Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberO.Kiivika algajate kava on 3x nädalas, igakord 3 seeriat lamades surumist. Rinnale on seal veel pullover. No ta ju alles läks saali, siis miks mitte alustada algajate kavaga?
Mr.Y
MemberMa soovitaks teha 3×10 seeriat, kui jõuad siis jah 40kg-ga. Kui arvad et jõuad 45kg-ga pane juurde. Kui mitte, siis tee 40kg ja paari kuu jooksul kui jõudu rohkem lisa siis raskust.
Ja tee ikka muid lihasgruppe ka, mitte ainult rinnalt surumiseks ära tõtta saali.
Mr.Y
MemberMulle jäi meelde, et see lõunauinak käis just nende uinumisraskustega inimeste kohta. Kui magad lõunal 1-2 tundi, siis öösel on raskem sõba silmale saada ja sellepärast soovitati lõunal mitte magada
Mr.Y
MemberKõige paremini sobib asendama
1. Kõhuli trenazööril jalgade kõverdamine
Kui aga kavas juba see sees, siis ise olen asendanud
2. Sirgete jalgadega jõutõmme või
3. Good Morning (ettekallutused kang turjal)
Muidu on veel selline harjus nagu Ben Johnson, vaata Harjutustepangast. Ise pole sellist asja teinud/näinud.
Mr.Y
MemberAlla 200.- igastahes olid mäletan, saada on neid apteegist. Eks pakendil on vist kirjas kui tihti ja kui palju võtta. Minu jaoks mõttetult kallis, midagi nii erilist see mulle ei anna et ma selle raha välja käiks.
Kalaõli ergutab rasvapõletusprotsesse, vähendab toiduga saadavate rasvade deponeerumist rasvarakkudesseMr.Y
MemberKui sa seda ei tea ise, siis järelikult sellist trenazööri sul pole, muidu tunneksid kindlasti ära. Täpselt nagu nimigi ütleb, istud trenasööril ja sirutad jalgu (sääri) ette.
Mr.Y
Memberküllastunud rasvad (peamiselt loomsed rasvad, aga näiteks ka kookos, palm ja maapähkel);ot.. misasja.. kas maapähklites on siis küllastunud rasvad valdavalt? Ma tean et pähklites on nö head rasvad, söön siis ikka igapäev maapähkleid, tahad öelda et tegelikult olen “halbu” rasvu söönud?
Mr.Y
MemberInimene õpib terve elu
Mr.Y
MemberMiks peab võrdselt olema mõlemal päeval harjutusi? Kui on jaotus ülakeha ja alakeha siis peakski ülakeha päev natuke pikem ikka olema.
Käsikute surumine treenib minuteada õla esiosa, tõstmine kõrvale aga keskosa. Seega surumist võiks asendada lendamisega ette (treenib ka esiosa). Lõua alla tõmbamise kohta ma ei tea täpselt mis pead, igastahes nii õlg, trapets kui selg on töös.
Mulle tundus et lõpus teed biitsepsile 2 harjutust, siis 2 triitsepsile ja jälle 1 biitsepsile. Parem tõsta biitsepsi harjutused kokku, või kui see viimane on mõeldud käsivartele siis tee parem ainult randmepainutusi.
Ja tegelikult kõige tähtsam, et üldse midagi soovitada, on märkimata. Mitu korda nädalas üldse treenid, mis päeviti?
Mr.Y
MemberMis trennist sa veel räägid, pead just randmele puhkust andma! Kui 1-2 nädalaga üle ei lähe konsulteeri arstiga, muidugi võid ka kohe sinna pöörduda, kui pead vajalikuks.
Mr.Y
MemberPole küll profesionaali silma, kuid väga tip-top kõva selg minuarust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr.Y
MemberMiks kartul tervislik ei ole? Eestlaste üks põhitoit ju see…
Peamiselt söön õhtul, peale trenni, siis peaks see lubatud olema. ca 3 tundi enne magamaminekut. Miks see kartul siis kehakaalu üldse mõjutab? Ma vahepeal sõin koguaeg kartult, iga suurema toidukorra ajal. Siis tüdinesin, vahetasin kartuli riisi ja pasta vastu ja kaal järsult hakkas kohe tõusma… kahtlane… aga arvatavasti juhus
Mr.Y
MemberSelliste eesmärkide juures pead süsivesikud saama peamiselt juurviljadest-puuviljadest (porgand, kapsas, kaalikas, sibul jne jne) ja vältima tärklist v.a. võibolla trennile järgnevas toidukorras (kartul, riis, pasta, leib).Ma olen just lugenud et 80% päevasest süsivesikukoguest peaks tulema tärklisest – miks see siis lõunasöögiks nii sobiv ei ole?
Ma olen lõunal söönud kuskil 80-90g süsivesikuid (keedan 100g riisi). Ainult porganditest sellist kogust tahtes peaksin neid miinimum 1kg ära sööma. Kui kapsast ja kaalikat ka süüa, kus veel vähem süsivesikuid, siis läheks u 1,5kg ühepajatoitu juba… see on natuke palju ju?
Mr.Y
MemberMnjaa see on hea küll, ma olen ise ammu sellise retsepti enda jaoks avastanud.
Sobib ka kodujuustu-tuunikala salat. Kodujuust muna asemel, või siis mõlemad, mulle maitseb nii veel rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr.Y
MemberMa võtsin selle lehe:
http://www.toidutare.ee/kaloriarvuti.php?burner=1#start
Registreerisin ära, kirjutasin tabelisse 15 minutit. Sain tulemused.
Siis jagasin oma päeva 15 minutitlisteks tsükliteks, 24×15=360 lahtrit. Muidugi ~9 tundi läks magamise peale, ~7 tundi koolis – tegevus istumine. Niimoodi täitsin võimalikult täpselt kõik ära ja sain tulemuse kokku. Muidugi võibolla ka lihtsamaid kohti, aga ma ainult selle lehe leidsin ja sealt saab üsna täpselt arvutada, nii et oma kaloraazile 500 otsa pannes peaks olema lollikindel, et plussis oled
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aine? Võid muretseda veed rasvade pärast, või nt vitamiinide pärast, või raha pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult ära muretse nii palju, sa muretsed veel rohkem kui mõni päris kulturist. Lihtsalt söö, joo, treeni, maga ja küll sa ka oma tulevused saavutad! Sellise toidu ja valgukogusega, õige treeningkavaga, piisava puhkusega (need sul kõik olemas) tuleb sul lihasmassi küll, kindel see! Ainult kannatust on vaja, sest see ei tule üleöö. Edu!
-
AutorPostitused