Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberÜleüldse. Nad ongi ju kõvad steroidide panejad, IFBB Prod ja tippkulturistid. No vaata nende õlatrenni, teevad vist juba õla esiosale üle 20 seeria. Ma ei viitsinud sellist jura lõpunigi vaadata.
Mr.Y
MemberMis kasu on kaloriarvutist kui informatsioon on vale?Ja miks mind asi vaevab, sellepärast et ise jälgin dieetti kus süsivesikute tarbimine on vägagi piiratud
(cycled ketogenic diet) ja hea meelega kasutan arvutamiseks fitness.ee kaloriarvutit. Ma arvan et ka
näiteks Atkinsi ja teiste low-carb dieetide jälgijaid huvitab kui palju toiduained sisaldavad süsivesikuid.
Pistaatsiapähklid jäid lihtsalt silma imelikult väikeste arvudega, kõik teised kaloriarvutid annavad mitte
ainult süsivesikute vaid ka kalorite arvuks vähemalt topelt sellest mida annab fitness.ee kaloriarvuti.
Ja kui toiteväärtus on antud 100grammi kohta koos koortega võiks ju asjast olla märge, vaevalt
et keegi koos koortega sööb…
Kui väga range dieet võiks tõesti muud arvutit kasutada, sest mitmed asjad on seal teisiti kui tegelikult. Eks natuke oskab iga üks inglise keelt ning sõnaraamatu abiga pole vast ühtki probleemi.
Mr.Y
MemberVitamiine ja mineraale on teistes arvutites võimalik arvutada. Need on muidugi inglise keeles, eesti keelde pole tõlgitud veel selliseid. Kuid asi on täpne, erinevalt sellest siin, sest siin on päris mitmed tooted ikka mööda.
Mr.Y
MemberLaia haardega just treenib rohkem rinda, ning kangi tuleks lasta rohkem ülespoole, kuni kaelani isegi. Mida rohkem, seda enam isoleeritult töötab rinnalihas. Käed 45 kraadi all kehast ja keskmise haardega, umbes nagu jõutõstjad teevad, on see sama palju triitsepsi kui rinna harjutus.
Mr.Y
MemberMinu versioon asjast on see, et on vahe, kas süüa 500 g kartulit või 100 g riisi. Aga tegelikult küsi nende käest, kes söövad riisi dieediperioodil.
Mr.Y
MemberKui Universum kusagil ära lõpeks, siis oleksime vangid? Huvitav väide jällegi. Kas end vangina tundmine oleneb siis sellest, kui kas see ruum, kus sa asud, on lõplik või mitte? Ma arvasin, et pigem see, kui palju sul selles ruumis vabadust on. Kui sa oled oma toas vabatahtlikult, teed seda, mida tahad ning su ruum on teatavasti lõplik, kas sa oled siis oma toa vang?Toas on uks, millest saab välja minna. Majast saab välja minna. Eestist saab välja minna. Vot maakeralt nii kerge välja minna ei ole, aga väga nõme on mõelda, et sa oled maakeral vangis.
Mr.Y
MemberSa ei pea midagi maha copyma… söö toitu lihtsalt. Mina saan kulutada kuus max 1500 kr ja saan sellega hakkama, nagu mõned 3000.- Selle raha eest saan 200-230g valku, vitamiinrikkalt süsivesikuid, häid rasvu, o-3 ja o-6, küllastunud rasvu päevas. Vitamiine võtan veel lisaks ka. Vaevalt, et odavamalt üldse võimalik on… põhimõtteliselt kõige odavamad toidud. Kalaõlist pole mõtet unistadagi… kuid muudest toitudest saan kõik vajaliku, et seda kallist õli pole vajagi. Aga toimib hästi – areng aastaringi. Ei usu, et sul on asi toitainetes või pulbrites… pigem kehv treeningkava. Toidust ei usu, sest jõudu peaks muidu tulema ikka. Kui lihast ei tule, siis sööd vähe, kuid kui jõudu ka ei tule, siis asi treeningus.
Mr.Y
MemberKui sul kaal tõuseb, siis toidus pole asi, vaid treeningus.
Mr.Y
MemberSelline asi lollilegi selge
Mr.Y
MemberSeda võin küll õelda et rasva arvelt pole see kindlasti tulnud, seda välimusest näha,et rasva pole!Minu jaoks see tundum võimatu, kui ei söö eriti ja ei kasuta peale trenni sheiki ka midagi!? Aga äkki on teda geneetiliselt siis õnnistatud.
loll oled kui neid sheike imeasjadeks pead. maksad hingehinda nende eest aga võrreldes odava tavakujul toiduga on kasu imepisike.
Mr.Y
MemberLahedat juttu ka ajab… see lightfeight on ikka klassika
Mr.Y
MemberSee on mega vana film juba
jaanuar 13, 2007 at 6:42 p.l. in reply to: Miks inimesed arvavad, et Ameeriklased on..rumalad? #101759Mr.Y
MemberRävala oli maakond!Infoks sulle: Henriku Liivimaa kroonikas on mainitud Lindaniset, mis tähendab sõna sõnalt Taani (danise) linna/linnust (lin) ning millega samatüveline on eesti keelne nimetus Tallinn (Taani linn). Hilisem (alam-) saksa keelne Reval tuleneb ilmselt asulat ümbritsenud Rävala maakonna nimest.
Ega ma ajalugu eriti ei tea jah, ainult seda teadsin, et täishäälikuga lõppev nimi tal oli ja Rävala tuli kõige enne pähe. Nüüd tuleb meelde küll ja Lindaniset olen ka kuulnud.
Mr.Y
MemberTee siis vertikaalselt kätekõverdusi… nt vastu seina. Seda ikka jõuad. Või siis tee tühja 10/15/20 kangiga sooja.
jaanuar 13, 2007 at 3:53 p.l. in reply to: Miks inimesed arvavad, et Ameeriklased on..rumalad? #101737