mr815
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mr815
MemberUruguai 0:3 Holland
mr815
MemberHispaania – Paraguay 2:0
mr815
MemberBrasiilia – Holland 2:1
Uruguai – Ghana 0:1
mr815
MemberParaguay 2 – 0 Jaapan
Portugal 2 – 1 Hispaania
mr815
MemberKoovit 1.
Jürgenson 1.
mr815
MemberSuured tänud fittide eest ning loomulikult õnnesoovid värsketele medalistidele !
mr815
MemberOleg Anissimov 3.koht
Liisa Otsus 3. koht
Natalia Nazarenko-Kiivikas 2.koht
mr815
MemberImre Vähi – 3
Taavi Koovit – 1
Janar Rückenberg – 5
Ott Kiivikas – 5
mr815
MemberMa olin tegelikult küll 7. aga seal suurt vahet ei ole.Võistluse kohta nii palju, et rammumees on palju keerulisem kui arvasin. Esimese võistluse kohta pole paha, 2 alal esikoha jagamine (jõutõmme ja apollon). Kummi kantimine ja kivi olid muidugi esimest korda tehes väga rasked ja kõik jäi seal tehnika taha. Kohvrites jäi samuti kogemuste puudumise taha korralik tulemus. Kui poleks tasakaalu kaotanud, siis oleks aeg kindlasti olnud parimate seas. Et korralikult teha tuleks ikka alasid harjutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõutõmme oli sul ikka päris võimas, tubli töö!
Üritusega võib kindlasti rahule jääda ning loodetavasti andis see noortele trennitahet juurde. Auhinnad olid samuti võimsad. Ehk võistlen ise ka tulevikus mõnel rammumehevõistlusel, tuleb vaid kõvasti jõusaalis edasi rassida seni.
mr815
MemberFitness naised
1. Natalia Nazarenko – Kiivikas
2. Liisa Otsus
3. Olga Aleksejeva
4. Irina Karpjuka
5. Kristina Koroljak
Fitness mehed
1. Oleg Anissimov
2. Algirdas Kubilius
3. Jevgenijs Mihlukovs
4. Vladislavs Maslo
5. Viktors Šarko
6. Genadijs Drigo
Bodifitness naised
1. Kristina Karaliute
2. Kati Grabbi
3. Vitalya Dmitrieva
4. Odeta Vaišnoriene
5. Olga Škavõš
6. Kristina Jankauskaite
7. Kadi Rõõm
8. Janika Jürgenson
9. Evelina Paukštyte
10. Rita Gurevičiute
Kulturism juuniorid
1.Darius Janušauskas
2.Edward Oks
3.Dmitri Kostitsõn
4.Dmitrijs Sobolevskis
5.Rytis Janulevičius
6.Maksim Zavertilo
7.Anton Ostroglasov
8.Miroslav Kolosevski
Klassikaline kulturism
1.Imre Vähi
2.Donatas Radavicius
3.Janar Rückenberg
4.Vitalijs Perčilo
5.Indrek Viska
6.Deniss Novgordski
7.Nerijus Rocys
8.Mihkel Jakobson
9.Ramunas Grabinskas
10.Šarūnas Burba
Kulturism mehed
1.Ott Kiivikas
2.Darius Buksnaitis
3.Aivars Visockis
4.Andrei Abrossimov
5.Argo Vaible
6.Michael Ghaly
7.Jurijs Ribakovs
mr815
MemberTudengid lähevad ka ju aasta aastalt tugevamaks. Mäletan ,et 2 aastat tagasi kui olin ise selle ürituse juures, siis olidki väga väikesed raskused jõutõmme 140 kg (seda tõmmati seal ikka 25 -28 kordust etteantud aja jooksul) jne. Seega raskuste progresseerumine on igati mõistetav.Nii ta on jah, et tugevamaks minnakse. Eks peab ise ka rohkem pingutama hakkama. Nüüd siis vähemalt selge, mis raskustega tegelema hakatakse laupäeval. Olen kindlasti kaasaelajate seas !
mr815
MemberTudengipäevade kodulehel on raskused veits teised: nimelt siis jõutõmbe ja apolloni raskus. Et siis kas siin või seal on valed andmed. Ja mõni nädal tagasi olid üldsegi väiksemad raskused märgitud kodulehel:P
mr815
MemberSest mul ei ole võimalik kooli tõttu mitmekuulist pausi teha ning tunda annab ta ka väga harva, niiet saan kõike teha. Arst ütles samuti, et kui tunda ei anna ja tegemisi ei häiri, pole oppi vaja.
mr815
MemberMul on umbes aasta-poolteist olnud meniski vigastus. Kuna meniskit võib rebestada mõlemat pidi(risti ja piki), on arsti sõnul minul see leebem variant. Siiamaani olen ilma opita hakkama saanud, loodetavasti ka edaspidi. Kerge soendus-toestusside on pidevalt füüsilise koormuse ajal peal, saan kõike teha, kaasa arvatud tugevat jõusaalitreeningut. Tunda annab vaid siis, kui on põlve küljele väänamised, nt jalgpallis siseküljega sööt jne.
mr815
MemberÕnnesoovid !
-
AutorPostitused