muc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
muc
Member10. Tommy Thorvildsen, 11. Heiko Kalbach, 12. Dennis James
muc
MemberMul küll üks täht puudu vist aga mõtlesin sama meest ja jõudsin sinust ennem muc
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, Marek, tuleb tunnistada, et sel korral olid väledam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uutest meestest on 7. jälle Cormier, 8. Priest nagu pakutud ja 9. Orville Burke
muc
Member6. Greg Kovacs
muc
MemberSee lisand ei kategoriseeru “naturaalse kulturismi” mõiste alla, kui ta midagi su kehas programmeerib. Kui keha julgelt programmeerida, muuta seal insuliini, testosterooni vms muutujaid, siis naturaalne see küll pole, ja võib anda ettearvamuatuid tagajärgi, kuna inimese organism on üsnagi uurimata ju, erinevalt arvutist, mida programmeerides saame täpselt ennustada, mis tulemusi mingi instruktsiooni käivitamine enesega kaasa toob. Minu arvates see anaator-lisand pole küll kuigi naturaalne asi, ja milleks seda siis vaja on.Milline koostisosa väljatoodust (hüdrolüüsitud vadakuvalgu konsentraat, naturaalsed lõhna- ja maitseained, maltodekstriin, sukraloos, kreatiin monohüdraat, L-leutsiin, L-fenüülalaniin, raud, soodium, vitamiinid A ja C, kaltsium) täpsemalt seda DNA-d ja muid elukaid seal organsmis muutma peaks? On selleks aminohapped, süsivesikud, vitamiinid või mineraalid? Tehke mulle, lollile, ka selgeks.
muc
MemberParas jurakas jah. Näis, millise “paki” Ron sel aastal lavale toob. Need Jay pildid on vist hommikul vara tehtud ja mees pole jõudnud veel hommikust süüa, et nii kuri on : )
muc
MemberTäitsa paks veel. Ei usu, et sealt VÄGA head vormi tuleb. Liiga vähe aega.
juuni 15, 2007 at 5:03 p.l. in reply to: ECS Juniors&Masters Weight – in, Tjumen 2007 Flash! #117651muc
MemberTäiesti ######, millised need kulturismi juuniorid välja näevad. Oletan, et need on kodused võistlejad seal Venemaal. See ju ammu teada tõde, et sealne puder on rammusam, kui meil siinne.
Edu Eikole.
muc
MemberMul hoopis seesugune küsimus, et ega keegi ise või lähem tuttav auto keretöödega ei tegele? Oleks vaja paar väikest mõlgikest likvideerida ning tiba värvida. Asi võiks olla loomulikult nii mõistliku hinnaga, kui võimalik:)
Tore, kui leidub keegi seesugune inimene, kes saaks abistava käe ulatada.
Kes saab aidata, saatku vastus palun postkasti.
Tänud.
muc
Member6. peaks ikkagi Rich olema.
muc
MemberMa arvan, et paljude pehmete vormide põhjuseks on just suur hirm raskelt saadud liha kaotada. Kuna paljud alustavad kaalu langetamist lootusetult hilja, on hirmud põhjendatud. Ma ei tea, kas jääb teadmistest puudu või elatakse lihtsalt tühjas lootuses, et selle kuu ajaga, mille võrra tegelikult võiks kaalu langetamise perioodi pikendada, et kaalu langus oleks maksimaalselt rasva arvelt, kasvatatakse tohutu hulk lihasmassi juurde? Tegelikult on aga hoopis vastupidi. Lihast säiliks pikema dieedi korral rohkem ning organismi kurnataks vähem. Ise proovin ka järgmine kord kindlasti 4-5 kuud varem alustada.
muc
MemberFlexi jutus on iva sees…eriti vaadates poisse kes olid laval… midagi näidata polnud…
käed peenikesed nagu kure jalad
lihast polnud ollagi..
vormi tegemine oleks siis pigem kivi härraste 90+kg kapsaaeda…
aga noh müts maha nende ees… neil oli vähemalt lihast…
Veidi pehme vormiga oleks ma võinud isegi oma 84kg lavale vedada.
Aga kuna klassikasse ei mahtunud, siis oleks Vaible ja Fjodorvi kõrval väga lahjaks jäänud.
Kulla Tank, neil noortel ja juunioritel on ju oma vanuse näol vabandus olemas, miks meeste klassis võistlejatega võrdselt liha pole. Mis oleks aga sinu vabandus olnud, kui oleksid lavale läinud? Esiteks poleks sa kindlasti sinu varasema kulturismikarjääri põhjal otsustades olnud piisavalt kuiv ja oleksidki oma 84kg poolkõva vormiga lavale roninud ning taaskord esimeste meeste võidu pisut magusamaks teinud. Isegi kui oleksidki mingi imeläbi kuivaks saanud, oleksid samasugune välja näinud, kui need “kurejalgsed” “tikkpeenikeste” kätega noorsportlased, kuigi oled tunduvalt vanem, kui nemad. Olen kindel, et kui need poisid samas vaimus jätkavad on neil sinuvanuselt oluliselt rohkem näidata ning on võimelised tihedas konkurentsis esikoha peale võimsa lahingu andma.
Edu.
muc
Membersellex et üldse lavapeale minna onju peab kasvatama kõigepealt massi mingi 10 aastat. aga kuivaks tõmbamine- olenevalt inimesest aga üle kolmekuu ei kulu selleks kellegil aega
muc
MemberNo see film oli pisut suurema eelarvega. Stsenarist olevat suisa 40mln $ oma rulli välja köhinud, kuna ei leidnud rahastajaid.
Ma ei üritagi õigustada kuidagi, et film on ilgelt tegija, justkui oleks see seda minu silmis juba enne nägeist, ainuüksi fakti pärast, et Levrone seal kaasa teeb.
Olles pisut teemaga tutvunud, jõudsin ka ise järeldusele, et koduse Maarjmaa kinolinadel film tõeäoliselt ilmavalgust ei näe, kuid mine tea.
Film ju täis ilusaid naisi ning kiireid ja kalleid autosid. Griffin nullib seal ühe Enzo ka ära.
Elame-näeme. Kui ei, siis on meil tõepoolest alati nett abiks, et asi ikkagi ära näha.
Tutvusin täna ka treileriga Levrone vilksatas sealt korraks läbi.
Eks tal seal mingi väike kõrvalosa ole, aga juhul, kui filmi saadaks pisutki keskmisest suurem edu, on võimalik, et antud linateos on talle hüppelauaks suurematesse projektidesse, mida ka siiralt loodan.
Hoian talle igatahes pöialt, sest Levrone on kulturismimaailmas mu vaieldamatu lemmik. Tore, kui ka väljaspool seda hästi läheb.
muc
MemberÕnnitlused!
veebruar 10, 2007 at 6:06 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #105944muc
MemberJõusaali külastan 4-6 päeval nädalas, tihti 2x päevas. Üks sessioon kestab 20-60 minutit.
AutorPostitused