mullaonu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mullaonu
MemberMina jällegi tahaks saada kosmonaudiks või äärmisel juhul trammijuhiks.Nali naljaks aga mis seal siis keerulist on. Helista Uisu Liitu ja küsi järgi kas on sellist võimalust jne.
Pakun, et see viimane on teostatav aga esimene on küsitav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberPumbis teevad ka 15nestega. Need naised ma mõtlen kes pole suured jõusaalifännid muidu, vaid käivad rühmatreeningutes.Mis tahad öelda et naised teevad 15 kg hantliga biitsa we
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raske uskuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
Memberple kellelgi meil naturaalset jõudu..kõik me söönd kraetiine ja protiine…naturaalset sportlast plegi vict
[/quote
Nüüd läheb küll ulmeks ? Et naturaalne sportlane oleks siis, kui vaps valku näiteks tarbiks we
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberOskagi kohe midagi kosta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kahjuks on hetkel beckhamite ajastu. Peenikesed poisid on moes
MemberKüsimus siis selline…kui ma saan tavatoidust oma vajamineva umb 150 g grammi valku päevas,on mul siis mõtet seda valgupulbrit üldse tarbida?
Aga palun, liha, muna, kodujuust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> anna minna
MemberNo paistab, et jalad saavad päris palju koormust. Voimalik, et jõua taastuda. Millest su toit ka muidu koosneb ? Voimalik, et organism saa vajalike toitaineid, et taastuda
MemberMa ei saa jätta mainimata, aga kui käsi läheb 37mm peale siis on küll midagi valesti. Kõik muu on siin teemas öeldud. Söö mingi 5x päevas palju tervislikku.Ma looden, et said ka ise aru, et ta mõtles 37 cm mitte mm
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberMis peaks siis ühele päevale panema ja mis teisele päevale?No võta siis see kava ja tee 2x nädalas http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=19 kuid jalgade kavast jätmine on suht suur lollus, kuna see arendab just kõige rohkem massi. Jõudu tööle
MemberKõik harjutused kindlatele kehaosadele tee korraga ära, mitte ära jaota neid laiali
Memberüks küsimus mis ei lähe küll siia teemasse aga küsimus siis selline, et milline see tellitud toitumiskava umbes välja näeb. Selles suhtes, et ma ei julge seda tellida 350 eest, kui ma võibolla ei saa koguaeg nii täpselt oma toitusid jälgida. Näiteks pole parajasti just selliseid toite külmkapis nagu vaja jne, sest ise ma süüa koju ei vali ja osta ka ei saa ise, kuna käin koolis.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kirjuta mõnele treeneritest, et mis sul seal külmikus on põhiliselt, äkki keedab sulle mõne kava, mis vähegi kannataks kuidagi

mullaonu
MemberNo kirjuta mõnele treeneritest, et mis sul seal külmikus on põhiliselt, äkki keedab sulle mõne kava, mis vähegi kannataks kuidagi
MemberEt need omadused on siis naistel ilma alkot tarbimata kõik korraga olemas we
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis küll neil raske elu 
mullaonu
MemberKle, mis see algne teema siin oli
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
MemberMis mõttes “Shit happens”?Otseses ? Sa ju aint süsivesikutest toitudki
MemberHärrased, millised on põhilised toiduained, kust naturaalset/head/imepärast rasva ammutada?Millistest halbadest rasvaallikatest toiduainetest tuleks kindlasti eemale hoida?
oliiviõli, hapukoor, pähkel, piim, või, nt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused