Skip to main content

muc

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 841 through 855 (of 900 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: GNLD toidulisandid #33354
    muc
    Member

olen ise Nutrishaket kasutanud üpris pikka aega ja julgen väita, et see on tõesti mitu korda parem kui kõik teised, proteiinid mida proovinud olen… ja ma olen neid ikka õpris mitmeid tarbinud teatud perioodidel katsetades. lõpuks tulin ikkagi tagasi goldeni juurde, sest see on kahtlemata parim. esialgu mõtlesin küll, et lõpp vähe on ühes portsjonis ja kuradi kallis ka veel, siiski need said need kõhklused, et kas on ikkagi väärt peagi tulemuste poolt maha surutud. ise olen veel sellise kehaehitusega ka, et tuleb suhteliselt raskelt… kui üldse midagi tuleb, kuid sellega ikka tuli. üks sõber ka sõi ja kusjuures ainult peale trenni, trennipäevadel, vabadel üldse mitte… ta oli enne natuke sellise pontsakama kehaga ka ja natuke lühemat kasvu… mul jäi karp sõnaotseses mõttes lahti… ta sõi ennast talveperioodil kolme kuuga nu tot?na kapiks, et anna olla:) igatahes jah, mis ma siin enam pikemalt jahun… krt tekst nagu teleturus:) siiski ta on väärt asi!

in reply to: Rippes kätekõverdused… #33229
    muc
    Member

rinnalihas töötab lõuatõmbamisel! kui suurt rolli ta tõmbamisel mängib on teine asi, kuid ta töötab. võta nüüd õpik kätte ja õpi natuke anatoomiat, “jõu-,ilu- ja terviseamatoomia” ajab asja ära küll… edu sirvimisel ja teritused järvamaale;)

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30369
    muc
    Member

niiet vaadake ja mõelge järgi, kes siin see kõige kõvem mees on…

in reply to: Veelkord see proteiin #33202
    muc
    Member

tegelikult toiduainetest üldse üldjuhul toidulisandeid ei valmistata, sest tavatoidust valkude eraldamine oleks liiga kulukas.

in reply to: Juubeliõnnitlused Kuldar Toomlale #33094
    muc
    Member

njaa, tõesti… sul ikka pensionist jõusaali kuukaardi jaoks jääb raha üle?

in reply to: retibol #33080
    muc
    Member

kõva kaader:))))))

igatahes jah, ma olen tarbinud seda ainet… eks küsi, mis huvitab!

in reply to: kui palju #32921
    muc
    Member

külamees loe mu eelmise kommentaari pealkirja…

in reply to: kui palju #32920
    muc
    Member

ehk nimetaksid mõned preparaadid ja kust neid saaks?

in reply to: Lihaste treenimine elektronimpulssidega ?! #33059
    muc
    Member

kle külamees katsu natuke tagasi hoida enda. inimene küsis lihtsalt nõu, sest ta ei teadnud või kahtles. ei oleks ta küsinud, poleks ta teada saanudki ega sa siis see pärast nii ei pea nõelama kohe… kõsimusi esitataksegi seepärast, et targemaks saada ja oma silmaringi laiendada. usun, et kui ise algaja olid küsisid ka nii mõnegi lolli küsimuse, iseasi, kuidas sulle sellele vastati. igatahes on selline kommenteerimine mõttetu. otsi endale parem naine, kellega end natuke argipäeva stressist lõõgastada, ehk jahtud siis maha natuke.

in reply to: Aidake metaanipanijatele ära teha! #32984
    muc
    Member

njah, igati huvitav…

njaa, ehk tooksid mõned lõigud/laused välja, mis minu pubekalikkuse esile toovad, vaataksin need hea meelega üle ja üritaksin parandada end:) hmmmm, kahtlane, ei ütleks, et oleksin seda foorumit risustanud ka just. ja veel kui sa oled ise nii kõva kulturismi mees, siis ehk oled isegi steroidi mugija? ei väida midagi, sest ei tunne sind, kuid see võimalus ju on…

ehk tõesti kui oled nii kaua treeninud siis sina juba saad taoliste kavade järgi treenida, kuid siiski nagu ütlesin, tavatreenija mitte. sirvisin just paar kuud tagasi natuke FLEX`i ja mis ma nägin: Lee Priest oli visanud ühe biitsu treenimise kava. ok, kõik on tore, kuid kui mees soovitab teha viis harjutust biitsule ja veel räägib ise juurde, et mida rohkem, seda paremini kasvab, siis paneb ikka natuke kõhklema küll. ja muide see jutt, mis eelmises kommentaarides rääkisin, on puhta tõsi, imelik lihtsalt, et kui ise nii pika ?taasiga mees oled, siis ei tea selliseid asju. sirvisin siin just natuke taas FLEX`i ja hullem veel, pea igal leheküljel on reklaam, isegi kui üritatakse natuke tarka juttu ajada ja näidatakse paari musklimeest, siis ikkagi on vendadele küljepeale või seljataha topitud toidulisandi reklaam. selliseid tõsiseid usutavaid lugusid on väga vähe. muideks ostsin ise ka kunagi neid iga kuu…

ja usu mind, ma pole ise ka mingisest vaidlusest huvitatud. võid seda kommentaari kommenteerida veel ja sõimata natuke, kuid vaidlema ma sinuga küll ei viitsi hakata!

in reply to: Aidake metaanipanijatele ära teha! #32981
    muc
    Member

hehe naljamees oled… sa võta nüüd kätte ja mine loe parem ise natuke, mis nende ajakirjuade kohta räägitakse. üks väga hea artikkel on nt bodybuilding.ee-s

juhul kui tõesti nii kumm oled ja keegi pole sulle rääkinud, siis võin ju sulle ise öelda: neis ajakirjades räägivad ja annavad nõu steroidiögijatest lihasehunnikud, kelle treening kavad, toitumisplaanid jm ei sobi kohe mitte kuidagi tavaharjutajale. kuluta jah oma 500kr kuus, et seda mõttetut saasta osta (millest üle poole ajakirja on reklaamid) ja treeni aga edasi. veel teadmiseks, et need ajakirjad ongi tegelikult suurimate toidulisandi valmistajate omandid ja just nemad topivad sinna sellist saasta, et inimesed arvaksid, et oi bljaa, nüüd hakkab muskel tulema. uuri natuke elu…

in reply to: kõhulihaste väljatoomine #32690
    muc
    Member

ma tahan ka palju asju, millest enamust ma kahjuks arvatavasti ei saa. võta nüüd end kätte ja mine oma vanemate juurde ning palu, et nad sind viisakalt küsima õpetaksid. pealegi kui sa küsid seda selleks, et teada, mida võiksid tarbima hakata, siis võta endale teadmiseks, et kui sa juba sellise lolli küsimuse küsid, siis sa pole veel kaugeltki mitte valmis steroidide tarbimiseks. oled alles selleks veel suht võhik oma teadmiste koha pealt ja pead veel küvasti sellest küljest arenema ja tarkusi koguma. ja veel üks asi- steroidide kohta ei küsita, et mis neist on kõige normaalsem, see tõestab veel kord, et su teadmised nulli lähedased…

in reply to: Aidake metaanipanijatele ära teha! #32974
    muc
    Member

ole ha ja viska mulle ka siis

muc1@hot.ee

in reply to: Õnnitlused juubilar Marekule #32967
    muc
    Member

vabandust, kolm aastakümmet on möödunud:P

my bad…

in reply to: Palju keegi rinnalt surub #32758
    muc
    Member

te amazoni mehed olete ikka tõeliselt vinged, võimaldate nii arvutied, igasugu erinevaid mänge ja palju muudki ning lisaks veel korraldate kõiksugu tänuväärseid ettevõtmisi. soovin teile edu ka edaspidiseks, jätkake samas vaimus!

Viewing 15 posts - 841 through 855 (of 900 total)