muc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
muc
Memberjärjekordne küsija, kes on jätnud kõik enda näitajad kirjutamata. kirjuta nüüd oma kaal, füüsilise aktiivsuse tase jne jne kõik üles siia, siis saab aidata, nii ei oska sulle seda keeg öelda.
muc
Memberherr Steth enne kui kommenteerima ise hakkate, ehk peaksit oma jutu enne läbi mõtlema? tehes nõnda, jõuaksite isegi selgusele, et see, mida ma arvan Arnu kavadest ja mehest endast, on väga erinevad asjad. seda selleks, et mehe kavad võivad tõesti tekitada üle treeningut, kuid see, et ma meest ennast respekteerin tuleneb otseselt tema tulemustest ja saavutustest. selline on siis minu arusaam. sinul omad, minul omad arusaamad ja õigekspidamised. mina olen enda arvamuse esindaja ja sina enda, nagu näha oleme mõlemad oma seisukohtadele truuks jäänud. ma austan sinu arvamust, kuid see ei tähenda, et see minu oma muudaks…
muc
Memberkuule külamees ära plõksi. teadmiseks sulle, et ma pole kunagi Arnoldit kritiseerinud, pigem on mul suur respect mehe vastu, vaatamata sellele, mis moodi ta ta need tulemused saavutas. sa too mulle näha mõni mees, kes sul siin on Schwartziga samal tasemel. ära kujuta ette kulla mees, ma pakun, et sina oled igatahes tema tulemustest kaugel, kaugel. vastasel juhul tõesta ja minu respect siis sullegi. ma tegin ju ka poolteist aastat kõhulihaseid igal trennipäeval. neid tulemusi ei saanud kuidagi võrrelda nendega, mis saavutasin poole aasta jooksul pärast seda, kui hakkasin treenima neid kaks korda nädalas. mõtle nüüd ise, kõhulihased ei ole mingid super-lihased, nad on lihased, sama moodi nagu rind, biits jne. seleta mulle ära, miks neid peaks siis teisiti treenima. ja ära enda Arnoldi entüklopeedia crapi hakka ajama. tõesta, et sinu jutt ei ole tühi plõksimine.
muc
Memberon teada ka tõsiasi, et herr Schwartz tegi biitsu 20 seeriat, mida peeti tol ajal õigeks, sest keegi ei hakka ju sellisel tasemel kulturistiga vaidlema. nii siis tehtigi sama moodi trenni, nagu tema ja väga paljud sattusid ületreeningu ohvriks. ja kui te siin nii targad olete, siis peaksite ju ka teadma, et inimesed, kes steroide manustavad, võivad rohkem ja tugevamini treenida, kartmata ületreeningu tekkimist nii kergelt. veel peaksite siis ka teadma, et Arnold tarvitas steroide, mida ta ka ise on tunnistanud. nii et ära räägi tarkusi tema entsüklopeediast, sest kõigele muule vaatamata on ka aeg edasi läinud ja jõutreening edasi arenenud.
muc
Memberesiteks ma ei ole sõnanärija, vaid rääkisin lihtsalt kogemustest. kõik, mis bohemian rääkis on õige, võttis mul sõnad suust:)
muc
Memberõnitlused siis ka minu poolt:)
päris naljakas, mul tunne, et enne näeme Vend Vähi uut juubelit, kui see teema lõppeb:)
muc
Memberväga vale informatsioon, ei tea, kust sul see küll pärineb? loomulikult, sa võid treenida ka iga kahe tunii tagant, aga et kõige rohkem kasu oleks, siis soovitaks paar korda nädalas, loomulikult nagu tihti mainitakse siin, tuleb ka toitumine üle vaadata, sest puhta trenniga ei tee sa midagi.
muc
Membermees, see on juba su enda probleem, et end käid saalis lolliks tegemas. bohemianile veel nii palju, et ikka kuradi kõrgel arvamusel paistad endast olema. tegelikult vist oled ikkagi jah üks paras pusskott, nagu ennast kirjeldad.
muc
Memberkuule bohemian sa ikka proovi enne kui kommenteerima hakkad. selja trenn võtab ikka biitsu päris hästi läbi. tehes enne selja ja siis biitsu, langevad viimast treenides raskused ikka päris hästi. seda ma öelda ei oska kui palju kasu sellest on, seda võiks keegi targem kommenteerida, nt Arnold…
muc
Membertai kane proteiin, No1 osta endale, see parandab hästi liigese valu ja aitab, proovi kindlasti.
muc
Memberkirjutan sulle õhtu poole mailile täpsemalt kõigest.
muc
Membermul oli täpselt sama probleem…
soovitan soojalt ecdisteni kui pappi vähegi on…
muc
Memberväga hea harjutus just pika pea suurendamiseks on seljaga ploki poole seistes, üle tõmbamine.
muc
Member…jah, sest kui minna selle kallakuga ikka liiga hoogu, siis leiad end askeldamast juba õlalihastega…
muc
Memberväga lihtne: algajad, head asjad tulevad aega mööda ja kogemustega…
-
AutorPostitused