Skip to main content

muc

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 871 through 885 (of 900 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: ainult kreatiin #32422
    muc
    Member

ma ei saa aru, miks te kogu aeg peate vaevama siinset rahvast enda mõttetute probleemidega?

kas on siis nii raske trükkida otsingusse sisse sõna “kreatiin”? nii palju, kui mina olen foorumi külastaja olnud, on seda küsitud vähemalt 10 korda, otsingust võid leida terve raamatu selle kohta. iga kord kui mõni uus jorss jõusaalis hakkab käima ja kreatiini kohta küsib, ei saa ju uuesti ja aina uuesti seletada, kas endal siis ajusid pole?

in reply to: jõusaalis käimise ohud? (16a vanuselt) #32408
    muc
    Member

ma ütlen sulle, et pole vaja suurt põdeda midagi. ma hakkasin treenima siis, kui olin saanud just 14. soovitan sul siiski alguses kellegi targemaga rääkida, nt mõne treeneriga, kes sulle asjad selgeks teeb ja õigele teele juhatab. mul kahjuks seda võimalust polnud, olen algusest siiani ise õppinud ja end täiendanud. pikkuse pärast ära ka põe, ma olen 195 cm hetkel, samuti kasvasin ca 4 cm aastas, siiani panen pikkust juurde. selle sinu treeningkava kohta veel ütleks, et oled veel algaja, siis neljaks jaotatult on liialt palju, soovitan kaheks jaotatult, praegu veel. vigastusi pole mul suuremaid olnud, seljavalud jm käib asja juurde, küll aga on mul küünarnukkidega mingi jama, pole ka enda rumalusest spordiarsti juures käinud.

in reply to: jõusaalis käimise ohud? (16a vanuselt) #32407
    muc
    Member

ma ütlen sulle, et pole vaja suurt põdeda midagi. ma hakkasin treenima siis, kui olin saanud just 14. soovitan sul siiski alguses kellegi targemaga rääkida, nt mõne treeneriga, kes sulle asjad selgeks teeb ja õigele teele juhatab. mul kahjuks seda võimalust polnud, olen algusest siiani ise õppinud ja end täiendanud. pikkuse pärast ära ka põe, ma olen 195 cm hetkel, samuti kasvasin ca 4 cm aastas, siiani panen pikkust juurde. selle sinu treeningkava kohta veel ütleks, et oled veel algaja, siis neljaks jaotatult on liialt palju, soovitan kaheks jaotatult, praegu veel. vigastusi pole mul suuremaid olnud, seljavalud jm käib asja juurde, küll aga on mul

in reply to: nägu #31960
    muc
    Member

IRW

tegelikult võib ka ABTRONICu tõmmata ümber pea, lõuaalt, nagu krasnaja saput?kal oli rätik..

in reply to: kysimus #32323
    muc
    Member

*pilt, mitte oilt

in reply to: kysimus #32322
    muc
    Member

miks sa nii kindel oled, et see tema oilt pole:D?

in reply to: kyssa #32328
    muc
    Member

ühe toidukorraga omandab organism 30-40 g valku, ülejäänu aga töödeldakse ümber energiaks, kuid valkudest tulenev energia ei ole võrreldav süsivesikutest saadavaga.

in reply to: biiseps & triiseps #32242
    muc
    Member

biitsi on ka mul raske valusaks saaba, vahest siiski õnnestub, kuid triits on peaaegu pärast igat trenni, sest teen teda rinnaga koos, ikka julmalt võtab läbi.

in reply to: Valk #32266
    muc
    Member

tähtis on kindlasti peale trenni võtta. öösel on inimese hormonaalne tase kõrge, seetõttu vist on jah kasulik üks purakas enne magama minekut panna. kasulik on samuti ka hommikul panna, ma panengi pärast trenni alati ja siis kuidas kunagi, kas hommikul või õhtul.

in reply to: kui palju maksab üks kreatiini kuur??? #32211
    muc
    Member

olen samal arvamusel Max`iga, nalja peab ju ka saama vahest, muidu muutub see trennijutt ju liiga igavaks ja üksluiseks, vaheldus ei tee ju kunagi paha, samamoodi on trennigagi.

PS tänud vend Max`ile suport`i eest, hoia kõva:)

in reply to: biiseps & triiseps #32237
    muc
    Member

ma teen ka biitsile 12-13 seeriat ja kordused ulatuvad kuuest kuni viieteistkümneni.

in reply to: kui palju maksab üks kreatiini kuur??? #32208
    muc
    Member

oli see nali sinu arust nüüd naljakas?

sa ise ka üldse aru saad, millest räägid?

tegelikult Mr bohemianrhapsody`le käis vist hoopis see pinda, kuidas kommenteerisin, kuidas oti juttu lugedes vennal enda jutt hoopis muutus. soovitus sulle: jää endaks, mitte ära ürita pugema hakata, kui mingi kuulus, sinust kõvem vend midagi sinu jutule vastuolulist ütleb.

*peace out*

in reply to: kui palju maksab üks kreatiini kuur??? #32204
    muc
    Member

kõige koomim veel asja juures on see, et vend küsib, et kui palju maksab kreatiini kuur algajale.

kujutad ette, vend läheb poodi ja ütleb ” tere, olen algaja, palun üks kreatiin” müüa kostab selle peale “ei no kreatiin küll jah, ag meil algajatele spetsiaalseid soodustusi, ega lahjemaid kreatiine pole.” vennal siis see peale suu m_nni täis ja teeb kiiremas korras vehkat.

jõuab siis koju ja hüppab kohe arvuti taha. amazoni foorum lahti ja kirjutab siis “aga palju see kreatiini kuur siis ikka maksab, mitte see algajate oma, vaid see teine.” saab siis kutt vastuseks, et algajate oma polegi ja et sama kraam mis ott soovitas sobib küll. no läheb siis sepp taas kraami järele, ise mõtleb, et see kord võtan siis selle kreatiin, mis kiivikas soovitas. jõuab siis poodi ja küsib “palun üks kuur sed´a oti kreatiin. müüal karp maani, küsib:”mis uus sort see on?” jorsil tuleb siis meelde, et oleks pidanud ikka vaatama, mida see ott soovitas. käib siis uuesti kodus ära ja mõne aja pärast taas poes. müüja on oma sõbrannal leti taga mõneks ajaks palunud kohad vahetada ja kreatiinid ära korjanud riiulitelt, sest sitt juba keeb idikast. jõuabki mehike sisse ja vaatab uus müüa, aga ok, läheb siis leti juurde ja küsib:”palun uks kuur seda tai kane`i kreatiini,” müüja aga vastab:”meil ei müüda kreatiine.” jõuab siis vennale endale ka lõpuks kohale, milline idikas ta on. läheb taas koju ja ruttu netti. jälle amazoni foorum lahti, aga mõtleb vennike endamisi, et sellel korral küsin midagi tarka. no jah, algatab siis uue teema ja küsib targematelt külastajatel “oskaks ehk keegi öelda, palju algajale üks kuur proteiini maksab?”

in reply to: kui palju maksab üks kreatiini kuur??? #32202
    muc
    Member

pealegi see vend, kes teema algatas, vist ei teagi, et kreatiini kuuride kaupa osta ei saa, poest vähemalt mitte, ehk kui lähed sõbra juurde ja küsid “kuule müü mulle üks kuur,” ehk siis müübki. veel parem kui saali läehed, mine mingi venna juurde ja küsi “kuule mees kreatiini paned?” nu ja kui panebki, siis küsi vennikeselt, et äkki müüb sulle nii kuuri või paar:)

in reply to: kui palju maksab üks kreatiini kuur??? #32201
    muc
    Member

mine viska siis korra pilk peeglisse, äkki leiad sealt kedagi

Viewing 15 posts - 871 through 885 (of 900 total)