Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberNo eks need paras tüli ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ei viitsi nendega mässata, siis kõige lihtsam on ennast kaaluda.
Väheneb, järelikult pead rohkem sööma
Suureneb, järelikult sööd piisavalt (kui tahad veel rohkem suurendada,söö veel rohkem)
Ise arvutasin ühes kohas kokku kunagi, palju umbes kulutan nii trenni kui mittetrennipäeval. Ja tean ka palju ma söögist saan. Koolitoit muidugi varieerub, aga nii 500-800 kcal plussis. Valku tuleb mul koolipäeval ~150g. Kasvan küll.
Valku sul on veel rohkem, kui kõht koguaeg korralikult täis ka siis ei tohiks probleemi tulla kalorite kokkusaamisega. Ma arvan et sul ei ole tarvis neid lugeda, kaalumisest piisab. Aga kui see paras probleem on siis võid muidugi, näen et võtad asja väga tõsiselt algajast peale
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr.Y
MemberNo toitumine on su enda asi ju, ei saa öelda et söö nüüd seda või söö seda teist. Söögikavade vahetamine ei ole nagu treeningkavade vahetamine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui tahad võid kasvõi homsest vahetada, st muutusi teha, kardinaalselt pole vaja ju midagi muuta.No igastahes valku tundub sul piisavalt olevalt, kui kaloreid ikka rohkem kui kulutad, siis peaks sul lihast kasvama küll. Ma ise ajasin alguses täitsa ilma pulbriteta läbi, praegu võtan, aga ainult 1 kord peale trenni ja ei taha ka nagu rohkem võtta. Võiks küll kooli ajal ka (nagu sina teed) aga ma ei pea seda nii vajalikuks.
Rasvatu kohupiim on jah kuiv ja paks, paha süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Segada võid piima või veega, piimaga natuke maitsvam. Raha võid säästa küll, lihtsalt võta suvaline valgurikas toit, arvuta ise selle hind võrreldes sheikiga. Veel näiteid? Mu viimane toidukord sisaldas näiteks selliseid tooteid (kõik tuleksid odavamad kui proteiinisheik teha):Tuunikala konserv, selle hind on 8.30. Can sisaldab ~140g tuunikala. Tuunikala sisaldus võib olla 21-27g 100g kohta. Nii et 1 konserv ligikaudu 30g valku.
Kodujuust, rasvatu. Hind 12.50 ja topsis on 50g valku.
Juku juust. 100g on 40g valku. Kilo maksab 60-70kr.
Mr.Y
MemberNo mul ei tule küll ükski pilt ette :S
Mr.Y
MemberNo ma toon väike näite… ütlesid et 1460g proteiini saad Lemonist, maksad selle eest 460 kr. Ok. Selle raha eest saaks veel:
46 pakki kohupiima (250g), millest saad 2070g valku
6,5kg kanafileed – 1495g proteiini (kala on veel odavamalt saada)
460 muna -> 460 munavalget -> 1840g proteiini (mõned kollased sööd ju tegelt ka veel ära).
Noh neid tooteid võiks ju lõputult siia kirjutada mida poest osta saab, enamik tulevad siiski odavamad kui valgupulber. Kui just ei osta sinke mille kg on 150kr või lõhefileesid milles kilokg hind on üle 300
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr.Y
MemberInimese toit maksab ka palju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nagu ma eelnevalt ytlesin
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pean sheikidega ennast tublisti aitama, alati rahakotti vaadates naeratus ei tule näole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiamaani pole ära tapnud.
Sulle teadmiseks sheigid tulevad kallimad kui tavatoit. Ma just järeldasin et sul paks rahakott, jõuad lõputult sheike lubada ja ise oled nii laisk et ei viitsi poes käia, ega süüa teha
MemberOmg, 4 sheiki niigi päeva jooksul ja veel 5s ka lisada. Ainult pulbrist eladki ju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minumeelest täitsa haige. Ma ise saan samasuguse koguse 180g valku puhtalt söögist kätte. Aga no jah, ise tead mis teed, lihtsam on muidugi veega pulbert luristada kui pannil liha küpsetada. Muidu menüü on ok, aga lahja tundub küll. Koolis ju liha ei pakuta, seal vorstitooted ja kalapulgad jms. Kas lõunal see toitev on liha või salat või võileib, seda pole öelnud… õhtul jah sööd kohupiima, see ka ainus korralik valku andev toit. Aga see ainult minu arvamus, mina ei elaks päev otsa pulbrist, eelistan ikka süüa kala/liha/valgurikkaid piimatooteid/muna, see ikka inimese toit
MemberÜks võimalus näiteks Ott Kiivikalt tellida ja see maksis vist 300.-
Mr.Y
Memberheal juhul päris luhta vist ei lähe , aga suurem osa kindlasti ! Sama lugu on ka teiste karastusjookidega nagu Coca-cola ,Sprite jne …Suitsetamine on lihtsalt väga nadi harjumus ! Paremaid tulemusi ta igatahes ei anna !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Coca-cola ja Sprite vast küll treeningut nulli ei vii. Ikkagi süsivesikuid sisaldavad ja tulevad pigem kasuks, kui nt üldse mitte midagi süüa-juua. Ainult valku ei saa, kui vastu ei suuda panna sega pulber kasvõi coca-colasse
Mr.Y
MemberSegad sheigi sisse koos proteiinipulbriga. Proteiini 0,4g keha kg kohta ja süsivesikuid (sel puhul siis maltodekstriin) 0,8g keha kg kohta. Siis raputad ja jood ära, mis siin nii keerulist
MemberNo palju sa praegu sööd? Kas kaalu tuleb juurde?
Kui praeguse toiduga massi kogud, siis on kõik ok. Kui mitte siis suurenda oma kaloraazi. Süsivesikud peaksid moodustama kogukaloraazist 55-60%. Kui su kaloraazist see 60% on üle 500g, nagu arvuti ütleb, on kõik õige. Süsivesikute numbrid keha kg kohta on väga erinevad, alates 4 kuni 8-ni olen näinud.
Süsivesiku pulbri all mõtled glükoosi? Seda oleks otstarbekas segada treeningjärgsesse sheiki
Mr.Y
MemberTa küsis tegelikult päevas, mitte peale trenni.
Muidu, arvuta siin:
Mr.Y
MemberValku sa saad toidust jah nagunii, et see proteiinipulbrist tehtud sheigi välja jätmine ei tee su lihastele hullu midagi. Pealegi algajad saavad ka ilma hakkama, täitsa tavalise toiduga on võimalik häid tulemusi saavutada. Seega kui jõusaalis käimist jätkad ei kao su lihased ära ega muutu lõdvaks, aga lihase juurdekasv ja massi kogumine sõltub kui palju sa tavatoidust valku saad.
Kui just pulbri-võtmine ei meeldi siis võid jah peale trenni piima juua. 1L mahub vast küll ära. Vähemalt mu enda sheik koosneb ~8% pulbrist, selle saamiseks panen sinna üle liitri vett. Kes veel rohkem pulbreid sisse paneb, peaks isegi 2L sheigi ära jooma
“>Ma ei tea kui tõsiselt keegi seda võtab, aga ühes artiklis soovitati nii. Ja niikaua kui mulle sisse see ära mahub võib see sheik 8% olla.
See läks teemast mööda, lühidalt tahtsin öelda – su lihaseid ei kahane
Mr.Y
MemberMuidugi suurenda! Sellise menüüga kuivad kokku, ei piisa isegi BAV rahuldamiseks. Isegi dieedil olles on nii madal kaloraaz liig, sest süües alla BAV-kuluva kaloritehulga, on tervisele kahjulik. 1000.- jätkub ikka rohkemaks kui selleks minu arust. Muidu leiva asemel riisi/pastat/kaerahelbeid/tatart ostes saad ka rohkem toitaineid.
Leiva kilohind ~20kr, sellest saad 400g süsivesikuid. 20kr eest saad 2kg riisi osta mis toidab sind ~1550g süsivesikutega.
Mr.Y
MemberKes seda ikka niimoodi teab. Hakka aga pihta. Kaalu iga hommik ennast, tühja kõhu ja riieteta. Siis vaatad mis nädala ajagaga muutunud on. Kas kaalu juurde tulnud või ära läinud. Kas piisavalt või vähe. Vastavalt sellele kohandad menüüd või teed rohkem aeroobset.
Ma arvan et kui oled dieedil, teed jõusaalis trenni ka, siis lihas läheb reljeefsemaks ja tuleb rohkem esile, st lihased tunduvad suuremad ja keha ilusam. Jälgi ennast peeglist ja peaksid nägema muutusi.
Ütlesid et aega juunini, miks siis vaja kohe nädalaga-kuuga nii suuri muutusi? Lihtsalt toitu ja treeni korralikult, muidugi puhka ka, ega need tulemused tulemata ei jää. Kuskil 1-2 kuuga peaks keha ilusti vormi saama küll.
Ega siin muud öelda polegi, lihtsalt hakka aga peale!
Mr.Y
MemberKasutajatel on kirjas nende tulemus kuskil postituse juures.
Siis küsija vaatab, ahaa see mees surub 150kg tema räägib mulle kulda ja just nii teengi. Tegelikult mõni äkki räägib targemat juttu, aga kasutaja vaatab et see surub 75kg, tema on luuser ja ajab udujuttu näkku. Kas sain õigesti aru?
-
AutorPostitused