mullaonu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mullaonu
MemberÄkki kalmus teab kust seda saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberEriti huvitav on , et see Gokshura jutt on vist fitness.ee poe tribuluse valikule hästi mõjunud – ühe firma toode juba otsas… kallimat UNIVERSALI oma veel on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endal käis kah selline mõte peast juba läbi, aga tuleb seda tribulust kah vist varsti lätist siis tellida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberKäisin läbi vähemalt pooled tartu apteegid kui mitte rohkemgi veel. Lõpuks lõunakeskuse apteeker teadis öelda, et KUNAGI neil oli Gokshura`d seoses mingi teise tootesarjaga ning müüsid väga edukalt, kuid vähese huvi tõttu enam ei tellita ning ilmselt meie kallil Eestimaa pinnal pole seda enam leida . Soovitati lätist proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krt. Siis jama küll
MemberMis kuradi imeaine see gokshura on. Kui apteekist küsid, siis vaadatakse sulle sellise näoga otsa, et loll oled we, mis asi see veel on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas keegi teab kust seda Tallinnas saab
MemberSamamoodi võiks keegi seletada,miks karvaste röökimist muusikaks kutsutakse?Olen sellele mõelnud,aga pole veelc suutnud välja mõelda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda röökimist nimetatakse laulmiseks, muusikat taga tehakse istrumentidega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sama võiks küsida, miks räppi nimetatakse muusikaks, kuigi nad ju rohkem räägivad või loevad luuletusi.
MemberJõukas on vaja ikka sellist muusikat, mis annab powerit, mis ikka tõstab adrenaliini nt. rammstein või manson. Midagi sellist, aga kui tuleb mingi starfm siis oleks nagu mingis joogas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui raud on raske, siis peab ka muusika olema raske
MemberSeda ma mõtlesin, et miks sel aastal naistel peale vaps lähe. Aga vot kus koer on maetud. Olen jälle trendist maha jäänud
mullaonu
MemberNo vennatütar vennatütreks. Mis tema ikka kotib..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oli ikka vennatütar, eks?
Mul on naine selline, et kui muidu tegin ikka niisama jõudu saalis ja rebisin suuri kange, siis oli ok.
Nüüd otsustasin, et peaks alla võtma (kõht/sangad ikka tulnud selle pideva jõu- ja massitamisega).
Tema aga on jubedalt selle vastu ja ütleb, et talle üldse ei meeldi. Talle küll meeldib, et ma keskmisest suurem olen, kuid ta lausa nõuab, et oleks kõht ja sangad.

Ise on ta mul 48 kg tibin. No kurat… ja talle meeldib ilgelt maiustada, nagu kõigile naistele. Vot aga mulle meeldib ilgelt õigel kellaajal oma kodujuust või kanafilee salatiga sisse kütta või sheik teha… Ja oh siis seda vingumist.
Seega tõesti, naisi on igasuguseid.
Tal polegi midagi selle vastu, et pumpan, aga just selle vastu on, et kõht eest kaob.
Parim oli täna Kakumäe rannas. Lebotasime ja ma just üritasin (taaskord) rääkida sellist juttu, et ma tunnen ennast miljon korda paremini tänu uuele trennile ja kergemale kaalule jne. Ja kinnitasin, et päris peenikest poissi minust niikuinii kunagi ei saa. (Kohe tõsiselt ei saa, minu eesmärgid on pisut teised.) Ja siis kaugemal näitasin ühte sellist kõhu ja sangadega lõdva tüüpi, kellel lihast polnud ollagi. Küsisin, et kas ma peaks siis tõesti samasugune lõdvik olema, tema vastas, et see on ju kena….

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
OHSAPERSIKNOH… mul polnud rohkem sõnu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei siin point selles, et kui sa hakkad kaalu langetama, siis naine kardab, et ta tundub su kõrval liiga paks. Ja siis peab ta ka maitsetut kana närima hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberRasvaprotsendi langetamine ning lihaste suurendamine harilikult samaaegselt ei taha hästi toimuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi kui üsna algaja treenija oled, siis küll jah mingil määral, sest lihas lihtsalt kasvab hästi alguses. Väidetavalt Methoxy pidavat andma sellise efekti, et lihast kasvab veidi juurde ja samas rasva% langeb, ka natuke staažikamate treenijate puhul, ei tea, ise pole proovinud seda (ja pole veel staažikas treenija ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Ära unusta, et sa eitia kui palju ta kaalub. Tal võib olla korralikult rasvane. Kui sa oled jah kuskil norm kaalus, siis küll tule sellest midagi eriti vällja

mullaonu
Memberja mingeid kõrvalmõjusi neil ainetel küll tohiks olla. Aga jah, eks kõik ained ole kahjulikud kui nendega üle pingutad
mullaonu
MemberLoogiline ju, sa juba ise vastasid oma küsimusele
mullaonu
MemberMis seal ikka, kas ala või ületreening. ja kui toit ka sitt olnud siis täiesti norm nähtus ju
mullaonu
Membernujah joomine ka tapab. Aga jah vähemalt suitsetamine ei pane inimesi lollusi tegema, nagu seda teevad narkots ja alko. Tuttava vanaisa mängis kah karsklast ei suitsule ja alkole ja viskas ikka suht noorelt sussid taeva poole. Kuidas keegi ennast tapab ikka rohkem enda asi. Varem või hiljem viskame kõik sussid taeva poole, mis vahet seal on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
Memberminu arust praegu asi pole selles, et siin ka venekeelne foorum on, vaid pigem selles, et pealehel tahetakse näha eestikeelseid viimasi postitusi. kuna ise vene keelt ei oska, siis on minu jaoks päris häirivad venekeelsed postitused pealehel. lisaks on igale poole – ; ka sisse topitud, mis poolitavad sõnu.selline asi võiks profiilis kinni olla, et mis keelseid postitusi pealehel näha tahad
Lõpuks võttis keegi asja kokku, mida tegelt öelda tahetigi 5+. Ja see lahendus mis nüüd tehti on ka 5+
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberJa alati võid oma lehekülje teha kus oled ainus kasutaja ja räägid omaette eesti keelt. Siis pole ka ohtu, et välja sureme. Ole tubli, võta see kindlasti oma südameasjaks. Usu, pärast me kõik täname sind ja võibolla valime isegi Eesti presidendiks.Nagu ma näen soovitad sa eestlastel eeti keel unustada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused