Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberJep, seal bb.com lehel on üsna hösti õpetatud. Olen ise need videod läbi vaadanud ja enamvähem selgeks saanud kõik. Ei tea küll kas just väga õigesti, kuid hindele 4 teeks in ära
Mr.Y
MemberSuuremad lihased tehakse enne, raskemad harjutused enne kergemaid.
Kui nt teed triitsepsile 9-10 seeriatr suutlikuseni, siis asud rinna kallale, arvatavasti ei suuda sa lamades surumises teha sama raskusega kui oleksid teinud seda esimese harjutusena.
Aga kui mõtled nt et harjutusi, nt biitseps hantlitega 3x, siis kangiga 3x ja plokil 3x siis pole vast tõesti vahet millise neist sa enne teed. Aga kui nt lamades surumine 3x, kaldpinnal 3x, lendamine 3x, siis tavaliselt tehakse surumine enne (kui tahad rohkem ülaosale rõhku panna siis kaldpinnal enne), aga võib ka täitsa vabalt teha lendamise esimesena. Seda nim. ka eelkurnamis meetodiks vist, aga pole ise kasutanud.
Mr.Y
MemberMa arvan et kui saad omale vajaliku koguse kätte, siis pole hetkel vaja. Treeni aga edasi ja küll kunagi kui vaja, siis ostad
Mr.Y
Memberosaleda võib ju ikka, kui ise tahab? Pealehakkamine on pool võitu või kuidas see on… igatahes kui võitu ei saa siis kogemusi ikka, kui tulevikus plaanib võistlema hakata siis tulevad kasuks. Ja kui nagunii end suveks vormi tahab ajada (vähemalt enamus noortest) siis võib selle dieedi natuke pikema teha, rasva% natuke veel madalamaks ja võistlustelt läbi käia. Poseerimist peaksid ikka õppima jah, muidu ei ole midagi teha. Kui alles laval esimest korda näed-kuuled nendest ja üritad teiste järgi asendeid sisse võtta siis sellest ei tule midagi head välja
Mr.Y
MemberPoel mõtet üldse nii täpselt seda kava järgida. Teed algul kasvõi 4, varsti teed juba 10. Igatahes lõuga tõmmates jõuad kiiremini oma 10ne juurde kui plokiga mängides. Plokil võid muidugi teha kuid kui kiiremini tahad palju lõuga tõmmata siis tõmba lõuga
Mr.Y
Member11g (aga 1 muna on 50-60g)
Mr.Y
MemberEi saa uskuda jah… vahepeal huvitas ennastki et palju jõutõmbe max on, ei julgenud ise nii täiega tõmmata ilma vööta, et punnitan peast silmad välja ja teeks rekordi, kartsin et tõmban selja ära. Siis otsisin ka aga vastust ei saanud, sest need tulid üsna erinevad. Kui ma teen 3×5 jõutõmmet 90kg-ga, pole päris viimane piir, natuke on varus veel. Kalkulaatorid andsid vastuseid 95st 110ni… mis võiks see õige nagu olla?
Mr.Y
MemberVäga kahtlane kuidagi… 2 minutiline puhkus ja GM tehes siis raskus vähenes 50% ? Enne 120, nüüd u 60. See küll pole normaalne… mul endal puhkus seeriate vahel 1 minut max, kipub küll vahel ka pikenema kuid üritan 1 minuti peal hoida. Vahetevahel kükil ja jõutõmbel tuleb 1,5-2 minutit ka. Oleks lahe kui ma puhkaks u 10-15 minutit ja saaksid teha seeriaid 200% oma praeguse maxiga
Mr.Y
MemberEks seda peab katsetama siis… jõutõstjate-foorumist olen lugenud et just peab varu olema, et suutlikuseni tegemine on kulturistidele. Ja jõutõstjad pole mitte nõrgad mehed.
Mr.Y
MemberMis seal vaielda on… kõik mis üle pannakse nö tagavaraks, ehk süsivesikud ja rasvad muutuvad rasvadeks. Kui ei usu katseta järgi, söö nt 6000 kcal päevas (nagunii sa seda ära ei kuluta) 6 kuud järjest. Vaata kuidas välimus/rasva% muutub(suureneb)
Mr.Y
MemberMiks nendele katsealustele anti võrdlemiseks dekstroosi, see ju süsivesik mitte valk. Oleks võinud phtedele vadakuvalku anda, teistele pärlivalku. Siis vaadata kumb on parem ja kui palju. See võrdlemine suhkruga ei ütle küll midagi.
Millegi pärast ma arvan, et sheikides see populaarseks ei saa, kuna juba päris pärlid on jubeda hinnaga… kuidas neid siis 4-5x nädalas joomiseks osta suudetaks
Mr.Y
Membermida arvate sellest tagasihoidlikust?kinnise kangi ülessurumine istudes 3*10
kangi tõmbed lõua alla 3*10
hantlite lennutamine küljele 3*10
kas see on liiga õla tagaosale? või ok?
mina ei näe ühtegi harjutust õla tagaosale… 1 harjutus esiosale, 2 harjutus keskmisele peale + trapetsile, 3 harjutus keskmisele peale. Kui tahad õla tagaosa treenida siis pead tegema küljele lennutamist ettekallutatult
Mr.Y
MemberMa hakkasin ka ennast venitama siis kui see teema tehti. Mitte palju, nii 2-3x korda nädalas 5-10 minutit. Ma arvan et 3-4 nädalaga oleksin saanud spagaadi kätte, juba jõudsin üsna lähedale aga rebestasin midagi ära ja nüüd ei saa enam teha, peab puhkama paar nädalat. Sai natuke üle pingutatud, aga vähemalt ma tean nüüd et see on vägagi võimalik ja ei võta mingit aastat aega, vaid tueb üsna ruttu, sets ma isegi üsna vähe venitasin.
Mr.Y
MemberSuru jah 90 kraadi all niikaua kui õlad läbi on. See on mingi jama jutt et rinnalihast arneb siis palju paremini kui käed on 90 kraadi suhtes kehaga, lõhub hoopis asjata õlgasid.
AutorPostitused