Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberTänud, abi oli küll! Imelik ainult see lihaskiudude jutt, sest ma pidasin ennast just täielikuks ektomorfiks, olen vist pange pannud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kas nende lihaskuidudega on nii, et tuleks treenida neid mida on vähe (teha vähe kordusi) või siis neid mida rohkem (teha rohkem kordusi) ? Püramiidis on küll see tasakaalus, kuidas seeriatena teha.Püramiidi olen ise ka mõelnud, tegelikult küll teistpidi. Alustades väikesest korduste arvust ja lõpus pumbata max kuni suudan. Niipidi pidi vist rohkem massi treenima ja teistpidi jõudu, või oli vastupidi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Superseeriad – neid vist ei soovitata iga trenn teha, et liiga tappev lihasele? Trennid on piisavalt intensiivsed, pausid 1 min ja ühe lihasgrupi juurest teisele minnes lühemadki või ei puhka üldse. Muidu säärte sirutamised on küll viimane harjutus, siis jala tagaosa, säär ja kõht.
Mr.Y
MemberWOOHOO! VÕIMAS!
Ainus kes ei paistnud rõõmustavat oli Arnold Rüütel, kes mossis ja tuima näoga vaikselt lehvitas tühjusesse, samal ajal kui Salumäe ja rõõmustas ja vehkis lipuga kõrval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr.Y
MemberErineva G. indeksiga toite võib küll süüa, nt mõne kõrge g. indeksiga toidule (kartul, riis) soovitatakse kõrvale just madala g. indeksiga toite, et nii palju veresuhkru taset ei kõigutaks. Nt puhas kartulipüree pidi omama g. indeksit peaaegu 100, aga nt kartul ja munad koos on poole väiksema g. indeksiga
Mr.Y
MemberPole Badell midagi nii väga noor, 34 vist. Cutler peaks olema aasta noorem, 33.
Lemmikut polegi. Cutler võibolla, igastahes eelistan teda Ronniele
Mr.Y
MemberSee järjestus on Edasijõudnute kava jaotatuna 3ks, seal on Ott teinud kava nii, et õlg on enne selga – kas ta lihtsalt unustas et selg on suurem või äkki on siiski muu põhjus?
Muidu kukla tagant surumine, see on ohtlik vbl küll, oleneb ka raskustest, kui teed väga puhtalt ja kontrollitult siis vigastusteoht on väiksem, see on siiski väga hea harjutus. See iga ühe enda otsustada… võid alati asendada Military Pressiga või hantlite surumisega.
Kukla tagant surumine mõjub ju ikkagi õla esiosale, siis tuleb lendamine küljele keskmisele peale ja siis hantlite tõstmine ette, mis on jälle õla esiosale. Ma arvan, et võiks teha hoopis lendamist ettekallutatult, nii treenid ka õlalihase tagumist pead, seega kõik kolm pead saavad treenitud.
Mr.Y
MemberKõik kulutamata (üleliigsed) kalorid salvestab keha ju rasvana tagavaraks, seega mis vahet sel on kas valkudest, süsivesikutest või rasvadest need kalorid tulevad. Parandage kui eksin kuid olen üsna kindel et nii on.
Mr.Y
MemberTee nagu sa tegid, 3×10 nii horisontaalipingil kui ka vertikaalpingil. Ainult et lisa lõppu veel 1-2 harjutust, et rind maksimaalselt läbi võtta.kle utle need harjutused ma rohkem ei teagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nt.
Pullover
Hantlitega lendamine horisontaal või kaldpingil
Ristivedu
Rööbaspuudel surumine
Mr.Y
MemberVõib küll
Mr.Y
MemberVõi keeda eelmises päeval valmis.
Mr.Y
MemberKeegi võiks natuke eesti keeles kasvõi lühidalt seletada, lugesin küll läbi, tundus huvitav meetod olevat, kahjuks ei saanud õieti midagi aru.
Mr.Y
MemberMassi juurde võttes tuleb sul rasva nii või naa, see on praktiliselt vältimatu. Kui just väga teadlane pole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ülejääk läheb rasvaks, aga seda ei saa nii täpselt teada, et täpselt see kogus kaloreid võid süüa. Samuti ei tea ju ka palju sa kulutad kaloripealt, iga päev natuke erinev. Seega see on võimatu et sul ühtki grammi rasva ei lisandu.Tegelikult ma soovitaks lihtsalt süüa, mitte põdeda. Kaalu sul pole palju, pigem oled kõhnapoolsem noor. Ma ise olen ka u 182-184 ei tea ja umbes samas kaalus. Pole sul karta midagi… lihtsalt söö ja kogu oma massi…
Mr.Y
MemberKodune proteiini-küpsiste retsept
2 tassi naturaalset pähklivõid
6 teelusikat mett
2 1/4 tassi proteiinipulbrit (ükskõik milline, välja arvatud sojavalk)
2 tassi tooreid (küpsetamata) kaerahelbeid
Pane pähklivõi ja mesi segamisnõusse ja sega omavahel.
Pane mikrolaineahju 70 sekundiks (või rohkem). Lisa proteiinipulber ja kaerahelbed, sega korralikult. Pane segu 13×9 pannile ja lase seista 10-15 minutit. Siis lõike 12 võrdset küpsist ja paki need millegisse. Kui sul on pannikaas, pane see peale. Peale ootamist – söö . Maitsevad suurepäraselt (autori arvates parim, mis eales saanud, sest ta armastab niiväga pähklivõid). Mett läheb vaja et koostisained omavahel paremini kleepuks (mitte päris hästi siiski, kuid piisavalt). Kui tahad et paremini kokku jääks, pane mett juurde.
Peale söömist (niipalju kui ise heaks arvad) pane ülejäänud külmikusse, plastikkarpi vms.
Toiteväärtus:
1 küpsise kohta (kuid jaotad 12ks)
19g (head) rasva
22g süsivesikuid
21g valku
Lisamärkus: Võid lisada valgupulbert rohkem. (Autor) ei tunnegi pulbri maitset selle pähklivõi koguse juures. Kui tahad võid vähendada pähklivõi kogust, aga pane sel juhul rohkem mett et koostisained paremini omavahel kokku jääks.
See peaks olema parem kui tavalised proteiini-shokolaadid või küpsised, sest neile on lisatud puhast suhkrut ja fruktoosisiirupit + palju muud si*** mida sa oma kehasse ei taha
Autor ei kavatse enam kunagi ühtegi proteiini küpsist osta, sest need saab ta pakkida ja igale poole kaasa võtta, vajadusel süüa igal ajal.
Enamvähem seletus nii kuidas aru sain
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kahjuks mina ei tea, palju seal USA-s nende tasside all mõeldakse… ja pähklivõid pole mina kunagi söönud, USA-s on see väga populaarne asi. Mulle väga võõras, kes tahab võib muidugi proovida.Mr.Y
MemberMa pidasin seda silmas, et küsija küsis kas see on palju 1 nädala kohta. Kui vastata et jah, on palju, et 0,5kg alla on normaalne, siis ta (äkki) võtab seda nii, et ta kaotab hetkel liiga palju lihast ja hakkab natuke rohkem sööma või siis vähendab aeroobset. Tegelikult võibolla ta põletaski paraja koguse rasva, ülejäänd kadu tuli vee arvelt, aga nüüd kui ta suurendab toidukoguseid siis enda üllatuseks avastab et on järgmine nädal hoopis juurde võtnud.
Seega 1 nädalal ei tasuks kohkuda sellest 4st kilogrammist. See on normaalne et esimesel nädalal rohkem kaalu kaotad. See on see mis olen lugenud siit foorumist erinevate inimeste postitustest, endal dieedikogemused puuduvad.
Mr.Y
MemberVõib ka normaalne olla, ma olen päris tihti kuulnud et dieedilolijatel esimesel nädalal langeb kasvõi kuni 7kg kaal, see ei ole mitte rasva arvelt, vaid põhiliselt vee vist. See pole midagi erilist, kui juba edaspidi 2-3 nädalal nii palju kaotad, siis on juba kahtlane ja peaks korralikult menüü/treeningplaani üle vaatama.
Mr.Y
MemberSuht metsas… hommikul oleks vaja kõva kõhutäis süüa, sa närid kuiva kellogseid natuke. Valku pole hommikul kuskil.
Lõunasöök no wtf? 80g proteiini korraga sisse lahmida… parem tõsta pool sellest kogusest hommiku peale, sest su organism suudab max 35g korraga omistada. Ülejäänud läheb kui nii võib öelda, raisku.
See jäi kõige enne silma, eks siin ole parandamist küllaga.
Ja eesmärgist ei saanud ikka aru, kas siis rasvats lahti saada või lihasmassi juurde saada? Muidu ei saa öelda kas valku/rasve/süsivesikuid on palju või vähe. Kuigi tundub et rasva pealt hoiad liiga kokku. Võid mõelda küll et rasv on halb ja teeb su paksuks, kuid siiski inimese organismil on vaja piisavalt kõiki toitaineid, paksuks teevad hoopis muud faktorid.
Ja ma arvan et korraliku toitumiskava koostamiseks jääb sul teadmistest vajaka, kui tahad head toitumiskava peaksid selle siiski tellima.
-
AutorPostitused