Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberEi muutu
Mr.Y
MemberKas mitte pole nii, et peale rinna on kõige tähtsamad triitseps ja õlg (enim õla esiosa). Selja ülesanne on ju tõmbamine, kõik seljaharjutused on tõmbamised. Kuidas ta siis rinnalt surumises töötab?
Mr.Y
MemberMa kasutan
??:”>Tulemusi mul küll pole, kuid ega seda saa kohe proteiini süüks ajada.
Ma arvan, et see on ikka korralik proteiin ja mõjub küll. Odav kah. Sama raha eest võid osta ju ka soja mis on poole hullem. Whey on oma raha eest tase!
Mr.Y
Member

Muidugi oleneb sellest kui palju keegi peale võitluse end rasva sööb, mõni rohkem teine vähem. Kes laseb rasva % suuremaks sellel vähem näha, kes jälgib rohkem mida sööb siis kõhulihased paitsavad rohkem välja.
Mr.Y
MemberMa arvan et see on kogu toote, st 1,8ga. Minuteada tuunikala on kõrge valgusisaldusega kala, 100g-s on 25-28g valku. Aga et konservi sisaldus on ainult 18g 100g toote kohta siis võiks arvata et see on koos soolveega. Aga ma pole 100% kindel.
Ise söön ka neid 180g karpe, sees on kah 130-140g ja see on 1 toidukord. Mul karbipeal sisaldust pole märgitud (pole märganud?) aga umbes 1 toidukorra jaoks peaks piisama
Mr.Y
MemberAeroobset ei saa vahetult peale trenni teha. Enne trenni saaks, aga see pidi ära väsitama ja trenn kannatab, ka ei sobi. Hommikul ka ei jõua nii et trennipäeval saan teha ainult õhtul. Nt peale trenni teen sheigi, siis veel 1 toidukord ning kuskil 1-1,5 tundi peale seda aeroobne. Peale aeroobset väike süsivesikuboost ja hiljem veel väike kodujuustu-eine. Kas nii sobiks (u 3 tundi peale trenni) ?
Nädalavahetustelt oleks hea ära tõsta küll, praegu hommikupoole tehes on päev otsa väsimus peal. Kas kava kohta midagi viriseda pole, mida saaks parandada? Selle vahepealsete puhkuste peale olen mõelnud, isegi võimalik, kui saan võimaluse nädalavahetusel kodus treenida.
Mr.Y
MemberSee on juba rõve seal piltidel :S
Wilsoni rebenditest oli pilt eespool postitatud:
http://img79.imageshack.us/my.php?image=dsc011602cj.jpg
Neid ei anna võrreldagi
Mr.Y
MemberOeh kuidas tahaks ka mõnda sellist rebendit, vähemalt märk sellest et lihas paisub suuremaks. Pingutan nii kuidas saan aga pole sellist lihaskasvu olnud et ühtki rebendit tuleks. Oleks nii uhke oma rebendi üle kui see tuleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui nii väga vihkad pead jah natuke kergemalt tegema, või siis pikemaid korduseid, rohkem reljeefi kui nii suurt lihast ei taha. Tegelikult ei usu et sul tõesti nii kergelt tuleb neid, millalgi peaks ikka see piir tulema kus areng aeglustub või üsna seisma jääb. Kui ainult edais rebeneksid peaksid varsti juba Eesti Ron olema.
Mr.Y
MemberMuidugi oleks parem vahepeal puhkus teha, aga kuna saal on avatud ainult E-R siis ma ei saa nädalavahetusel treenida. Ootan veel arvamusi, sest siis olen kindlam et jaotus sobib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eelmise posti aeroobse küsimusele tahaks ka vastust, või pole vahet sel kuidas teen?
Mr.Y
MemberMüüakse küll, esilehel uudis kah selle kohta!
Menutooted taas saadaval!Robocop
23-02-06 14:20
Peale väikest vaheaega on Fitness.ee veebipoes taas müügil Tai Kane Proteiin No1 (nii shokolaad kui ka maasikas), Whey Lemon Super, Kreatiintsitraat, Kreatiin Monohüdraat ning WDGP väikesed pakid.
Kõik ülalpool nimetatud tooted on ka saadaval OÜ Robocop kontorlaos aadressil: Telliskivi 51, Tallinn (tel 6 774 666) ja kõikides suuremates jõusaalides ja spordipoodides üle Eesti.
Häid poeelamusi!
Mr.Y
MemberKuidagi võiks kindaks teha, et kas inimene on viimase 10 a jooksul dopingut tarvitanud vms… põhimõtteliselt oleks võimalik ju, et mingid 15 aastased poisid kuskil eesti nurgas treenivad ja hangivad endale aineid kuskilt, ütleme a la 10 aastat, siis 1 aasta puhtalt ning tulevad Eesti Ronniedena EMVle ja panevad vabalt kinni selle. Väga kahtlane tunduks kõigile aga ei saaks ju tõestada et on dopingut kasutanud?
Õnneks (vist) Eestis nii kerge dopingut hankida kuskilt pole, muidu kaotaks kulturism oma mõtte ära, ilma dopinguta midagi ei saavutakski.
Mr.Y
Member2 ja 3 punkt on jah sellised, et kelle kohta need käivad on natuke kiiksuga. Eelviimane on ka selline, et pole normaalne. Treening peaks olema eelkõige mõnus, seda tuleks nautida mitte lihtsalt vastuenda tahtmist ronid sinna teed asja ära ja koju. Vähamalt mina tunnen igast treeningust mõnu, täiega hea tunne on trenni ajal ja peale trenni nagu pilves
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> A noh mitte alati, kui miski mida ma olen plaaninud või kavatsenud ette võtta ja sooritada, ebaõnnestub, siis tõmbab tuju alla.Mr.Y
MemberMõtlesin uue jaotuse välja, kõik päevad u ühe pikkused, mulle tundub et ükski lihas ei saa liiga palju koormust, sest säär vist ei saa ju vatti kükkide tegemisel (saab ka valusate säärtega teha) ?
Seeriad on umbkaudsed, suurele lihasele üle 15 raudselt ei tee kunagi, väiksele mitte kunagi üle 9. Aga mida muidu arvate, kas päevad sellises järjekorras sobivad?
1. Rind, kõht (15 + 9) (Surumine horisontaalil, kaldpinnal, pullover, lendamine hantlitga)
2. Selg, säär (15 + 9) (Lõuatõmbed, tõmbed kangiga, tõmbed plokil, tõmbed hantlitega)
3. Reie esi ja tagaosa (15 + 9) (Kükk, jalapress, etteasted/käärkükk, säärte sirutused)
4. Biitseps, Triitseps, Käsivars (9 + 9 + 6) (B ja T baasharjutused igale peale)
5. Õlg, trapets, kõht (15 + 6 + 6)(Surumine, lendamised, tõmbed lõuani, õlakehitused)
6. Vaba
7. Vaba
Kirjutasin olulisemad harjutused välja, mis mõjutavad mingil määral ka teisi lihasgruppe. Nädalavahetusel võiks aeroobset teha, aga kumb oleks kasulikum kas L ja P mõlemal u 30 minutit, või ainult P ja 45-60 minutit, sel juhul laupäev oleks täielik puhkuse päev?
Hinnake viiepalli süsteemis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr.Y
MemberSee on jah anoreksikuite tunnused, kes teevad aeroobset treeningut et kaalu veel alandada. Aga minu kohta käisid pooled, anoreksik ma pole, aga trennisõltlane küll.
Mr.Y
MemberPraegu makstakse 600.000 aga Savisaar rääkis et tahab tõsta seda 600.000 EURoni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on u 9,3 või 9,4 miljonit krooni. Ei tea kust nad selle raha võtavad… raha neil on küll aga nad võiksid seda oma rahakotist maksta, saavad mõttetu töö eest mõttetult palju palka. Nad paraku võtavad selle kõik ju lihtinimeste rahast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused