookse kunagi mööda külgi alla. Mõelgem globaalsemelt natuke. Saan aru küll, et kõik me oleme nii targad ja teame absoluutselt kõike, aga on ka siiski neid (mina kaasaarvatud), kellele meeldib uusi kogemusi ja teadmisi teada saada.
Loodetavasti mõni olevane või tulevane väliskülastaja ei ehmu liialt lugedes me kohalike “ajugeeniuste” postitusi, kus domineerib selline “külaelu” kambavaim stiilis – anname-kohe-peksa-kui-võõrast-molli-endi-keskel-näeme.
Ja riigikeel eesti keel? Mis see siia puutub. Selle loogika järgi järgmine laager ei lase enam ühtegi väliskulturisti laagrisse enne kui ta eesti keele selgeks õpib?
Kel tuttavaid välisriikides võiks ka julgustada neid osa võtma siinsest foorumist ja tegema endale kasutajakonto.
Näiteks Eiko Rapur, sul ju on tuttav: Mark from England;) , las astub ka läbi.
Ja erikeelsed foorumid täiesti eraldi panna? Ise seda mõtet küll ei poolda, sest siis oleks ikka asi liiga eraldi ja oleks ikka nagu kaks eraldi maailma. Praegu on minu arust normaalne. Vene foorum alafoorumina ju piisavalt eraldi. Samuti peaks olema ka inglisekeelne, mitte nagu praegu.
Pealehele ilmuvad lihtsalt viimased postitused ja see polegi foorum ise vaid viide foorumile.
Kle mees- kui seal laagris on erinevad inimesed siis- mis keeles te räägite seal, hiina we
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ära aja mingit nõmedat teemat kui sa pole aru saanud, mida öelda tahetakse. Nägi ise ka seda hetke, kui teemad olid praktiliselt kõik vene keelsed ja kui veel lahti võtsid siis vaps krüpteeritud
MemberJah ei tulda tõesti hiina ega prantsuse keeles kirjutama, kuid ei tasuks unustada, et meil siiski on nn kahe keelne riik. See kas sulle sobib see või mitte on juba teine küsimus. Kui ka mina eksisin, parandage
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oli vastus arnoldi kirjale, et see lehekülg muutub rahvusvaheliseks. Üldiselt on rahvusvaheliseks keeleks inglise keel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja minu teada on meil siin ikka eesti keel e. üks keel. Ega see tähenda, et meil siin erinevaid keeli riigis räägitakse siis kohe mitme keelne riik.Ja valdan suht hästi vene keelt, kuna sai noorena peris palju venelastega koos oldud. Aga kui see peaks siin rahvusvaheliseks minema ja igaüks tuleb siia oma keeles jahuma, siis tahaks seda pudru ja kapsaid siin näha
MemberNüüd on põhjust õppida venekeelt .Asi muutub rahvusvaheliseks.
Kaua siin konnatiigis ikka istuda ja ennast imetleda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimetagem seda siis integratsooniks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt pole vene keele vastu midagi, aga kui rahvusvahelises keeles suheldakse, siis on ikkagi see vist inglise keel. kui ma eksin siis parandage. Ma arvan, et siia tulda ju prantsuse või hiina keeles kirjutama
MemberOtsige naist!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis naist me otsima peame
MemberSama siin, oli juba probleeme eesti pealkirjade leidmisega W………………..
MemberNo eks ta on ikka peris suur, oli vist mingi 196 või 198 cm pikk ja mingi keskmine 150 kg raske
MemberTegelikult küll. Ja näiteks kui ta laseks seal harjutuse ajal kangi lihtsalt alla kukkuda kui kang on kaela kohal, siis ega midagi ei juhtukski, sest kangi kettad on suht suured ja kang kaela ei puudutakski. Kui põsk vastu matti suruda, siis ilmselt saaks kangi ka vastu pead lasta kukkuda, ei juhtuks ka midagi.Kodus lambil pirni vahetades võib toolil kah jalg katki minna ja peaga vastu seina kukkuda
MemberÜks omamoodi harjutus. Suht ohtlik vist.
Mis seal ikka ohtliku, palju seal peal on mingi max 60kg, suht olematu kaal
MemberTaolisel juhul ootab inime üldjuhul heakskiitu …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heakskiitu millele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma võin siia pannkoogi retsepti ka kirjutada ja oodata heakskiitu, et kas on norm
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberSiit foorumist on võimalik saada väga asjalikke vastuseid, peab ainult teadma, kelle käest.Asja mõte oli selles, et kui talle oli kava tehtud ja ta tegi selle ise ümber ja siis küsides kas see talle sobib. Ilma ütlemata oma kaalu, pikkust, vanust, midagi. Mis asjalikku vastust ta tahab siis siit foorumist saada. Muidugi saab siit asjalikke vastuseid, polegi seda väitnud. Ja ega keegi viitsi ma arvan talle uut menüüd ka siia tasuta kirjutama hakata
MemberNo ma arvan, et seda probleemi peaks sa arutama treeneriga, kes selle kava sulle tegi, mitte siin rahva käest küsima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, ma eitia palju sa kaalud, aga selle toidu siin suudaks ka hiir päeva peale ära süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kava tehakse ikka vastavalt sinu vajadustest ja muudest asjaoludest sõltuvalt. Siit foorumist sa niisama mingit asjalikku vastust saa. Kui tahad ikka paremaid tulemusi küsi koostajalt endalt uuesti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
Memberkrt see viimane naine on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> juba küsitav mis soost ta, seda pilti olen ennegi kuskil näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
Memberperis nurm, jään 2 osa ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberNo kui sa ta tingimata kasutada hardgaineri kava, siis siin on on sulle nii kolme kui 2 päevane kava. Niiet anna minna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>The ‘classic’ hardgainer workout is a full body workout done at most twice a week, and in some cases once every 4-5 days. The routine might look something like this:
10-20 minute whole body warmup used before-hand to get the body thoroughly warmed-up (use stationary bike or calisthenics etc.).
* Squat 2×10(or Deadlift(DL) )
* Stiff Leg DL 1×10(don’t do this if doing DL)
* Bench Press 2×6 (or Dumbell press / dips)
* Dumbell Rows 2×8 (or barbell rows/chins etc.)
* Shoulder Press 1×6 (or Dumbell Press etc.)
* Calf Raises 1×15
* Arm Curl 1×6
Only the WORK sets are shown. 1-3 warmup sets are used. Abs are worked for 1-2 sets to absolute failure before/after the workout. Doing a whole body routine infrequently maximizes recovery time.
Another abbreviated routine might look like the followin
Mon
deadlift 5 x 6
incline bench press 5 x 6
weighted ab work 3 x 12
Wed
lat pull-downs 5 x 6
barbell curls 3 x 6
calf work 3 x 15
side bends3 x 12
Fri
leg press 1×8,2×12