mullaonu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mullaonu
Membernujah see vangla jutt, kui ma eksi,siis on juba muumiatelt tätosi leitud mingi tuhandeid aastaid tagasi,et kust see jutt tuli, et nad said alguse vanglast , ehk alessandro tõestaks seda mõne tekstiga, jääks see möla juba järgi
“>mullaonu
MemberNu see ikka rohkem maitse asi ma arvan, et siis augustamine on kah
“>mullaonu
MemberNu ma arvan, et sul läheb ikka kõiki lihaseid vaja. Terve keha peab ikka olema tugev. Kui ikka suuremate poiste vastu mängid siis oleks iks jõudu ja massi ka vaja muidu jooksed nagu seina sisse
“>mullaonu
MemberMõtetu teema, praktiliselt kõigile naistele meeldivad lihaselised mehed. Rääkigu nad avalikult mida iganes
mullaonu
MemberEesmärk on kaalust alla võtta ja kaloreid ju panen kirja. Küsimus oli, et kas ma söön piisavalt??? Ma ei oska ligikaudseltki arvestada, kui palju kulub kaloreid igapäeva tegevuste peale.Kui kaal ei lange siis on palju, kui langeb siis norm. Aga tohi liiga kiiresti langeda. Kaalu iga hommik peale kemmerkut käimist ja saadki teda, kas oled õigel või valel teel. Polegi sul vaja millimeetri täpsusega neid cal ajada, ega sa kulturist pole
mullaonu
MemberJõutõstmine on mingil kummalisel põhjusel ainuke spordiala, mille varustust sedasi kritiseeritakse. Aga ainest leiduks ka mujal. Ma ei ole kuskil kuulnud, et keegi laidaks fiiberteibaid ning räägiks, et õiged mehed teevad teivashüpet ikkagi bambusteivastega nagu vanasti. Muuseas lugesin kunagi mingist maakonnalehest artiklit Teise maailmasõja järgsest Eesti teivashüppajast, kes kasutas kuusekaigast. Ja ma ei usu, et fiiberteibad oleks vähem vigastusohtlikud(pigem vastupidi – kui midagi valesti läheb, siis kukud kõrgemalt), kasutusele võeti nad ikka ainult kõrguse suurendamiseks.Või siis nt sprinterid, kasutavad abivahenditena naelikuid, stardipakke ja spetsiaalset rajakatet – jooksku paljajalu mööda pokumaastikku, siis saame õige tulemuse.
Mis rahvas arvab, millest selline vahetegemine – miks jõusaalis treenijad kritiseerivad surumissärke, aga harrastajad kergejõustiklased ei ütle paha sõna fiiberteivaste kohta? Või äkki mõni vanem mees mäletab fiiberteivaste tulekut, äkki oli mahalaitjaid küll ja küll?
Ei loomulikult, mida suurem raskus seda parem vaadata, mida suurem kulturist,seda parem vaadata. Meeldib endalegi. Selge see, et keegi taha vanaga hüpata, kuna uuega saab rohkem hüpata. Aga siin ka küsimus, et nagu ma olen aru saanud, siis olenevalt inimesest, annab särk erinavlt juurde raskusele
Võimalik siis, et kui surutaks särgiga, siis isik kes kaotab, oleks võimeline ilma särgita suruma sama või isegi võitma. Või ma eksin, siis parandage
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberPole kah mingi spetsialist, aga nagu ma aru olen saanud, siis põhilised vigastused on tulnud just siis, kui särk on rebenenud või on õmblustega mingi jama olnud. Ehk siis surutakse raskust, mis pole organismile vastuvõetav ilma särgita. Hea näide siin vähk, kes üritas suruda ilma särgita 200 ja jäi terveks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehk siis surus seda, milleks ta organism oli võimeline ilma, et koost laguneks. Jääb, siis ikkagi mulje, et särk rohkem selleks, et rohkem surada. Noh, et aitab vigastustest hoiduda
Neid tuleb nii või naa, kas särgiga või särgita. Ei aita siin ei siili ega porgandi söömine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 14, 2007 at 10:41 e.l. in reply to: Palun aidake koostada kava.(kodune treening ja eeltöö jõusaali jaoks) #122185mullaonu
Membervõta ülevalt tööriistad ja sealt alt treeningkavad
mullaonu
Membersry aga ma ka tõesti tahaks teada kuidas “toite eraldi seeditakse”, et mis nagu kõigepealt seedib kartulid, siis alles hakkab liha seedima ja siis piim w???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kust kuulsid seda? 
Point selles, et kui süüa palju liha ja siis lahmad veel 0,5 l piima peale,siis toitu liiga palju. Kuna piim on ikkagi toit. See on lihtsalt ütlus selline, et lähevad eraldi seedimisele. Kui sa neid koos liiga palju tarbid, siis toit sul 3-4 tunniga ei seedu ja sa lahmad juba uue toidu peale. Kuna ka liha raskesti seeditav. On ka proovitud sellist asja, et kumb on kauem maos, kas lihtne tahke toit või supp. Inimesed kes sõid aint suppi, nendel läks kõht tunduvalt hiljem tühjaks, kui inimestel, kes sõid aint tahket toitu. Kunagi nägin ka ühte saadet, kus näidati, kuidas mingi kala(mis kala oli, täpselt mäleta) maomahlas seedis ja see protsess oli suht aeglane ikkagi. Siis võibki eeldada, et magu seedib kiiremini piima ära ja siis alles selle kala. Niiet se aeg kokku venib väga pikaks.
mullaonu
MemberEga jah selle kraami siis proovin ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberVaatasin seda lk aga seal hinda küll näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sorry minu viga, sain ka hinna kätte
MemberNUTREND TRIBULUS TERRESTIS !Sellest kohast saab siis Nutrendi Tribulus Terrestist = purgis 120kapslit ( 380mg Terrestise ekstrakti kapsli kohta ) . Võrdlusena on Universal Tribulus Pro kapslites 625mg ekstrakti, kuid väike matemaatiline korrutustehe näitab, et odavam on osta Nutrendi Tribulust ( kokku 45600mg Vs 31250mg ) + 30 krooni rahalist võitu.
Vaatasin seda lk aga seal hinda küll näinud
Memberpaistab, et pärnus ja põlvas pole ei kulturiste ega jõumehi
MemberEga siin jah võib probleeme olla mitmeid. Mul üks sõber rassib kah kangi, noh muidugi vahelduva eduga, teeb kah mingi 75kg 6x ja rohkem tahagi tulla kudagi. Kuigi raskus on selline, et vahet tohiks olla, kuda sööd või treenid, peaks ikka arename sellest raskusest üle. Võib-olla asi geneetikas
MemberSellel lk. pakutakse jah seda x-potentsi aga hind jah peris krõbe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.farma24.ee/?cid=1493〈=etAutorPostitused