mullaonu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 19, 2007 at 11:06 p.l. in reply to: Kuidas suurendada tõhusalt ja kiiresti rinnalihast? #125596
mullaonu
MemberMiks sa aint neid rinnalihaseid suurendada tahad. Aga noh vastus sulle, et kiiresti saa sa midagi ja sööma pead ka vastavalt, et lihased areneksid. Kui sa just pole üks neist vähestest, kes treenivad või söövad kuda tahavad, aga arenavad ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberJa üldiselt telli see kava ära, pole mõtet ise leiutada.
MemberHommikusöök on muidugi piin,kui oled end õhtul silmini täis õginud (vabandan väljenduse pärast).btw,milleks sul kreatiini veel vaja?Kreatiin on LISAvalk juhuks,kui organism tavatoidust piisavalt valku ei saa.Sina pole veel trenni alustanudki …,

Kust otsast see kreatiin lisavalk on
MemberTänud soovituste ja nõuannete eest. Üritan esimesel võimalusel omale toitumis -ja treeningkava tellida. Jutt käis siin jooksmisest, siis omaltpoolt lisan, et jooksmine ei ole mulle vastukarva, sest sai paar aastat tagasi väga tihti metsas käidud ja 30 minutit rahulikult joostud. Mõtlesingi nüüd, et mul siin lähedal metsatukk olemas, et vabal päeval kuskil 30 minutit rahulikult joosta tuleks ju igati kasuks, samuti on ujula suht lähedal, et need oleksid head alternatiivid jõusaali vabadele päevadele…Vastust pole siiani saanud näiteks kreatiini kohta. Võib-olla ma tähtsustan selle aine vajalikkust üleliia, kuid tahaks ikkagi soovitusi kuulda, et mida soovitaksite just mulle.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Milleks sa seda kreatiini kasutada tahad. Kui sinu eesmärke vaadata, siis pole sulle sellest küll hetkel eriti mingit kasu. Kui on plaan hakata jõudu treenima, siis võid kasutada.
mullaonu
MemberAga mida peaksid tegema need inimesed, kel jalad ei kannata joosta? Velotrenazöör ja sõudeergomeeter on siin abiks.kaalu saab ka langetada kontoris istudes, kui toit õige
MemberJa see, et sa vähe sööd ei anna sulle paremat tulemust.
mullaonu
Memberma arvan ,et mu toitumine on hea,hommikul võileib või müsli,lõunal supp v6i praad,õhtul ka mingisugune praadrohkem eriti ei söö..
proovi ikka 5 x päevas vähemalt süüa, saad ainevahetuse tiba kiiremaks
MemberRasv kulub keha pealt ühtlaselt, ei saa nii, et põletad rasva ainult kõhu või jalgade pealt.
[/quote
No reeglina ikka mingi järiekord ikka. Kõht on viimane koht kust see jeeehat paneb, omal nahal proovitud werk
MemberOsta kuskilt ehitusmaterjalide poest karabiinkinnitid nng pane mingisuguse vana püksirihma külge. Teine variant, et ostad sealtsamast poest lisaks karabiinidele jupi ketti. Kui kardad, et kett kettad või hantli ära hõõrub võid selle ümber teipi mässida. Peaks olema veidi mugavam, kui mingite nööride sõlmimine.Püksirihm soonib veel rohkem, midaq laiem seda parem. ehk siis lai vöö mis suurematel poistel ümber on. Ja kust sa lugesid, et ta kardab, et kettadvõi hantli ära hõõrub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Püksirihma võid siis kasutada kui tahad ennast ülesse …………… 
mullaonu
MemberKas jagaksite veidi muljeid roobaspuudel surumise kohta.Kasutan nuudsest hantlit lisaraskusena, mitte ketast. Raskeima lisaraskusena on 27.5kg hantel hetkel, ja raskeim ketas saalis oleks 25 kg, seega oleks ebamugav ju mitut ketast kasutada (25kg ketas + mingi jubin juurde), need loksuksid ja suur ketas puudutaks porandat harjutuse kaigus, ma ei oska ka nii siduda, et see porandani ei ulatuks.Igatahes tundub hantel paris sobiv olema. Kas kiidate selle oigeks, voi arvate et see on vale siiski, et tuleks kettaid kasutada? Ma kasutaks kettaid ainult nagu olumpiavoitja medaleid kaelas niioleda, et riputaks kaela, siis nad vastu porandat ei kolksuks, ainult sel visil soonib valusalt kaela. Kuid ka hantliga on mul probleem, nimelt kui voo on umber niigi viimase piirini voimalikult tugevalt, siis tundub esiteks valus, kuna see hantel tombab voo kuidagi valusalt kohu umbert soonima, ja teiseks, see hantel naib hapralt seal olema, voib vabalt juhtuda, et see voo seal laheb lahti poole seeria pealt, ei tundu olema kindel olek. Kas voib-olla tuleks tostmisvood kuidagi oigemini kehale paigaldada, et lisaraskus valusalt ei tombaks vood? Ja kuidas seda raskust oleks oigem siis siduda? Panen esmalt kitsa voo voimalikult tugevalt peale, siis noori raskuse (hantli voi ketta siis varemalt) kulge, ja siis seon teise noori otsa umbsolmena voo kulge, on see oige?
No lase vöö lõdvemaks, ega ta peagi sul puusasi pigistama. Ise panen endale suurema vöö, et saaks vajadusel kohendada kui raskus juba küljes. Kasutan aint 1 nööri. selle panen siis vöö ja ketaste vahelt läbi. Nööri seon kinni kükis olles, et saaks nööri ikka võimalikult lühemaks, ehk siis kettad praktiliselt munade vahel. Algul jah tiba puusadel eba aga harjub ära. Hetkel teen ühe raske seeria 70 kg ja kannatab ära.
mullaonu
Membernagu ma mainisin , ma käiksin kindlasti aga ei leia lihtsalt niipalju aega.kodus saaks tunniga ära jooksta , muidu jõuaks linna selle ajaga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh kui trennpole aega teha , siis vaata oma tuitumine üle ja probla lahendatud. kaalu saab sab ka ju voodis poosetades vähendada
MemberAbsoluutselt.Selge
MemberSee on suurim viga mis tehakse juhul kui soovitakse heas vormis olla. Tõustes lauast täis kõhuga võid olla juba kindel, et oled üle tankinud ennast.NB! Sööge mõttega, toitu korralikult mäludes, küsige enadlt mõttes kas ikka pean veel võtma või juba piisab.
Kui peale kiirtankimist hakata seda endalt küsima siis avastate, et ega ikka oleks vähemast aidanud küll.
Kas sama tekst kehtib ka massi ajal
MemberPole spetsialist, aga endal kunagi nooremana oli kah samuti, et pidevalt pistid, aga hiljem läks ise üle. Arven, et sul läheb samuti. Võta nädal või paar puhkust ja siis proovi uuesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui eesmärgiks kaalu langetada, siis pole see jooks eriti vajalik kah. proovi midagi muud teha kui võimalus siis käi jõukas. Seal pole vajadust nii kiiresti hingata. Kaalu võib ka kontoris istude langetada, kui toit õige. Ilusa keha saad sa just raskusi tõstes, mitte joostes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole mina veel isiklikult kohanud inimest, kes oleks ülekaalust joostes endale kena keha saanud. Need tibid, kes oma peenikeste kehade ringi silkavad on juba loomult peenikesed reeglina ja nendel pole eriti vajadust keha oma kujult muuta. Kuid tean paari neiut kes on toidu ja saaliga, oma paksust rasvast vabanenud ja nämma keha endale teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
Memberpolegi sellist aega, söö kuna tahad, aga vaata, et üle pinguta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused