Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberProbleem pole küll mitte mis firma lisandeid kasutad. Saab ka ilma toidulisanditeta hakkama, paisud suuremaks ja tugevamaks. Sa teed trenni, aga midagi ei muutu, siis on asi toidulisandis? Vaevalt küll. Muidugi võid ju osta järjest kallimaid valke, kuluta kasvõi 3000 krooni kuus toidulisanditele kui tahad, äkki siis jõuab kohale et viga on millegis muus. Võtad peale trenni 30g valku 30g süsivesikuid on jama, midagi ei mõju ja nüüd mingi massilisajaga 40g valku ja 100g süsivesikuid siis kohe kasvad? Sama hea et sprinter kellel on adidase tossud ja 100m aeg ei parane juba tükk aega, ostab nike tossud ja siis jookseb iga nädal uue isikliku rekordi
Mr.Y
MemberKrt pole üldse aus et ma tallinnas ei ela. Teised saavad 5kg kotte tasuta ma pean neid siin 1000 krooni eest tellima

Mr.Y
MemberMul on ka natuke o-põlved. Kuid vahele mahub 1 näpp, ehk natuke vähem o-s. Õnneks mul pole (veel) mingeid tõsiseid jamasid. Üldsegi väga vähestel inimestel maakeral pidid olema ideaalsed jalad, enamikel ikka kas x-jalad (põlved koos, aga alt ei lähe kokku) või o-jalad (alt koos, aga oõlved ei löhe kokku)
Ot, patella on see põlvepea vist ? Jalad alt koos siis põlveluude vahe (patellade) on ka u 4-5 näpulaiust. Mul siis sama jama..

Mr.Y
MemberÄkki on tegu mehega kes lihtsalt eksis Naistekasse ära, vaatas et eespool on teemaks raskuste ülespanek ja panigi oma raskused.
Mr.Y
MemberKulturist Argo Ader teeb biitsepsit kangiga 40+kang, ka 4×8-10
Mr.Y
MemberMiinimum 4-5 toidukorda. Ehk vähemalt 1 lisa, ise vaata millal aega on ja kuhupoole nihutada. Snitsel/kotlet võiksid asendada puhta lihaga, kas kana/kalkuni/veise, sest need snitslid on riivsaia ja rämeda õliga üle küpsetatud. Samuti ka kastmed. Head on küll kuid dieedi ajal oleks parem kaloreid kokku tõmmata, siis jõuad kiiremini eesmärgini. Aedvilju võiksid süüa, nt kartuli ja liha kõrvale, siis mõne väiksema vahepala + õhtul.
Sinu asemel teeks ma jõusaalis trenni edasi, muidugi ma ei tea mis põhjustel sellest loobusid.
Mr.Y
MemberHuvitav, et neid postitusi lugedes haigutasin 4 korda

Mr.Y
MemberMiks soja ei sobi? See on mõeldud just et võtta õhtusel ajal, et suurendada lihaskasvu magamise ajal. Selleks et see poleks nii kiiresti imenduv, on sinna õigetes kogustes pandud kõiki kolme valku. Kui soja ei taha ja vadakut pole õhtuks parim variant, võid ka puhast kaseiini(piimavalku) osta. Samas seal on need 3 kokku segatud tetaud vahekordades et annaks parima efekti, ma arvan. Et inimesed eraldi ei ostaks ja kokku ei segaks, siis pole neid vahekordi avaldatud ka pakendil, ma arvan jällegi

Nii et ise tead mida ostad
Mr.Y
MemberVõi siis on licalt algajad ega jaga sellest asjast eriti midagi, mõelge, kui teie alustasite, kas küsisite ikka normaalseid küsimusi?
Kui siin selliseid küsimusi ei esitatax, siis oelx see sait mõttetu ju! Sellex see on, et aidata neid, me kõik oleme olnud algajad ja ehk küsisime veel lollemaid küsimusi, mõelge.Aga mitte ikka päris sinna tasemele need ei küündinud. Siiski alustasin artiklite lugemisega, otsimisega ja leitud vanade postituste lugemisega. Enamus leidsin kõik mis vaja teada oli. Ja kui mõnda asja ei leidnud, siis tõesti küsisin.
Ja palju normaalsem oleks kui inimesed kasutaksid otsingut. Iga paari päeva tagant kordub ju sama küsimus (kas mida süüa, mis kava teha, kuidas kreatiini võtta, või midagi proteiinipulbritega). Samas kui otsida, siis leiab sadu vastuseid nendele. Kõike polegi vaja lugeda, loed kasvõi paar esimest läbi ja saad teada sest need vastused juba korduvad, sadad postitused aga kokku ainult 1-2 erinevat vastust. Ja miks see sait mõtetuks muutub? Foorumis käib ju arutelu ikka, vähemalt pole nii mõtetuid küsimusi seega vähem läbu ja rohkem paremat juttu. Samas kellel vaja saaksid omale vastused ikka, ei tee küll foorumisse kasutajat endale aga loevad ja saavad targemaks. Kas portaali mõte on pigem suurem hulk läbu foorumis kui treenida soovivate inimeste aitamine, harimine jms ?
Mr.Y
MemberToiteväärtus keskmiselt/100gEnergiat 1610 kJ
380 kcal
Valku 85 g
-millest lisatud
l-glutamin 5,1 g
Süsivesikuid 2,7 g
-millest suhkruid 1,5 g
-millest laktoos 1,4 g
Rasva 3,2 g
Naatrium 0,2 g
Kaltsium 758 mg
Kaalium 321 mg
Magneesium 54 mg
Loe äkki küsimust uuesti?? Küsiti ju mis valku see sisaldab, seda et seal 85g on 100g kohta oskab ju igaüks ise ka välja lugeda.
Küsijale: Täpselt ei teagi, fast ise annab sellist infot et seal on segatud vadaku, piima ja sojavalgud. Võibolla on pakendil kirjas, kuid seda näed alles ostes.
This slow absorption is acheived by mixing three different kinds of proteins (whey, milk an soy proteins).
Mr.Y
MemberSeda rusika surumiskava teevad ikka sellised kes on kauem käinud, kes suruvad üle 100kg ja on seisak nt tekkinud. Kui oled 1 kuu käinud siis saad oma algajate või edasijõudnute kavaga ka jõudu juurde ja nii peaks terve esimese aasta kenasti jõudu tulema, pole mingit erilist kava vaja.
Mr.Y
Member3 aastat peab seal saalis enne käima treenimas regulaarselt ene kui võib jõutõmmet teha? Ma käisin 3 kuud ja tegin jõutõmmet… ja pole treenerit ega kedagi. Sul isegi ei tohiks nii suur probleem olla, treener saab ju juhendada ja tehnikat õpetada, ja kui asi käppas siis ka suurte raskustega teha edasi.
Ja põkiks ei saa kui jõutõmmet ei tee, sest see on põkk harjutus

Mr.Y
MemberTagant tuleb liigne C-vitamiin välja

Mr.Y
MemberUFS ja Evolution tooted peaks Soomes odavamad olema.
UFS whey on ~9 Eur e alla 150 krooni, amazon.ee-s oli see 200.-
UFS casein on ~16 Eur e 240 krooni, amazon.ee-s 300.- ja peale
UFS Ion92 on ~20 eur e 300 krooni, amazon.ee-s 400.- ja peale
Natuke võidad…
Mr.Y
MemberKaalu juurde võtmine ei olene üldse treeningkavast ega millestki. Ainult söömisest. Treeni hea kavaga, kui piisavaltr ei söö siis kaalu ei tule. Treenid mingi jubeda kavaga, aga sööd nagu siga, saad ikka massi juurde.
Toidulisandist pole sul vast ikka kasu. Enne loe natuke artikleid, vanemaid foorumis küsitud küsimusi sama teema kohta saad rohkem aimu. Siis saad ise ka aru, et pole nii väga vaja seda lisandit. Kui päev otsa sööd puht lihtsüsivesikuid, siis see 1 sheik ei muuda ikka midagi.
-
AutorPostitused