muc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
muc
Memberkus nüüd hakkas vabandama, kui ott asjale vastas.
tegelikult ott ju teab ise ka, et mingitel tattidel, kes asjast kottigi ei tea, pole mõtet igasugu saasta sisse imemisega kiirustada.
isiklikult arvan, et otti huviorbiidis rohkem nagu, et robocopi tooted müüksid, vat sedasi arvan mina…
muc
Memberaeroobika ju ilgem pask,
jõukas on palju parem,
naised jätke aeroobika
ja tulge hoopis jõuka.
mis seal ikka on nii head?
koguaeg vaid tõmblema pead,
tants, tantsi, keeruta,
ja siis lõpuks veereta.
oh kui tore, oh kui hea,
aeroobika teeb naisest sea,
saabki pühadeks ahjupraadi,
karbonaadi ja rulaadi:)
NB: väike nali, mitte kellegi solvamiseks, ärge võtke tõsiselt!!!!!!!!!!
muc
Memberoh my god!!!!!!!!!!!!!!
muc
Membersu endagi jutust võib aru saada, et tead, et massist sul sittagi alles ei jää. no mõtle siis ise, nahhui seda metaani süüa.
muc
Memberon sul keegi väitnud, et kui silmad kinni paned- plõksti magu ei tööta???
muc
Membermida kuradit, kas ma pean nüüd siis seeriate vahel hakkama mediteerima ja järgmisele seeriale mõtlema??? kui arvad, et õige pikkusega pauside ajal sõpradega räägid ja see pidurdab kasvu, siis oled sina mees valel teel.
muc
Memberpidusi tuleb iika väga palju. ma lähen lauluväljaku hoonesse, seal toimub ühel korrusel trance ja teisel trum n´ bass. vat sellised siis minu plaanid.
muc
Membermul vastupidi, tuli mass hirmasamat moodi, kuid nüüd tuleb jõud vaikselt järele. ärge hakake targutama, et pekk tuli, sest see polnud nii, kontrollitud värk.
muc
Memberkohtuasi
muc
Memberloomulikult oldakse selle peale väljas, et toode müüks, kuid just seetõttu, et asi on igalühel erinev soovitatakse väikestes kogustes, sest kui oleks pakendile kirjutatud, et pane 20g päevas ja kui kellelgi midagi ebameeldivat juhtuks soovitatud kogustega, siis võib oodata firmat kotuasi.
muc
Membermine ja osta endale see raamat, väga paljudes raamatupoodides müüakse veel tänaseni seda ja maksab vist ca 20kr. ja teadmiseks veel sulle, et 1g valku=4,3cal, 1g süsivesikuid=4,3cal, 1g rasva=9,6cal. ja veel, et valk ei saa sul rasvaks muutuda. lihtsalt enne magama minekut peaks viimane sööma olema ca 2 tundi enne, sest öösel seede elundkond puhkab ja söödud toit jääb ööks roiskuma ja see võib keerata omakorda seedimise ######.
muc
Memberraudne laks minu puhul, kuid luban sellist lõbu endale väga harva.
muc
Memberma vaatan, et te kõik siin sellised teadja mehed. jutud on teil kõigil küll nii erinevad. tegelikult pole siin sittagi kasuliku informatsiooni
kreatiini tarvitatakse laadimis perioodil (5-6 päeva) 0,25-0,3 g iga kehakilogrammi kohta, jagatult päeva peale kaheks kuni kolmeks doosiks. edasi tarvitad 5+- mõned grammid.
kuur kestab 3 nädalat, kuni kuu ja siis pead sama kaua pausi, sast kui teha nii, nagu mõni vend kirjeldab, aastaringselt, siis juhtud juba selline asi, et organism enam ei omasta kretiini ega hakkagi enam omastama, sest see hakkab vastu töötama.
muc
Memberjah, see damn kiivikas võidab eestis koguaeg seepärast ainult, et tal on käpp seal kohtunike pükstes mune sügamas, aus see asi küll teiste vastu pole, kui “teatud” kohtunikud, kes ka robocopi asjadega tegelevad “mõnda” venda rohkem hoiavad. mis te arvate miks Marek muidu lavale ei läinud??? simpel- ta teadis, et ta ei saa seetõttu võita.
ok, sõimake nüüd, kes teisiti arvavad.
muc
Memberkas see on siis mingi hea asi ka? hind on küll kilo eest liiga madal, kas keegi on kasutanud?
-
AutorPostitused