muksel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
muksel
MemberUjumine on kah väga hea kaalulangetaja. Ei koorma liigeseid, hõlmab kõiki lihasgruppe, saab hästi koormust varieerida jne. Selleks aga peab jah ujuda oskama.
muksel
MemberYeah, thats me..
muksel
MemberSee on sul täitsa õige mõte mr.muscle. Kuna peamine on ju ikkagi inimese sisemine ilu, siis peaks ka kulturismi võistlustel tegema esinejatega interviuusid nagu näiteks missivõistlustel.
muksel
MemberKäib natuke treenerite professionaalsuse kohta. Teen mina parajasti oma elu teist kreatiinikuuri, kui ühes trennis vajub treener külje alla ja hakkab ajama mingit ümbernurga juttu, et tema seda asja juba teab ja tunneb sellised mehed juba kaugelt ära jne. Ma siis ääri-veeri tunnen huvi, et millest jutt käib. Kui selle peale hakkab tulema kõiksugu meditsiinis kasutatavate preparaatide nimetusi, siis on mul muidugi pilt selge. IRW, kõva treener küll, kui ei suuda kreatiini ja keemia kuuril vahet teha.
muksel
MemberMa arvan, et need kohalikud “karud” võivad omale kas või süsti teha, aga Fredi vastu ikka ei saa.
muksel
MemberEsimene kreatiinikuur mõjub kõige hullemalt. Järgmised kuurid on juba lihtsamad. Mul endal kaasnesid esimese kuuriga ka mitmed probleemid. Lihased valutasid, äkiliste liigutuste peale tõmbusid karmpi, tõmblesid vastikult. Kusjuures tegin kõik õieti, kogused õiged, jõin normaalselt jne. Järgmiste kuuridega pole aga mingeid probleeme olnud, organism lihtsalt vajas harjumiseks aega vist.
muksel
MemberNädala sees võiks ikka ühe väikse jooksuotsa küll teha. Mul venivad kah päevad pikaks, aga avastasin, et Pirita valgutatud jooksu/suusarada on avatud kuni 23.00. Kümne paiku vead ennast kohale ja tunnist peaks piisama küll. Nüüd kui lumi maas, saab isegi pärast tulede kustumist hakkama, päris valge on.
muksel
MemberSee on valmispudru juba arvatavasti (koos veega). Soovitan näiteks teeklaasiga erinevate tangainete ja teraviljasaaduste kuivkaalud ära mõõta, siis on hiljem väga lihtne vajalik kogus vastavalt vajadusele potti pista.
muksel
MemberKas kulturismis on kah need vööd nii värvide järgi, et musta vööga on kõvad mehed ja algajad valge vööga?
muksel
MemberAmen
-
AutorPostitused