Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberMida tähendab teravuse kadumine?Massi ta ju ei tahtnudki, las kasvab siis aeglaselt.
Jõu arendamise all mõtlesin seda, et arusaadav kui inimene ei taha end mingiks monstrumiks treenida, jõud oleks massist nagu veits praktilisem ja siis oleks mille nimel edasi treenida, kuhugi pürgida. Hirmus igav oleks trennis käia ilma motivatsioonita, eesmärgiks paigalseis.
Peace
Loll jutt… eesmärk on ju oma raske töö vilju säilitada, kellel aasta kellel kümme aastat – tahad siis, et see tõesti kaob? Ning miks peab eesmärk olema just mingi siht, võib ju oma lõbuks ka teha, treening on mõnus, tagab hea enesetunde, kulutab kaloreid, hoiab vormis kogu keha ja lihaseid, mis vananedes kipuvad just kaduma. Tervis on 2x parem kui teistel vanakestel lõpuks. Sinu eesmärk ainult jõud ning kui seda ei tule, siis on hirmus? jätab mulje, et oled ise üks paras monstrum.
Mr.Y
Memberesiteks on väga raske täpselt jõudu ja massi säilitada, see ikka vahepeal kõigub, aga mina soovitaks vbl vähendada trennipäevasidvbl isegi teha ainult 1 trenn nädalas:)
seda meest ma tahaks küll näha, kes oma lihastega rahul on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teed iga nädal sama raskusega, siis ei saa see jõud kuhugi kaduda! Hoidmiseks on 2 trenni nädalas paras, ei pea üldse suure mahuga tegema.
Miks ei või keegi oma kehaga rahul olla? Tavalised sportlased on oma kehaga ka rahul, nt sprinterid või kergejõustiklased, minu meelest neil väga atleetne keha – arvad, et nad masenduses, et nad pole töllakad monstrumid? Kui pole just kulturist, vaid “endale treenijad” nagu enamus siin ning ei saa kehaga rahul olla, püüdlevad R.Colemani poole, need on küll minu arust haiglased. Mõned suured ja piisavalt rasvased jõumehed pole üldse ilusa kehaga, võivad suured ja tugevad olla, kuid meenutavad rohkem paksukest kui atleetiku ja sportlikku keha.
Mr.Y
MemberSee ei läheks läbi. Sa võid ju kaotad 3 kg, aga tervis variseks küll sellega kokku. Jõusaalihundile see ei sobiks.Tervispluss ei olegi mõeldud jõusaalis treenijatele, vaid kõikidele inimestele, kes hoolivad tervislikest eluviisidest ja tahavad elada tervislikult (kasvõi mõnda nende dieeti järgides). Aga kas sa mõtled, et ainult inimene, kes jõusaalis treenib peaks sööma valke ja rasva? Ning tavainimene puhtalt 0-100-0 vahekorras süsivesikute peal?
Ma niisama lappasin ning ühe huvitava ja “tervisliku” dieedi leidsin veel. Kus mõni palagi valku sisaldas ma süvenema ei viitsinud hakata, ega norima, kuid see oli teine imelinerasvapõletamisleiutis:
Puhastav porgandidieet, kestab 3 päeva ja kaal langeb 2-3 kilo.
Hommikusöök: 200g porgandimahla
Vahepala: 250g riivitud porgandit
1 tund hiljem: 200g porgandimahla
Lõunasöök: 300g riivitud porgandit
Vahepala: 200g porgandimahla
1 tund hiljem: 200g porgandimahla
Õhtusöök: 300g riivitud porgandit
NB! Lisa igale toidukorrale mõni tilk oliivõli, siis omastab organism porgandis olevaid aineid paremini (mitte ärge ometi arvake, et rasva vaja oleks)
Selle dieedi head omadused on kõik nagu eelmiselgi… natuke kehvem siiski, toitainete suhe on vist 0-98-2. Boonus on: siin kaotad lühema ajaga rasva, poole kiiremini. Kuidas nii? Sest dieet näeb ette tarbida alla 1000 kcal päevas… u 800 kcal kanti vist tuleb kokku kui liita. Kui oliivõli tilgad ka siis äkki 850? Uskumatult kasulik, proovige kindlasti – pole siin ju halbasid valke ja ka halba rasva pole palju, siiski see on ainete paremaks omastamiseks, ainult sellle pärast tohib! Rasv põleb mühinal.
Mr.Y
Membersina 15 aastane 65 kilone lapsuke oled mind 130 kilost 30 aastast meest paika pand?ei oskagi midagi öelda tundub et su vanemad pole sind kasvatand ega õpetand vanemat inimest austama.kuule väikepoiss mina olen trenni yle 10 aasta teind, mis paikapanija sa mul oled, ennast tattnina pole ollagi ju, see et sa mind ei näe arvad et olen sinusugune pubekast koolipoiss vä?
“Andreaz” vs antonhansen vaidlus hakkab jälle pihta nagu vanas teemas ainult uue nime all.
märts 10, 2007 at 3:22 p.l. in reply to: Tänasest Eestis maailmakuulus Starbuck (Mr.MassBlast)! #109141Mr.Y
MemberMis spordiga see Starbuck maailmakuulsaks sai?wrestling kui sa lugeda ei oska :duh:
Mr.Y
MemberNii hull see mõnitamine ja mölisemine ka ei olnud. 12-aastased tüdrukud solvuvad nii kergesti, mehed peaks ära kannatama, eriti läbi interneti tulevat jura. Võibolla mees võtab ennast peale nälgimist kokku?, kuid ma ei õigusta siin seda, lihtsalt erapooletult lugesin ja avaldasin arvamust.
Mr.Y
Membermina panes mite trapetsi peale vaid rohkem ikka seljale sinna trapetsi alla.seal nagu pole valus ja just mugav.Trapetsi alla e siis alaseljale?

Mr.Y
MemberKui sa ise vastad endale juba, et sa ei suuda seda teha ja see on mõttetu, siis peaks sul vastus käes olema. Isegi kui keegi soovitaks, hakkaks sa siis tõesti nii vastumeelset kava tegema ja võimalik, et mingisuguse tulemuseta?
Mr.Y
Member1. mahtu liiga palju… kannataks veel kui 3×8 teha, kuid sa tahad ennast tõesti tappa kõike seda 6×8 tehes
2. kuidagi üksluine see 6×8, kas see on mingi kinnisidee ?
ahjaa…
3. kätele sul niigi natuke palju – 12 seeriat.. ja tahad veel juurde panna, et siis 18 – ära kindasti tee! Rinna ja seljaga töötavad need ka, aitab ühtest harjutusest ja 6 seeriat küll.
4. kava ei tehtagi kiiruga uisapäisa, nii ei jõuagi kuhugi – kaua tehtud kaunikene
Mr.Y
MemberÜsna võimatu nii süüa, kas ainult paljast taimtoitu või ainult liha. Inimesed on alati söönud ju segatoitu, st ka toidukordade ajal nt riisi/kartult/pastat/vm teravilja + liha/muna ja toidu kõrvale piima võibolla ka. Kui see kõik inimesel 24/7 roiskuks 60-80 aastat järjest, siis me vist ei elakski nii kaua.
Mr.Y
Member80kg saab väga hästi treenitud. Näiteks kui suudad juba 80kg-ga 3×8 seeria teha on sul rekord juba üle 100 kindlasti, isegi 105 pigem. Kui juba 3×10 suudad siis läheb 110kg kindlasti ja oled juba 115kg lähedal. Aga see rekord on ainult teadmistes, kodus seda proovida ei saa, kui sul üle 80kg kettaid ei ole, kuid saad ilusti sinnamaani treenida ja siis võid minna jõusaali proovima kui tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr.Y
MemberJa arvad, et nn. naturaalne kulturist ei kuku ära, kui ei saa enam süüa nagu vaja ja trenni teha. Samamoodi kaob lihas, usu või ära usu. Ja kusjuures veel imekiiresti. Lihasmass ja vorm on võrdeline neile antava koormuse ja toiduga. (õige toiduga siis) Kui seda ei ole, või nende osakaal igapäevases elus väheneb oluliselt, langeb ka lihasmassi tase vastavalt sellele. Näiteks juba poole aastaga, kui ei ole enam kangitrenni teha saanud ja söönud nagu tavaline inimene, kaotad sellest nn. forseeritud lihasmassist, selle mis oled treeningutega saavutanud oma 60%. Aasta hiljem aga on see protsent juba kusagil miinus 80%. Sinnakati see ka kusagil jääb kui ikka mingisugust koormust lihastele annad.Loomulikult taastub see pärast mitmeid kordi kiiremini kui hakata uuesti treenima ja õieti sööma, mitmeid kordi kiiremini siis kui sellise massi saavutamiseks kulus alguses.
Kas see kuidagi kaaluga pole seotud? Nt kui 60kg mees 180cm pikk on treeninud end 100kg peale kuiva vormiga, siis lihas kaob u sinna 80kg peale nagu tavainimese keskmine kaal oleks või läheb ikka veel alla alakaaluliste hulka?
Mr.Y
MemberMul jääb ka erinev. Meeldib selline, kus valge on pehme, kollane on oranz alles, natuke pehme. Üritan kuskil 8 minutit keeta, siis peaks sellise saama. 6 minuti muna proovisin ka valge on veel ok, kuid kollane on vedel ja see on öak. Kartuliga sööks ainult vedelat kollast… jään oma 8 minuti munade juurde, mis siis kui nii “kasulik” ei ole.
Mr.Y
Member1400 max.
Mr.Y
Member30 kilo reegel on väga loll reegel. Kehtib ainult sinu numbri puhul, aga suuremad ja väiksemad?
50kg x10= max 67kg
75kg x10= max 100kg
120kg x10= max 160kg
150kg x10= max 200kg
AutorPostitused