muc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
muc
MemberKui tükid rinnus, proovi mõnd antiöstrogeeni, nt Tamoxifeni. Lase arstil välja kirjutada. Kui ei toimi, lase välja lõigata.
Hormoonid peaksid ennekõike toitumisega paika saama.
muc
MemberMa sõin suvel üsna mitu purki. Loomulikult tarbisin ka teisi lisandeid. Ei oska öelda, millise panuse ta lõpptulemusele andis, kuid tulemus oli meelt mööda.
muc
MemberMa jõin täna puhtjuhuslikult enne trenni toidu kõrvale pokaali head punast veini ning trenn oli üle pika aja väga võimas. Ei ole muidugi kindel, kas selle veini pähe saab panna, aga kuidagi kattusid need kaks.
muc
MemberMetsikult palju tahad maksta ilusa purgi eest
muc
MemberHey, James,
The best gyms to go to in Tallinn are probably Reval Sport, Planet Sport, Zelluloosi and may be a few more. The first one is the biggest one and most of our bodybuilders who are serious about their training, train there. The next one is the nicest looking one of them all, but has a lot of equipment and also a wide range of free weights. It’s also the most expensive one of them all as you could assume. It’s a members gym and has also a lot of hard training people going there. Zelluloosi is the cheapest one and a bit smaller than the other two. It looks nice and has all the equipment you need, but is usually crowded, especially in the evenings. Since it’s so crowded and doesn’t have a good ventilation system, it’s sometimes hard to find air to breathe.
Go check them out and let us know what you think.
muc
MemberProovige kontakteeruda nt kasutajatega “gannibal” või “Kimber” siit foorumist. Nad on mõlemad treenerid Pärnus. Uurige, kas on huvi.
muc
MemberMa arvutasin täna oma menüüd ja sain tulemuseks, et 20% energiat tuleb valgust, 40% süsivesikutest ja 40% rasvast.Kas seda rasva äkki palju ei ole?Valku saan 2,3 grammi kehakaalu kohta, niiet seda peaks piisavalt olema.Kaloreid ise tuli kokku 3900kcal, mis on minu kehakaalu ja aktiivsuse kohta normaalne.Missugune oleks normaalne toitainete energia jaotus?Ma ütleksin, et see on suhteliselt hea jaotus. Kui ütled, et sinu aktiivsuse juures see kaloraaž normaalne, sis järelikult on koormus ka piisav, et need süsivesikud kasutada selleks, milleks tarvis.
Kindlasti saaks asja veel edasi arendada, lahates, milliseid rasvu, valke ja süsivsikuid ning millal neid sööd, et asi veel paremini paika saada.
muc
MemberEi tea kuidas säilivusajaga on, või noh Kalmus ütles, et kreatiinil pole vahet mis ajani aga see pole puhas kreatiin ka?muc
MemberSelline küsimus, et kas kreatiintsitraadile võib samuti lisada süsivesikuid (trauben zucker-it), või toimitakse nii ainult monohüdraadi korral?Olen foorumis tuhninud ka, aga ei ole nagu täpset vastust leidnud asjale.
Kui ma ei eksi, siis Tai Kane Creatine Citrate sisaldab 90% süsivesikuid ning 10% kreatiintsitraati. Seega peaksid sealt süsivesikud kätte saama, sest 5g kreatiiniga saad koos ka 45g süsivesikuid.
muc
MemberKallid fitness.ee kasutajad, mul oleks teile üks väga asjakohane küsimus. Nimelt ma sooviksin teada, milliste tervisehädade korral armeeteenistusse ei võeta? Endal on mul lampkalad,kas nendega võetakse?Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et need lampkalad võetakse sinult lihtsalt selleks ajaks ära ja hiljem saad tagasi. Nagu Tootsilgi koolis läks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muc
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> so these pics in this thread are the only ones? So no more? Was just wondering if you gonna have whole gallery like last year
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Clear, thanks for ur answer!
AnneP, there are also a lot of pics of the MTGP here: http://www.eiselt.ee/index.php?option=com_…e&Itemid=23
muc
Member

muc
MemberKus siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on mu sõnumis sees, vaata hoolikalt.
MemberÄrge siis, kulla sõbrad, hoidke küünalt vaka all: kust te seda puhast kraami hangite?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühes kohas on nüüd veel saada
MemberFX on rootsi firma, jah eilseti oma, nii et kindel kaup, vendv kiidab taevani aga eks tagamõttet ka talväga odav firma ka, isegi kahtlaselt
Mis FX tooted odavaks teeb, on see, et toodete reklaamimisele on kulutatud täpselt 0 krooni ning pakendid on samuti võimalikult odavad ning lihtsad. Ühesõnaga maksad täpselt selle eest, mis pakendi sees on, mitte pakendi enda eest ja turundusinimeste palkasid.
Tooted on väga kvaliteetsed!
AutorPostitused