muhhamed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
muhhamed
MemberMilline su rinnapäev välja näeb ?machineflyes 3 seeriat ning 10-12 kordust
hantlitega lendamine 3 seeriat 10-12 kordust
hantlitega rinnalt surumine 3 seeriat 10-12
kaldpingil hantlitega rinnalt surumine 3 seeriat 10-12 kordust
muhhamed
Memberalustasin trenni 12 aastaselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tarbin palju valke olen põkk vend
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei juhtu midagi aga pead vaatama netist õpetusi või küsima treenerilt abi .august 24, 2010 at 5:51 p.l. in reply to: Lihaspinge, lõdvestamine, foam rolling, trigger-pointid ja vahtkummirullide ostuvõimalused #274062muhhamed
Membervõimalusi on mitu .
näiteks tean et kuum vann .
teine variant on tavaline maššaz või tai . (kui rahakott lubab )
muhhamed
Memberei teadnudki . tänan et teada antsid võtaks kasutusele
muhhamed
MemberMul on sama probleem, röntgenis käisin ka, öeldi, et kõik korras. Kui alaselga ei tee (silmas pean eelkõige good morning ja jõutõmme), siis läheb üle ja pole üldse mingit valu. Aga noh jh, vajalikud harjutused on need tegelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis peaks mingi pausi tegema alaseljale .
muhhamed
Memberpanin tähele 3 kuud tagasi õues et mul on selg valus , ühesõnaga valus kummardada ja selga sirgeks panna .hetkel olen teinud trenni 2 a järgmine kuu aga olen 3 a teind trenni . vahepeal kadus see valu ära nüüd tuli jälle tagasi (valu on paremal pool alaseljas). kui keegi oskab aidata või infot jagada palun aidake
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . -
AutorPostitused