Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberAmet:16
Haridus:Põhikool
Amet:Treenimine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr.Y
MemberPole ka võimalust messile minna… krt…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mis need särgid muidu siis maksavad, peale seda kui mess läbi?
Mr.Y
MemberJõudu ei tohiks olla väga raske juurde saada. Lihast juurde ja 6-packi välja oleks raske korraga, kui mtite võimatu.
6-packi jaoks pead sööma vähem kui päeva jooksul kulutad, kalorid defitsiidis.
Kalorite defitsiidis lihast juurde ei saa tulla, kuid jõudu peaks tulema küll.
Kõhulihastele tee tavalisi harjutusi, pole mingeid eri pinke vaja, tähtis on et nahaalune rasvakiht väheneks ja selle saavutad toitumise järgimisega. Praegu dieediga alustades saaksid suveks oma ihaldatud 6-packi kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr.Y
MemberRinnale sain 32 seeriat, õlale 32, seljale 28, kätele ka liiga palju ja jalgu ei teegi. Jube.
Siin on liiga palju ümber teha, parem võta mingi korralik kava.
Minu arvamus: Täiesit kõlbmatu kava
Mis kava sobiks? Võta Ott Kiivika edasijõudnute kava jaotatuna 4ks (Tööriistad – Treeningkavad)
Mr.Y
MemberMa olen ka seda näinud, kas Cost of Redemptionis või Unbelievable’s. Mul neid videosid teistestki kulturistidest, u 15 treeningvideot (Cutler, Priest, Wheeler, Cormier jt)
Muidu vist jah J.Jackson on jõutõmmet teinud vähemalt 840 lbs, võibolla ka rohkem (pealegi ta ronniest u 30kg kergem). Ronnie suudaks ka rohkem, kui ta 800 lbs tegi 2x. Aga kuna nad pole jõutõstjad siis nad võistlustel oma maximumi võrdlema ei hakka, sest see pole nende eesmärk.
Mr.Y
MemberPaljud kellel on võimalus käia 3 korda nädalas treenivad niimoodi. Mitte küll päris sama kava, aga suht sarnane jaotus. Keha on jagatud kolmeks nädala peale, kaks ülakeha treeningut ja üks jalgadele, igat lihast üks kord nädalas. Edasiminek sõltub su enda pingutustest trennis ja õigest toitumisest/puhkamisest
Mr.Y
MemberMõnede arvates hakkab keha hommikul lisaks ravast ka lihaste lagundamisest energiat tootma ja soovitavad tõesti enne süüa (nr munavalgeid). Rasvade põletamisele pidi kaasa aitama kuum kohv enne aeroobset. Minu teada toit seedub enne mõni tund maos, enne kui toitained imenduma hakkavad soolestikus, et selleks ajaks juba aeroobne läbi kui hommikusöögi-toitaineid imenduvad?
Muidu veel üks hea artikkel lugemiseks:
Mr.Y
MemberSoenduseks tuleb ka eraldi venitusi teha, või nt peale tunnist jalatrenni ongi jalad juba soojad? Ja palju neid teete? Ma ise olen koguaeg ainult spagaadi-asendi sisse võtnud, õnneks pole veel vigastusi tulnud.
Mr.Y
MemberOtsi netist infot isomeetrilise venitamise kohta.Ma sooviks ka spagaati teha, niisiis otsisin ja leidsin peale selle venitamise jutu fakti et isomeetrilist venitamist ei tohiks teha keegi alla 18 aasta
Mr.Y
MemberIssand jumal mis küsimused. Küünarnukid küljel, või mujal see polegi oluline, vaid käe kõverdamine, et töötab biitseps – seda ju ikka oma silmaga näed ja ise tunned?
Kust maalt sa oma kätt pöörata tahad? Käsi liigubki ju ainult küünarnukist? Või mõtlesid õlast? Õlad hoia ikka paigal, nagu ka randmed.
+
Kordused-seeriad on sul ka mõnusad, võtsid kuskilt kavast maha 3×8-12 aga panid puusse, sest see tähendab et 3 seeriat ja 8-12 kordust mitte vastupidi. Vähemalt ma arvan nii 99% et sa pole nii mõelnud 8-12×3
Mr.Y
MemberMul ema ütleb ka et alla 2,5% on lörr
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise joon muidu rasvatust kuni 2,5% kõike, kõigil piim maitse, aga üks kord elus proovisin 3,5% ja see oli rõveee…Mr.Y
MemberMa pole soendusele eriti aega kulutanud…
40-50% – 15-20 kordust
40-50% – 10-15 kordust
2 seeriat ja siis hakkan pihta tavaliselt
Mr.Y
Memberkas te ei räägi mitte triipsepsi trennist, mitte biitsepsist.kui teha kitsa haardega surumist siis see jätab biitsepsi suht külmaks ju.Mis puutub uutesse lihasrakkudesse siis selle õigsuses ma sügavalt kahtlen.ehk tõisisõnu ma küll ei hakka endale rauda käte külge riputama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keegi pole surumisest ju rääkinud ???
Ma pole haardeid varieerinud. Selline õlgade laiune haare, et käed külgedel ja pumpan. Kas see peaks siis enamvähem võrdselt treenima mõlemat pead?
Mr.Y
Membersee vist miskin anttila vms trenazöör, peaks nagu rinna lihast treenima?Alguses tundus ka, kuid vaevalt et rinnatrenasöör tal käelihased (biitseps, triitsepsi) valutama paneks.
AutorPostitused