Skip to main content

Mr.Y

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 511 through 525 (of 801 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Areng. #79624
    Mr.Y
    Member

Pane siis ome eesmärgid paika. Kuidas sa oma ravsakihti kõhul väiksemaks saadki kui võtad kaalus juurde? Kui see on su eesmärk, siis tegele 1-2 kuud rasvapõletusega, saad oma six-packi välja ja kasvatad lihasmassi edasi. Kas biitseps suurenes 12 cm või mis? Kui nii siis oleks see super, aga võimatu ilma steroidideta

in reply to: Magusaisu… #79622
    Mr.Y
    Member

Lihtsustatult- omega-3 on hea, omega-6 paha, seda sellel juhul kui toidus puudub teatav tasakaal nende vahel. Pigem aga on omega-3 rasvhappeid puudu ja tuleb juurde anda. Omega-6 rasvhapped on vajalikud samuti, kuid tasakaalu puudumine omega-3 ja omega-6 vahel arvatakse olevat paljude hädade põhjus.

Omega-3l on väga palju häid omadusi tervisele, võibolla oskab keegi neid kõiki kirjutada.

in reply to: Küsimused, mis vajaksid vastuseid! #72291
    Mr.Y
    Member

Kindlasti hoia eemale rasvast

Ja miks nii?

in reply to: Areng. #79467
    Mr.Y
    Member

Minu pisipoju on kasvanud 27 -> 31 poole aastaga. Muid ma ei oska öelda. Kindlasti ei ole nii suured need arenguhüpped kui sul juba 2 nädalaga. Mul kaal suureneb muidu 4-5 korda aeglasemalt kah, eks sellest see vahe tuleb. Igatpidi olen väiksem, mu mõõdud jäävad tublisti alla kõikidele nendele mis kirjutasid, aga mu säär on millegipärast suurem. See on imelik

in reply to: Superset’s, mida arwate nendest! #79461
    Mr.Y
    Member

Samu lihasgruppe küll, aga mitte nii et ainult sama harjutusi, vaid ise mõtlen midagi. Nt rinnale lendamine pos. pingil + surumine pos. pingil

surumine/lendamine pos. + kätekõverdused

lamades surumine + kaldpinnal surumine.

jne

Biitsepsil on mul u 6 harjutuse vahel valida, mida teen superseerias. Üks kord nt seistes küünarvarte kõverdused vaheldumisi + kangiga, siis järgmine kord seda sama ei tee (järgmine kord kui superseeriat teen, neid ei tee igakord). Neid gigantseeriaid ei tee tegelikult, ükskord oli vaja 10 minutiga teha biitsepsitrenn. Et midagi jõuda siis tegin 8 seeriat – 3 seeriat järjest, puhkus 1 min, 2 seeriat – puhkus 1 min, 2 seeriat ja aega läks 9 minutit.

in reply to: Superset’s, mida arwate nendest! #79451
    Mr.Y
    Member

Ma olen täitsa algaja ja teen superseeriaid juba krt. Vahepeal on ette tulnud ka gigantseeriaid, need kus 3 harjutust järjest. Neid olen ainult paar korda teinud. Superseeriaid, nitte iga kord, kuid päris hea on mõnikord teha. Teen oma fantaasia järgi. Panen täitsa suvalisi harjutusi mõnikord isegi kokku. On see halb?

in reply to: Toidulisad #79403
    Mr.Y
    Member

See käib rahakoti järgi. Raha vähe, ostad mõne ultrafiltreeritud. Siis kui raha parajalt, siis ostad isolaadi. Ja siis kui rahakott väga paks ja pole midagi muud sellega teha, siis osta puhas hüdrolüüsitud vadakuvalk.

Algajana piisaks tegelikult esimesest variandist. Nende hind on 1 kg kohta 200-300. Nt Whey Lemon Super kui siit amazonist mingi näide tuua.

in reply to: Kohupiima segamine proteiiniga. #79359
    Mr.Y
    Member

Kindlasti oleks parem kohupiim enne, sheik pärast treeningut.

in reply to: Kui palju kaotad rasvapõletamisega ümbermõõtudes? #79357
    Mr.Y
    Member

Massiperioodil kõik lähevad suuremaks, dieedi ajal tuleb välja kellel lihas suurenes, kellel rasvakiht.

in reply to: Dieedi kestvus #79354
    Mr.Y
    Member

Kestab niikaua kui vaja. Kui oled saavutanud enda jaoks sobiva vormi siis võid lõpetada oma dieediga. Kulturistidel võistluseelne dieet 3-4 kuud. Neil käib see rohkem ka peegli järgi, et kas vaja nüüd kaloreid veel maha võtta või rohkem aeroobset teha jne, et kindalks kuupäevaks oleks parim vorm. Ma arvan et 1 kuuga peaksid saama oma kõhulihased särama küll, 7-8% on see piir kui peaksid välja ilmuma.

in reply to: Mis teha? #79278
    Mr.Y
    Member

Tänapäeval on kõigil mingi häda et aeglane… isegi ultrafiltreeritud vadakuvalk on aeglane juba… ainult mingi hüdrolüüsitud kõlbab vist? Olen ise ka piima peale trenni joonud, piim on vedelal kujul, seal saad nii valku kui süsivesikuid. Mahl on ka vedel, aga sealt valku ei saa. Rosinad on tahked, nende seedimisele kulub aega, mis siis et glükeemiline indeks kõrge. Ja valku ka ei saa. Kui valgu jaoks piima jood (1L), siis sealt saab piisavalt lihtsuhkruid (laktoos) et pole vaja enam rosinaid ega muud.

in reply to: Minu treeningava #79200
    Mr.Y
    Member

No biitsepsile on kindlasti palju. Ja nt rinda ja jalgu ei olegi sulle kaasa sündinud? Parem võta siit portaalist Algajate kava ja tee seda 3x nädalas (E, K, R)

Selle kavaga sa suurt ei saavuta

in reply to: Massilisajad #79065
    Mr.Y
    Member

milles siis asi on? kindlasti on üheks osaks toitumine(seega ka kuigipalju toidulisandid), teiseks trenn ja kolmandaks puhkus.

aga kindlasti ei saa veel öelda, et 14-16 aastane nooruk , kellel on kiire ainevahetus oleks hardgainer. küll see ainevahetus ajapikku aeglustub ja hakkab kaalu ka tulema.

Toitumine ja toidulisandid on ikkagi erineva tähendusega. Kui jood selle 30+30 sheigi, aga muu toit päevasel ajal 5+ siis annab see parema tulemuse kui mingi 40+100 sheik, aga muu toit 3-. Vanasti polnud ju valgupulbreid, ega massilisajaid, kas siis hardgainereid ka ei elanud? Elasid ikka ja said treenitud küll. Mu point oli selles, et see mis firma proteiini või kas üldse mingit sheiki ei mängi rolli sest see moodustab päevasest kogukaloraazist vbl 15%. Kui kehale ikka ei piisa siis mingit mõju pole, mis sellest et toote nimi on massilisaja.

Carbo: Pole mõtet seda oodata, muidu võid jäädagi tulemusteta ju trenni tegema. Pead lihtsalt rohkem sööma, kui kaal tõuseb siis on ok. Kui teed trenni 3-4x nädalas siis see kaal ei tule rasvast vaid ikka lihasest.

in reply to: Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu #79062
    Mr.Y
    Member

Oldman ajab muidu küll tarka juttu, kuid seda ma küll nii tõsiselt ei võtaks. Selleks peab ikka seda väga väga metsikult sööma et sul tissid kasvaksid või ma ei tea mis naiselikud tunnused. Steroididega võib ka nii juhtuda, nendest hoidu küll. Kuid sojast ei pea loobuma. Muidu sojaproteiini ei müüdaks ju, sest kui ostjatel oleksid vähimatki naiselikud tunnused, ei ostaks nad enam seda.

in reply to: pole söögiisu! #79060
    Mr.Y
    Member

Ei tahaks küll sind pettuma panna, kuid 2 nädalaga sa ei saa 5kg lihast juurde. Mõtle kui nt tavaline poiss, kellel lihasmassi nt 55kg ja rasva 10kg (kaal 65 ja pikkus 180). 3 kuuga oleks tal 85kg lihast ja 10kg rasva. Järgmise 3 kuuga ajab ta end võistlusvormi, kehamass on u 86 (keharavsa% on 1) siis oleks ta juba valmis klassikaline kulturist (neil ju pikkus-100 + 6 vist max kaalu valem). Ja siis võistlustel konkureerib mõne mehega, kes on pool elu (üle 10 a) vähemalt treeninud. Kui see võimalik on siis sügisel võiksid ju olla üks medaliomanikest.

Viewing 15 posts - 511 through 525 (of 801 total)