Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberNo see peaks paki peal kirjas olema, ma mõtlen 100g toiteväärtust. Siis lihtsalt korruta see 10ga.
Aura 100% viinamarja mahla 100g toiteväärtus oli midagi seesugust:
71 kcal 0,5g valku 16,9g süsivesikuid 0g rasva
Seega 1 L sisaldab:
710 kcal 5g valku 169g süsivesikuid 0g rasva
Ma arvan et seda on palju juua (kui just väga lahja mahl pole). Peale trenni soovitaks süsivesikuid 0,8g kehakilogrammi kohta ja valke poole vähem, st 0,4g kehakilogrammi kohta.
Oletame et kaalud 70kg, siis
70×0,4=28g valku
70×0,8=56g süsivesikuid
Sel juhul aitaks sulle 0,33l 1 sheigiks peale trenni (1L pakist jätkub 3ks sheigiks).
Mr.Y
Member1 kg rasva = 9000 kcal
Sellise ülejäägi tekkimiseks 2 nädalaga peaks päevas üle jääma ~650 kcal. Päevane kogukaloraaz on 2450 kcal. Vaevalt et ainult 1800 kcal päevas kulutad, kuna ju teed veel aeroobset + jõusaali.
Kas kaalusid ikka hommikul riieteta ja tühja kõhuga mõlemal korral ? Igatahes 1kg rasva ei saa mingil juhul olla tulnud juurde (99% kindel). 2 nädalaga 1kg lihast oleks ka nagu natuke palju.
Mr.Y
MemberValk on valk. Kuigi ma ei sa aru miks tahad juua sheiki. Odavamatel pulbritel tuleb 1 korra hind ~8 krooni. Aga 10 krooni eest saad juba 250g kohupiimapaki milles on 45g valku proteka ~30g vastu. Pealegi pole sul vaja ju igapäev puhats vadakuvalku, kohupiimas on 80% kaseiini ja 20% vadakut – jätkub kehale kauemaks
“>A noh mida ma ka sellest tean, oma raha ise tead kuhu paned ja mida sööd ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr.Y
MemberSaid vist valesti aru, sa ei pea süsivesikuid sisse sööma, vaid vabalt võid ka juua. Pigem on mahl parem kui söödavad süsivesikud, st mida tuleb mäluda ja seedida. Kõige paremaks öeldakse viinamarjamahl peale trenni (100%).
Toitumine käib kõhutunde järgi, mitte numbrite. Ma soovitaks seda ise proovida, mis sobib. Kui jääb väheseks energiat trenni teha, söö järgmine päev rohkem. Numbrid ei anna ju midagi, mõni väiksem mees ütleb söö 60g süsivesikuid enne trenni, teine suur mehemürakas ütleb söö 120g süsivesikuid vähemalt. Lõpuks oled ikkagi sina kes selle toidu ära sööb…
Võibolla saad kasu ka sellest artiklist
Mr.Y
MemberKui veel vaadanud pole, siis siit leiad mõned:
http://forums.amazon.ee/index.php?showforum=30
Muidu retseptide kirjutamine võtab aega ja neid on nii palju, et eriti vist ei viitsi keegi neid kirjutada. Ma soovitaks hankida raamat ,,Terve keha – terve vaim”. Minu raamat maksis ostes 137.- Sealt leiad terve hunniku retsepte. Muidugi võid vaadata ka nt
Mr.Y
Member99% juhtudest ikka keedan.
Vahel harva olen praadinud.
Toorelt mitte iialgi, pole küll salmonella peale mõelnud, aga toorelt on muna nii rõve et küll kuidagi alla ei lähe
Mr.Y
MemberKõik oleneb sellest, et kulutaksid rohkem kaloreid kui sisse sööd.
Kui koguseid ei tea, siis ei saa ju öelda, sest ei tea siiski palju sa sööd. Aga seda saad ise ju kontrollida, kui kaal alaneb siis järelikult asi toimib. Kui ei alane, siis suurenda aeroobset.
Muidu kohuke ei ole väga hea asi. Need kõhtu eriti üldse ei täida, aga sisaldavad rohkelt rasva ja süsivesikuid – st palju kaloreid. 2 kohukesest saadud kalortie põletamiseks kulub umbes 30 min aeroobset. Mina soovitaks, et sellised magusad ja rasvased toidud dieedi ajal välja jätta – jõuad palju kiiremini oma eesmärgini!
Mr.Y
MemberMuidugi on see kaalujälgijate toit kah. Aga vahe on kogustes. Tema sööb sellistes kogustest et midagi juurde ei tule, pigem et kaal alaneks. Sina söö temast 2-3 korda rohkem küll siis tuleb seda kaalu ka!
Mr.Y
MemberMinu meelest O.Kiivikas kunagi mainis et kael läheb ise jämedamaks, pole mingeid eraldi harjutusi vaja teha.
Leidsin üles ka:
Mr.Y
MemberEi pabistagi, lihtsalt kui teen jõutõmmet siis eesmärgiga alaselg võimalikult läbi võtta. Praegu ma seda ei saa sest ma ei jõua lihtsalt raskemat kangi hoida. Tahaks seda parandada
Mr.Y
MemberTore oleks.
Vaevalt et telekast seda vaatama hakkan, aga näha tahaks küll. Seega arvutisse tõmbaks hea meelega ja vaataks.
Mr.Y
MemberKolmapäeval teed Ettekallutatult kangi tõmbed vastu kõhtu 2 korda ? Või midagi segamini läinud?
Õlale teed ainult esmaspäeval 2 harjutust 6 seeriat. Biitsepsile teed 2x nädalas 6 seeriat. Ma arvan et biitsepsile see liiast ja õlale sellest vähe. Pigem peaks see vastupidi olema. Õlg kuulub suurte lihasrühmade alla (+ rind, selg) ja biitseps väikeste (+ triitseps, trapets, käsivarred)
Mr.Y
MemberMõned harjutused veel, mida võid proovida
http://www.exrx.net/WeightExercises/Rectus…KnifeSitUp.html
http://www.exrx.net/WeightExercises/Rectus…inis/WtVUp.html
http://www.amazon.ee/main.php?main=tooriis…ercise&ex_id=50
http://www.amazon.ee/main.php?main=tooriis…ercise&ex_id=49
Vaata ka harjutustepanka. Peaksid leidma ikka harjutuse milles ei jõua väga pikki korduseid teha
Mr.Y
MemberMa ei meõlnudki lukku. Harjutuse maksimaalne amplituut on sinnamaani kuhu saab sirutada nii et veel lukku ei läheks. Mulle tundus et ta tegi ainult poole peale ja lasi juba alla tagasi. Nüüd vaatasin videot uuesti, aeglaselt ja tegelikult teeb ikka korralikult. Mulle vist lihtsalt esimest korda vaadates tekkis see efekt, et tal käed nii suured ja nagu ei liigukski eriti, ainult vetrub üles alla. Aga jah see oli petlik
Mr.Y
MemberMulle jäi ka silma, vaatasin just üks päev Ronnie treeningvideot. Hantlitega surudes ta ei siruta kätt kunagi välja, kuskil poole peal laseb alla. Mitmete harjutuste ajal aitab kehaga kaasa kõvasti jne… kuid jah, vaata ka tema treeningraskusi. Selliste raskustega annab tõesti ikka 100% puhtalt sooritada harjutusi.
Puhkepause nad ei tundu jah kellaga mõõtvat, see käib vist rohkem tunde järgi.
Kuid kogu ulatuses tõesti ei näidata treeningut ja osa tegevust läheb ikka kaotsi
AutorPostitused