Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberMa kuulsin sellist juttu, et see poiss enam ei kasvagi pikemaks tänu sellele treenimisele.Kus sa sellist lolli juttu kuulsid? Vanaeitedega käid saunas?
Ma ise ei vaatanud saadet, aga need, kes vaatasid, trennis rääkisid, et poiss enam ei kasva ega arene üldse. Nii oli saates öeldud.
Mr.Y
MemberMa kuulsin sellist juttu, et see poiss enam ei kasvagi pikemaks tänu sellele treenimisele.
Mr.Y
MemberEi viitsi jamada ja panen kuivalt
Mr.Y
MemberSama siin. Esialgu. Siis tegin nii:
1. Save link as
2. Salvestad selle nt index.php
3. Open with… (ma kasutasin Adobe Reader)
ja head lugemist
Mr.Y
Member1) Nt. lamad kõhuli, hantel jalgevahel ja matkid sama harjutust. Või siis teed mõnda muud harjutust nt. sirgete jalgadega jõutõmme, GM, Ben Johnson. Nende jaoks pole mingit erilist varustust vaja.
2) Ei saanud hästi aru, lamades ei saa nagu ette lennata… lendamist ette võid teha püsti nii plokil kui hantliga, treenib õla esiosa. Sooritada ei oska? Võtad hantli või ploki käepideme pihku, tõstad käe otse ette u näo kõrgusele ja lased alla tagasi.
3) Plokil allasurumist võid teha ka tavalise käepidemega, mitte köitega. Selle pilt on Harjutustepangas ka olemas (Seisad, käed kõrval, küünarnukist 90 kraadi kõverdatud. Surud alla ja lased tagasi, nii et küünarnukid on paigal. Vt. Triitsepsi alt) Kujuta et sul on käepideme asemel köied, saadki sellise harjutuse mida mõtled.
4) Hantlit ei tõmmata kõljele vaid tõstetakse
??:”> Teed jah nagu hantlitega lendamist aga 1 käega, teisega hoiad millegist kinni vms. Teed kordused ära, siis teise käega. Nii tehes peaksid saama kasutada natuke raskemaid hantleid kui kahe käega korraga ”küljele lendamist” teha.Mr.Y
MemberParas energiapomm jah. Vanasti sai päris tihti seda söödud, maitsev
??:”>Kakaod ja suhkurt tegelt võib maitse järgi panna, kes tahab lahjemat see vähem kellele maitseb magusam või kangem siis rohkem.
Ma tegin seda “Meie Mark” kakaoga, müüakse pruunikates kilepakikestes. Nende lahustuvate kakaodega ei ole mõtet proovidagi, siis tuleb paras crap. Ikka see vana hea mõru ja õige kakao
??:”>Mr.Y
MemberKas vaatasin juba Tööriistad -> Treeningkavad -> Edasijõudnutele jaotatuna kaheks
Kui mitte, siis vaata ja äkki sobib.
Mr.Y
MemberAlguses 1 piirdusin, kuid siis mõtlesin et mis see mulle ikka teeb ja sõin veel 4. Sain vähemalt isu täis ja nüüd jõuludeni rohkem magusat ei söö
Member100g-s on
A-Vitamiini 102 IU, see on 2% päevasest vajadusest (2000 kcal kohta)
C-Vitamiini 0mg
E-Vitamiini 0,06mg
K-Vitamiin 0,2mcg
Tiamiin 0,044mg (2% päevasest vajadusest 2000 kcal kohta)
Riboflaviin 0,183mg (10% … )
Niatsiin 0,107mg
Vitamiin B6 0,036mg (1% …)
Vitamiin B12 0,44mcg (7% … )
Kaltsium 113mg (11% päevasest vajadusest 2000 kcal kohta)
Raud 0,03mg
Magneesium 10mg (2% …)
Fosfor 91mg (9% …)
Naatrium 40mg (1% …)
Tsink 0,4mg (2% …)
Vask 0,011mg
Magneesium 0,003mg
Seleen 3,7mcg (5% …)
Mr.Y
MemberNo tõesti kust sa seda võtad???
Ühestki ainest, ei saa kõiki vitamiine kätte, selleks on vaja toituda mitmekesiselt. Ammugi mitte piimast, piim sisaldab kaltsiumi (Ca), tsipake A-vitamiini ja imevähe ka rauda (Fe)
Mr.Y
MemberKuskil on see miinumpiir ju, et ei teki krambid ega teadvusehäired. Selle piiri ületab ka lihtsalt toitude söömisega, ilma soola lisamata. Ma ei lisa kunagi ühelegi toidule soola. Sellepärast pole ju naatriumisisaldus 0, söön tuunikala (konservis vist 1-2g soola 100g kohta), kodujuustu (ka vist 1g soola 100g kohta) jne. Seda naatriumi saab piisavalt kätte ka ilma soola lisamata, sest ka mul pole esinenud krampe ega teadvusehäireid. Isegi munavalge pidi sisaldama soola (kuskilt bodybuilderilt kuulsin et enne võistluseid ei söö munavalgeid, sest need sisaldavad liialt naatriumi)
Mr.Y
MemberEi ole trenasööre, mõtlesin rohkem kangi ja hantlitega teostatavaid harjutusi…
Mr.Y
Member2 kaussi hernesuppi ja 4-5 vastlakukkelt. Oli maitsev ja ei tee see halba midagi
MemberMis selle all mõtled? Et peal on säästu, siis on munakoore all peidus hoopis kanas*** või mis? No kui nii arvad siis osta jah parem teisi mune, ei tea mis need säästu munad endas sisaldavad.
Pähklitel ei märgita jah sisaldust. Võid küll kaloriarvutist vaadata sisalduse, peaks enamvähem täpne olema.
Mr.Y
Member2,5% pole enam väherasvane.
Olen kuulnud, et rasvatu piimaga kaltsiumi omastamine on takistatud, aga valkude imendumisega pole rasvaprotsent kuidagi seotud (kui siis natuke aeglasemalt, peale trenni oleks eelistatud rasvatu piim rasvasele, aga pole hullu ka 1,5%)
Nii et ei vasta tõele
-
AutorPostitused