mullaonu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mullaonu
Memberliitun hehee ga ja tahaks kah neid meeletuid lihamägesid näha. Paluks siis pilte
mullaonu
MemberTerekest!!!Kysin otse-on tooreste munade söömine ohtlik või mitte?Nimelt ise olen viimasel ajal iga kord enne magamaminekut võtnud sisse 3-4 toorest muna ja tahaks seda edaspidigi teha.Üldiselt on Eesti päris tugev kontroll munade üle aga 100 % ei saa kunagi kindel olla
mullaonu
MemberMul on kah trennis lillelised püksid, südametga sokid ja kollaste tibudega särk. Tossude all vilgub väike lilla tuluke ka
mullaonu
MemberJa kui sa juurde võta, siis otsi vigu oma toitumisest. Ma võin kah iga 3 tunni tagant kaalikaid närida ja kireda, et ma juurde võta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
Membersee on kindlasti loomavalk ja s6bral isa loomaarst ja utles et see ei teeks inimesele midagi.ja kas siis kui ma pekine oleks kas siis sellest p2rast lihaseid ei saa pumbata w ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kle, milleks on vaja liha sisse panna veel loomavalku
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kes see lammas sellist lollust veel teeb. See on seal soja, võta või jäta
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
Memberostsin endale HERA80 valgu kotte paar tykki ja need on realiseerimis kuup2evast kuu 3 kuud yle l2inud? pakid on muidugi terve aja kinni olnud…ei tea kas ma v6in need 2ra ikka syya v?
Kui arve on alles, siis vii tagasi
Membermmmmmmmmmm nice
MemberPanen siia ka huvi pärast oma teema üles, äkki saan targemaks.Söön viimasel ajal vähem, tegelikult on kadunud umbes pooleteise kuuga 9 kg (Hetkel siis 54-55 kg). Päevas tuleb umbes 700-900 kcal. Täna tuli ainult 450 kcal, ja õhtul tegin jõusaalis trenni veel 1,5h.
No tõesti ei taha rohkem süüa, hea meel, et kaal langeb ja energiat on küll ja veel. Väsimust ei ole.
Mis siis saab nüüd? Tean, et mu baasainevahetuse päevane norm on kuskil 1350 kcal.
Kaalukate foorumist öeldi, et võin hakata omale hauaplatsi ostima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ei ole küll kaugeltki suremise tunnet..
Hetkel veel suremise tunnet pole, aga ära muretse, küll ta varsti tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberVaatan, et kohe läheb andmiseks
MemberPakun, et palju süsiveikuid tekitab uimasuse. Endal tavaliselt vähemalt nii
Membertean inimest kes on 2m pikk ja suitsetas kui suitsetamise maha j2ttis kasvas s””giisu ja v6ttis 8 kuuga 12 kg juurde.nii et kui tahad niiv2ga juurde v6tta ja oled suitsetaja siis ikka tasub maha j2tta k”ll
See on tavaliselt ajutine. tean ka päris mitut inimest kes jätsid maha. Ühel ei muutunud midagi ja teised võtsid mõne kilo ja kõik, hiljem kadus ka isu ja needki kilod kadusid. Kui tahd ikka juurde, siis püüa väiksemad kogused korraga süüa ja kordi rohkem. Kui kõhu ikka punni sööd, siis muidugi jama
MemberKüsimus siis selline, et kuidas oleks kõige mõttekam kaotada tekkinud “õllekõht” nii, et saavutatud mass otseselt ei kaoks?Terve elu on tehtud mingit sorti trenni, lihased on olemas, kuid soovitud mass on alles nüüd saavutatud. Kahjuks ilmus koos sellega ka kõht. Iga päev saab tehtud ~50 kätekõverdust, kuid missuguseid harjutusi võiks veel koduste vahenditega, hantlitega vms teha? Võib-olla on soovitada ka mingisuguseid toidulisandeid vmt?
Tänud.
Noh, oskagi kohe otse vastata. Aga küsimus on, et palju sul sellest massist, mis on sul soovitud on rasva. Ega sa seda rasva otse kõhult hävitada saaa. Võimatu ülesanne. Kõht on viimane koht, kust rasv kaob. 2 varjant, et juhul kui sa pole kõhtu treeninud, siis lihased on järgi andnud ja sellest vajub ka kõht ette
MemberTervislikult olen juba tükk tükk aega toitunud ja toitun ka edasi. Oma valgud saan kätte toidust, kuid valgupulbrit tahaks just peale trenni kasutada. Muul ajal ei ole mul vajadust seda võtta. Trenni olen kah teinud omajagu (pikas persperktiivis on see muidugi väga väga lühike aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>).
See on lihtsalt koomiline kuidas mu isa suudab mingeid asju välja mõelda. Räägib, et rikud oma tervise ära nende valkudega. Ja kui ütlen, et kõik treenerid on soovitanud seda võtta, siis räägib mingist ilgest vandenõu teooriast, et kõik need treenerid saavad raha, kui nad soovitavad valgupulbrit teistele jne
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ja mainis veel selle kah ära, et see on mingit sorti julm keemia, mis on täis konservante ja muid mürgiseid asju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ütle isale, et ta ei sööks jumala eest ühtegi toitu kus valk on sees. Et süsivesikutest piisab talle küll. nt. kommid, saiakesed ja koogid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kindel see, et kõik treenerid hauduvad vandenõu teooriat, et kogu eesti rahvas kuidagi ära mürgitada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberKas selles on midagi paha või ?NICE
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
Memberselline kysimus siis et kui kasutada seda GainFast i(http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=293{6}16) , sis kas sellist ohtu ei ole et magu hakkab paisuma ja keha l2heb proportsioonist v2lja?…ise olen treenind end rohkem kui aasta j6usaalis ja eelnevalt teind üldfüüsilist paar aastat.Miks ta peaks paisuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rasva arvelt hakkab kindlasti paisuma ja kiiresti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused