Skip to main content

muammar

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Toitumisnõustamine kesk/vanemaealisele #381960
    muammar
    Member

Tervisekeskuses Qvalitas on sellesisulised paketid mäletamistmööda täitsa olemas.
    Kasvõi see http://www.qvalitas.ee/eraklient/tervisesportlase-pakett

in reply to: Kaalust alla 184, 95kg #334980
    muammar
    Member

BAV arvutamisel võta arvesse oma “normaalkaal”, kuivõrd rasvapolster ei vaja energiat. Siis tuleb päevane kaloraaž väiksem, kui alguses arvutatud. Mina seda allavõtmie eesmärgil iga hinna eest suurendama ei hakkaks.

in reply to: Kaalust alla #332254
    muammar
    Member

Miks need pildid sul kuidagi ei püsi siin?

muammar
    Member

Väga uhke!

in reply to: Maggie dieet, mis arvate? #167505
    muammar
    Member

Mis jama siin foorumis toimub?

Archangeli teema, mis paari päeva eest loodi, on üldse kustutatud. Ja kemplus sedamoodi siis sujuvalt suvalistes teemades. Aga miks see konkreetne ja pildtidega alustatud teema kadunud on? Seal oli paar kurja vihjet ka jumala enda puhtuse pihta?

Ja mis kogu siinsel kemplusel teema algusega pistmist on?

in reply to: Minu lollid vead toitumises #208271
    muammar
    Member

@muammar: Panin algul 180 kraadi, ei teagi, miks ära muutsin. Aga kas tõesti jääb selline mulje nagu see, mida ma räägin, oleks mõeldud kõigile? Ma justkui toonitan pidevalt, et räägin enda kogemusest ja ütlen, et mõnele võib sobida teistmoodi jms. Näiteks selleski postituses ütlesin, et mõnele võib sobida sagedalt toitumine.

Minule tegelikult igast postitusest selline mulje ei jää, et tegemist oleks tingimata väga universaalse ja kõgile sobiva ainukese tõega.

Aga nagu siingi mitmest kommentaarist lugeda saab, siis mõnda ikka häirib see olemasoleva mainstream tõega vastanduv iseloom. Selle leevendamiseks see “minule sobib” tõe esiletoomine mõeldud oligi mu jutus.

Kasvõi võrdlusmoment Archangeli kirjutistega – ega ta reeglina väga valesti ei ütle midagi, aga võimalus tõlgendada iga tema lauset ainukese tõena ja ülejäänut naervuvääristav hoiak on selgelt väljendusoskuse taha jätnud tema tõsiseltvõetavuse laiemas plaanis.

in reply to: Minu lollid vead toitumises #208538
    muammar
    Member

Tsitaat blogist:

“Paljud inimesed ei muuda enda arvamust sellepärast, et enda seisukohta on raske muuta. Kui sa oled aastaid üht meetodit teistele soovitanud ja ise rakendanud, siis kuidas julgeks järsku enda põhimõtteid 360 kraadi pöörata?”

Tahaksin juhtida tähelepanu sellisele asjaolule, et minuarvates ei vaata me mitte algpositsioonist teise suunda, olles enda 360 kraadi pööranud. Sellisel juhul oleme ikka algpunktis tagasi, see on nimelt täisring.

Aga üldises plaanis on see blogi siiski hea lugemine. Ehk rohkem oleks mõistlik alla kriipsutada just seda endale sobivust, mitte niivõrd ablsoluutset ja kõigile üheselt avalduvat suurt tõde. Siis ei oskaks nagu midagi ette heita, igale oma ja inimesed on ju ometi erinevad.

in reply to: Toitumiskava #223814
    muammar
    Member

Aga äkki osutatakse siis ka see treener, kes sellise kava koostas? Mis siin mõistatada ja oletada?

in reply to: Rasva vähendamine #223831
    muammar
    Member

Rasva saab ikka vähemaks kogu kehalt ja seda õige toitumise ja treenimise kombinatsioonis. Ükski toiduaine eraldi kõhult rasva ei eemalda. Kui toiduga energiat vähem saadakse kui ära kasutatakse, siis rasvavaru väheneb. Võib selliselt ka erinevaid rasvapõletajaid pruukida, aga mingit imet ei maksa oodata ka neist – kui toiduga siiski kaloreid rohkem peale tuleb kui tarvis, ei juhtu mingit rasva kadu.

in reply to: Trenn ja süsivesikud #226923
    muammar
    Member

Kogu su menüü on enamasti süsivesik, sekka ka üksik valgulible. Hommikul ja lõunal mitte süüa ja õhtul palju süsivesikuid – tulemus on ju ootuspärane.

Siin asjakohane artikkel http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=723

in reply to: Kaalulangetus ja füüsilise vormi parandamine. #229217
    muammar
    Member

Ma mõtlesin endale uue toitumiskava mis oleks reaalne.

Hommikul tatra või neljavilja puder, kodujuustu ja klaas piima

Lõunaks koolitoit kartul/riis lihakaste ja salat ( piim, leib, õunaviil)

Õhtusöök on 1.5 tundi enne trenni kas mingi supp (seljanka, frikadelli jt.)

Mis te sellest arvate ja mida ma võiks välja jätta või juurde panna kuskile?

Mis kell sa seda trenni siis õhtul plaanid? Ma nihutaksin õhtusöögi umbes 3 tundi enne magamaminekut, selleks ajaks on ehk trenn ikka tehtud juba. Hommikusöögiks sobib hästi ka muna, omlett, sink jms – rasv. Õhtusöögiks supp on siiki natuke “kahvatu”, aga oma tärkliserikkama söögi võid siiski sel ajal süüa. Rasva ei pea pelgama süüa, kui süsivesikuid vähendada, siis tuleb see millegagi ka asendada menüüs.

in reply to: Pullid pildid netist #242550
    muammar
    Member

failwin_picdump_23_640_07.jpg

in reply to: FAST Muscle Challenge #268240
    muammar
    Member

We have compiled the best amateur and professional athletes, workouts staggered knowledge, techniques and special diet for 10 weeks training and nutrition program. Et

Et siis mida. Promovad oma super-dieeti ja ulmelisi trennitehnikaid? Ja millest ma rääkisin? Seda, et trenni baastõed on suht samad olnud juba aastakümneid ning toitumise koha pealt ei ole mõtet Bulli pildi tõttu ka midagi ostma joosta kippuda kuna selle pildi ja soovituse eest tiksub neile meestele ilusaid summasid sealt.

Aru ma ei saa, mis asi see mõnda meest hammustanud on.

Käiakse ringi foorumites ja ulutakse ainult. Rünnatakse teisi ilma mingi põhjuseta, sest jutt ei meeldi ning roosad prillid pole endil veel maha kukkunud. Jube.

Mis superdieeti? Millest sa räägid? Kui sina ründad ilma igasuguse põhjuseta oma ebaadekvaatse jutuga kogu seda teemat, kes selles süüdi on?

Kui nemad selle pealt teenivad, mida teevad, mis see sinu asi on? Sulle pakutakse nende tegevuse tulemust tasuta. Mitte keegi ei küsi sinu käest, kas sina oled Bulli elulaadiga päri või mitte.

Sina hakkad koheselt halvustama nende trennitehnikaid, nende arusaamisi toitmumisest, nende “kütust” ja siis kõiki lolle maailma inimesi, kes seda lugeda võtavad ja ei märka sind kummardada.

Sa oled pirtsakas labiilse närvisüsteemiga suur laps, kelle ihu on suurem kui hilisteismeline arunatuke. See sinu kiidetud aastakümneid kehtinud treeningu ja toitumise baastõde ei ole sugugi sinu enda leiutatud. Ma ei tea, kas sinu ülim ego suudab selle teadmisega elada.

Kas sa suudad leppida mõttega, et mõni inimene peale sinu siin universumis veel tohib aru saada, kuidas suureks saab ja mida süüa ning kuidas treenida?

in reply to: FAST Muscle Challenge #268282
    muammar
    Member

Lol. bla-bla-bla

Kuule, inimene, kas sa üldse vaevud analüüsima, mida suust välja roojad? Sa oled vaadanud seda, mida nad seal “promovad”? Kui ei ole, mis asi paneb sind maailma targana selle kohta arvamust avaldama?

Kusagil ei mainita, mismoodi saab samasuguseks, see on su enda luul. Ka sa ise treenid ja toitud samade põhimõtete järgi, sellele nii negatiivse hinnangu andmine on suhteliselt sama ka endale suhu si**umisega.

Kui sa aga oled niivõrd kange selgeltnägija, et ei vajagi mitte mingit ettekujutust, millest seal jutt käib, siis on isegi kadunud Kim Jong Il-i vägiteod sinu omade kõrval kahvatud. Andku Allah sulle pikka iga, kõigeväeline!

in reply to: FAST Muscle Challenge #268475
    muammar
    Member

Mina liitusin, kaotada ei ole ju sellega midagi. Ongi huvitav vaadata, mismoodi sealpool lahte asjad käivad. Ja Mentula on oma silmaga ka nähtud, muljetavaldav tüüp. Olgu tema enda “kütusega” mis on, päris p*sale ta oma nime ju alla ei kirjutaks.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)