muc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
muc
MemberVaata kindlati ka toitumine üle. See, et 5-6 korda päevas sööd, on hea, kuid olulisem on see, mida sööd.
muc
MemberBranch hiilgab ainult massiga. Mingit hullu detaili küll kusagilt ei paista. Samas viimase aja trend on jälle tohutu lihasmass enne ilusaid proportsioone, nii et mine tea, ehk ongi varsti 3 seas.
muc
MemberKui pilte võrrelda, siis tundub, et Kaidol tõuseb kõrgemale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pead harjutama veel, Mel
“>muc
Memberselle kaido asemel oleks v6inud oma v2ikese naabripoisi võistlema saata. teepeale hantel kaasa ja olekski parem vorm käes kui sellel naljahambal. ausalt, haleKurupt, kui sa asjast sittagi ei jaga, siis mokk maha! Näeksid sa Kaido hetkevormi, vajuks sul suu lahti. Samamoodi vaatan ise tihti kaalumisel, et pole suurt midagi, aga kui mehed poseerima hakkavad, siis avaneb teine vaatepilt. Vabalt seistes ei saagi kiud välja tulla. Ootame parem nädalavahetusel toimuva karika ära ning siis otsustame, kes, mida ja kuidas.
muc
MemberSee pikk poiss oleks võinud ka teravama vormiga välja tulla. Kuigi tõepoolest, 137kg on muljetavaldav. Umbes nii raske peaksin siis olema, et kulturisti mõõdu välja annaks:))
muc
MemberOlen sama meelt- Jay’st ei saa kunagi Mr. Olympia. Samamoodi nagu Labrada oli kogu aeg Haney järel teine, on nüüd Jay Roni järel. Üks küsimus on, kaua Coleman veel võistleb, sest seni ei pääse troonile keegi teine. Kui veel piisavalt pikalt, siis võib tiitlipärijaks osutuda kasvõi keegi, kes on siiani esikuuikust välja poole platseerunud.
muc
MemberMa olen batoone proovinud, need on küll head. Eriti maitseb karamellimaitseline. Paar tuttavat neiut, kes pulbrit on ostnud, panevad ühe pakikese hommikupudru sisse ning kiidavad küll.
Proovi ära, saad pildi ette. Praegu peaks vist Aia tn poest saama proovipakikese kauba peale.
muc
MemberInside14, sa ei tule võistlema? Mu meelest näed hoopis sa suht jõhker välja!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muc
MemberRaskem noor?
muc
MemberTubli, et välja tuled. Iseasi on, mis vormi sa selle 3-4kg maha võtmisega saavutad.
muc
MemberMis tuhandetest sa räägid? 1. taseme eksami sooritamine, mis ka eile toimus, maksis 600 krooni. Kui sa pidevalt raamatukogus vaatad erialast kirjandust läbi ja ise alaga tegeled, siis on see eksam sulle nagu lumme kusta. Selle 600 krooni eest saad veel õiguse ametlikult spordiklubis jõusaalitreenerina töötada, mille kasuks kunagi otsustada ka võid. Kunagi ei tea. On see 600 krooni siis selle eest palju? Mõnel vennal piisaks sellest, kui üks nädalavahetus ilma läbuta mööda saata ning alles jäänud rahast piisaks (siin kohal ei pidanud pacmani silmas, sest ei tunne isiklikult).
muc
MemberNo arvestagem ikkagi lõuna-eesti inimestega ka.Hakkab jälle pihta see halamine, et kõik toimub Tallinnas ja kes ei saa seepärast võistlustele, koolitustele, eksamitele jne tulla. Kui ikka teadmised on olemas, siis sa võtad selle ühe päeva ja käid ning teed oma asjad ära.
Ma olen sunnitud tihti veetma mitu nädalavahetust kuus Tartus, et koolis käia. Oeh, miks ei võiks küll Tartu Ülikool Tallinnas olla!? Mis siin viriseda, ma ei saa aru. Ma saan sellest hoolimata tehtud oma töö, kooliasjad ja ka võistlusvormi.
See iga asja peale virisemine on nõrkade tunnus. Tegijad võtavad asja kätte ja teevad ära!
Peace
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muc
MemberKes kohal oli, see teab, et tegelikult oli asi umbes nii:
DJ:”Your triceps looks pretty good!”
Joker:”I KNOW!”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muc
MemberZwen, tõmba ennast sigakuivaks, vaata palju liha alles jääb.
-
AutorPostitused