muc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
muc
MemberKindlasti leiaksid sobiva treeningu.
Selle liitumisega on selline lugu, et lepi aeg kokku ja mine konsultandi jutule. Räägi oma mure ära ning olen 99% kindel, et leitakse Sinu jaoks sobiv lahendus. Üldiselt ollakse vastutulelikud ning iga uue kliendi üle peab ju hea meel olema, nii et ei näe põhjust, miks nad ei võiks asja Sinule natuke sobivamaks “väänata”.
muc
MemberHuvitav teooria. Peab proovile panema. Et siis kevadel on laval kiilad poisid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo ja Vootele võrdlusest… Mu meelest sel korral Väli reie nelipealihas Vootelele alla ei jäänud. Pigem on Vootelel jube hästi arenenud tagaosa, mille paremust on reaalselt näha kahe poosi puhul kaheksast (küljepoosid). Väli oli sel korral kindlasti kuivem ning ülakeha oli samuti väga palju edasi arenenud. Marek, nagu juba ütlesid, oli ka Argo hoiak laval hoopis teine. Vootele oli tõepoolest morn, seda dieedist, millega ta end läbi põletas. Asi läks liiga karmiks. Vootele , ära solvu, sest oli ju nii

Isiklikult nägin juba lava taga, et Väli saab sel korral abs. 1. koha. Nii et siin kohal ma julgeks sellele soengu teooriale vastu vaielda, kuigi mõnel puhul võib asjal tõepoolest tõepõhi all olla.
See siis puhtalt minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muc
Member… Nii palju veel, et Serge ja Wilsoni puhul 100% õige otsus.
Kzma-d tean isiklikult, kuid miinus tõepoolest see, et veedab siin liiga vähe aega ning olen samuti arvamusel, et pigem ei.
Rihosterni tean samuti. Sepp on muidu hullult entusiasmi ja teemat täis. Ühesõnaga tundub normaalne tegelane, kuid takistuseks võib tõepoolest vanus saada. Iseenesest ei pea selleks 30 olema, et aru saada, mis on õige, mis vale.
Nii et vaadake ise. Mina otseselt vastu pole.
Ok, rohkem vist praegu kedagi polnud.
muc
MemberMa siinkohal tegelikult kaitseks natuke jokerit. Usun, et patused said korralikult nahutada selle tembu eest ning enam ei kipu eriti proovima.
Seletasin Toksile ja Otile ka täna ära, mis teema oli ning saime kõik koos paraja ###### täie naerda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii et joker, keegi bossidest pahane pole.Ühesõnaga ma ise olen ka samamoodi nagu joker, poolt, et kui meelega ning häbitult rikutakse foorumi reegleid, siis tuleb karmilt vastu panna. Muuta kasvõi originaalseid postitusi, kui vaja, mitte ei kustuta, ega pane lukku ainult. Õppetund tuleb anna, siis koer õpib. Kui koer sulle voodisse situb, siis ei saa ta aru, et seda ei tohi teha, kui saadad ta teise tuppa ja vaikselt sita ära koristad. Raisal tuleb nina sita sisse toppida ja selgeks teha, et kui veel teeb, sööb järgmine kord juba sita ära.
Viimase näite puhul oli tegemist vaid kujundliku näitega, tegelt olen ilge dog lover

muc
MemberJou kõigile. Meeldiv siin VIP seltskonnas lõpuks olla. Ühesõnaga unistasin sellest juba noore poisina

Nii, nüüd asja juurde. Küsiks, et kas keegi neist tegelastest on juba õigused saanud: Makaveli, kame, erx11, barbell ?
Kui vastuse saan, avaldan oma arvamuse.
Piisaut!
muc
MemberÕige friik: http://www.musclemayhem.com/gallery/dillett/aac
muc
MemberERKI NOOL

muc
MemberMjah, need nüüdisaja elukad pole ikka päris need. Vanakooli poisid, kes 90ndatel ruulisid olid mu silmis kõvasti üle.
Ühe kõvema mehe galerii: http://www.musclemayhem.com/gallery/levrone
muc
MemberNeed banaanid, kohupiimad jne lähevad sul seal soojas bussis kiiresti halvaks. Valguallikana torkas endal pähe kohe Beef Jerky, mis on imehea maitsega ja pakub omajagu nosimist. 50g pakist saad ca 20g valku. Hind jääb ka sinna 20kr tuuri. Süsivesikutest võid vabalt võtta kaasa neid Nordicu maitsestatud kaerahelbepudrusid, mis on iga portsjon omasse kotikesse topitud. Mu lemmik on vaarikatega. Sellega on lihtne. Paberkotil pea maha, sodi kaussi, keev vesi peale ja 5 minuti pärast võid juba virutama hakata. Karbis on vist 6 pakikest, kui ma ei eksi. Sisaldab enamuses aeglaseid süsivesikuid, mis on bussis pikalt istudes vast parim lahendus. Muidugi ka kiudained, vitamiinid jne. Rääkimata heast maitsest.
Kindlasti võib veel võtta proteiinibatoone, millega päevas kuni 2 toidukorda asendada.
Ühesõnaga valguallikatest vali sellised, mis hästi säilivad, süsivesikutest võimalikult vähese suhkrusisaldusega ning ära unusta ka rasvu! Rasvadest vast kõige parem mandleid ning maapähkleid võtta, mida on mõnus nosida.
Head reisi!
muc
MemberAnimal Cuts on eriline purakas. Seal on koostisosi juba nii palju, et silme eest võtab kirjuks. Toode on üsna populaarne, mis tähendab, et peab toimima. Sinu poolt välja toodud toodetest kindlasti kõige tugevama toimega, kuid eks teised kaks õigustavad end samuti.
muc
MemberOn sul alles suur suu, kui supilusikas, mis 30g pulbrit mahutab, suhu ära mahub. Pigem on see kerge kuhjaga lusikas 10-15g. Pane 3 väiksema kuhjaga või 2 suurema kuhjaga, siis peaks olema enam-vähem 25-30g.
muc
MemberKui kellelgi hea hinnaga pakkuda, siis võtaks omale ka ühe paari kükkimise tarvis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muc
MemberKes vaatas ja mis arvasite? Mulle isiklikult meeldis 2004. aasta EMV-st ETV poolt tehtud saade rohkem.
muc
MemberUsa-s lähed 3-6kuuks kinni, kui vahele jääd. Eelmise aasta Mr. Olumpia 5 koha saanud Victor Martinez, on ka vangis 3 kuud olnud. Ta tunnistas, et ta on kasutanud mõningaid ained (täpsemalt ei öelnud mida) ja pealgi seda mainis ta et 80% profidest ei ole nn. “puhtad poisid”.Näiteks kui jääd EKV-el vahele siis saad võistlus keelu, mis pidi kestma 2 aastat. Kui jääd mittu korda vahele, siis võid saada ka igaveseks (tegelt Eesti seaduste kohta, ma eriti palju ei tea, samas võin ka eksida).
Lisan veel seda, et kangem “kraam” pidi inimest hulluks ajama.
Ei lähe sul keegi kinni. Martinez istus kinni, sest inimene, kellele ta üle aasta oli personaaltreeninguid andnud nind steroide müünud, oli undercover FBI agent.
Proffide seast ei makse sul “puhtaid” poisse üldse otsida. Kes sinna on pürginud, on arvestanud sellega, mida tarvis teha, et läbi lüüa.
muc
MemberSelle raha eest normaalne asi. Kreatiin ka sees. Tegelikult liigitaksin ma selle toote hoopis pigem taastajaks vms, sest suhe on 2:1 valkude kasuks. Kui sõber mingi kõhnem vend, siis las võtab süsivesikuid kindlasti juurde.
-
AutorPostitused