mr815
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mr815
MemberMugavam ta vb on, kuid hiljem võib kurjalt kätte tasuda. On minulgi neid hüppeliigese vigastusi mitmeid olnud..jäi ka üks kord traumapunktis käimata ja lasin ise paraneda.. tulemuseks see, et ilmselt kasvas natuke valesti kokku vms..igatahes nõrgaks ta jäi ja hakkas hiljem üsna kergelt ära minema paigast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama vigastuse sain ka teisele jalale. Ise arvasin, et väga hull pole, kuid traumapunktis selgus vastupidine – pandi kaheks nädalaks lahasesse. Igatahes see ilmselt aitas, sest peale seda pole vigastusi olnud.
mr815
MemberMina isiklikult olen 7 aastat korvpalli mänginud ning viimased poolteist aastat olen jõusaalis käinud. Enam tõsisemalt korvpalliga ei tegele, ainult enne jõusaalitrenne soenduseks..ja ei saa küll öelda, et vise kehvem oleks vms. See võib sul tuleneda sellest, et lihas pole korvpallitrenniks ära taastunud ja sellepärast pead rakendama teistugust jõudu palli viskamiseks, kui puhanud lihasega. Selle tulemusena võib tabavusprotsent halveneda.
Jogurtit soovitatakse sellepärast et see on hea peale trenni lihaste taastamiseks (valgud+süsiv.). Muidugi sobib jogurti asemele ka muu kraam ( kohupiim, kodujuust jne..).
mr815
MemberMul on samuti paar korda reie tagaosasse valu sisse löönud jalatrennis. Siiski see midagi hullu pole olnud õnneks. Selle vältimiseks olen järgmistel kordadel soojendust pikendanud ja venitusharjutusi rohkem teinud. Taastumine peaks selle valulikkuse ära võtma.
mr815
MemberÕnne minugi poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mr815
MemberKeegi ei oska siis midagi pakkuda ?
mr815
Memberkäsivars 2x nädalas ? ja mis mõttes üle nädala ?Üle nädala selles mõttes et ühel nädalal esmaspäeval ja järgmisel neljapäeval, siis uuesti esmaspäeval jne..
MemberTriitsepsi lisaks siis selja päevale ning käsivars jääks kas esmaspäevale või neljapäevale.
Loodan, et seekord midagi kahe silma vahele ei jää (see on see trenningjärgne väsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Lõplik kava:
Esmaspäev: Rind, biitseps, kõht, käsivars(üle nädala)
Teisipäev: Jalad
Kolmapäev: Selg, triitseps
Neljapäev: Õlg, trapets, kõht, käsivars(üle nädala)
mr815
MemberAitäh kiirete vastuste eest. Võtan nõuandeid kuulda.
Harjutusi vahetan üsna tihti, et liiga üksluiseks ei muutuks, seega ei hakanud neid kirja panema.
Minu puhul mõjub ka 3 harjutust väga hästi massi kasvatamiseks..suudan nendega lihase suurepäraselt ära koormata. Ja kui ka tunnen,et jaksu veel on, eks siis saab selle 4da harjutuse ka otsa lisada..aga seda eriti tihti ei juhtu.
Niisiis kava jääb selline: ?
Esmaspäev: Rind, biitseps, kõht
Teisipäev: Jalad
Kolmapäev: Selg
Neljapäev: Õlg, trapets, kõht
Käsivarre saaks lisada näiteks selja päevale..see sobiks ?
mr815
MemberMinugi poolt õnnesoovid juubilarile
MemberMa küsin siia küsimuse alla siis enda küsimuse:Et ma ei suuda otsustada , mis proteiini osta
Tahaks midagi odavat ja maitselt head
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii , et olge head soovitage
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti soovitaksin Hera80 proteiini. Esiteks on tal väga hea maitse ja teiseks lahustuvus on suurepärane. Külma piimaga segades viib keele alla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Olen proovinud ka paari odavamat proteiini, kuid need ei istunud kohe mitte..ei maitse ega lahustuvuse poole pealt.. ja nende nimedki sellepärast meelest läinud
. Ise kasutan vaarikamaitselist, kuid eks sa ise tead, mis sulle meelepärane on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.mr815
MemberEi täitsa muhe sell on see Mr.Mesi ikka küll..nii mõnegi tarkusetera tema treeningutest kõrva taha pannud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga huvitaks veel selline asi, et kus kandis ta üldse elab, et niiviisi autodega teedel rallib ja oma isiklikku jõusaali sõidab..võibolla ma ei pannud tähele, aga kummalgi autol, millega ta videos sõitis, polnud ju numbrimärki küljes. Politseid see musklimees ei kardagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?mr815
MemberMina alustan ilmselt sellest sügisest proteiini pulbri kujul peale trenni tarvitamist. Nüüdseks üks tõsine jõusaaliaasta selja taga..enne seda ka mitmeid aastaid teisi spordialasid. Eks näis..võibolla kombineerin seda ka tavatoidust saadava proteiiniga, et vaheldust pakkuda kehale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mr815
MemberMinugi poolt maailmameistrile SUURED õnnesoovid. Huvitav, mis Aleknal juhtus..ei saanud teine mitte kuidagi oma tavapärast heidet kätte. Aga noh..oli ka aeg vanameister troonilt tõugata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mr815
MemberVaata siitsamalt lehelt kasvõi Andrus Murumetsa treeningvideot ja artikklit. Väga hea näide rammumehe treeningust
MemberMina oma 85 kg kaalu juures sain 16 aastaselt 100 kg üles. Nüüdseks 17, kuid pole ammu rekordit proovinud. Usun, et kuskile sinnasamasse kanti jääks tulemus siiski.
Ahjaa..surun ilma sillata ja muude lisadeta ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused