muhk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
muhk
MemberTere!
Sooviksin võimaluse korral surumiskava algajatele.
Hetkel kaal 82, pikkus 183. Max on u 80 kg.
aadress: meelis001@hot.ee
Tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muhk
MemberMis mõttes? Bonsuna ees ja MEE takkajärgi tahavad politseiriiki… edu sellega… See just põhjustabki selliseid asju nagu ülalmainitud intsident mehe ja suurte musklitega… halloo Orwelli 1985…mõtlesid ikka Orwelli “1984”?
muhk
MemberHm, eks see valu ikka üks personaalne asi ole. Kui Taturini juurde oma sooviga läksin, siis tüüp ütles, et valisin ühe valusamaid kohti välja – kukla. Lasin “päikese” ümber selle n.ö. ümmarguse kondi teha. Aga kui tegemiseks läks, tundsin ainult kõdi. Võib-olla on asi minu valuläves, sest ka keelerõnga tegemisel ei tundnud ma valu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii et siiski oleneb kõik inimesest.Õnneks on minul see valulävi kah suhteliselt kõrge, nii et ma arvan et see mulle just põrgupiina ei tee…
muhk
Memberps. see koht pidavat kõige valusam olema, kuid kunst nõuab ohvreid.EDU!
olen kuulnud jah, et selgroo juures pidi kõige valusam olema, aga pole midagi, mõtlen õnnelikke mõtteid ja kannatan ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muhk
Membernu ma just tahaks õlg-biits,rind ja sis veel säärele aga need ongi ju need sitad kohad.aga nu ju ta sis ei veni loodab parimat.ja kindlasti ei tasuks seda otsust teha uisapäisa.Mina olen seda juba 3aastat vaaginad ja parimad pidid välja ka juba otsind:)
isegi olen juba paar aastat pilte otsinud ning valinud. Nüüd kui vanus käest tahaks asja lõpuks ära teha…
ise tahan trapetsi ülaossa teha..see koht ei tohiks väga venida
muhk
Memberendal on tatood juba 4 aasta tagused ,siis kui kaal veel oli 74kg.nyyd olen voistlus valisel ajal 95 kg ja tattood on ikka yhesugused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh väga hea..
nüüd on asi siis kindel ma arvan…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muhk
Membereks ta veidi mõjutab küllütleme nii et kui sa tahad mingi tavalise tribali v mustri teha, siis pole hullu kui moondesse läheb lihase arvelt, kui aga midagi värvilist ja kunstilist teha tahad, siis küll (aga ma ei usu et praegu jutt sellisest on)
esialgu on plaanis midagi lihtsamat jah, piirduks must-valgega…
muhk
MemberMarek Kalmus!
muhk
MemberVaadake Kalmuse treeningvideot. Ta teeb plokkide peal just trapetsi kesk- ja alaosale harjutust.
muhk
Membervot see on säärejooks..
“>muhk
MemberMai spordis on mõningaid lisandeid saadaval. Nt No 1…
muhk
MemberMuhk – ei ole ilus minna mütsiga lööma.ega ma ei mõlnudki mütsiga löömist. Lihtsalt huvitas, et kas enne kui võistlema minna peab aastat paar treenima või oleks ka okei varasemas ajajärgus kogemusi omandada…
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)