Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberHommikul: Testosterooni tase on tipppunktis, mälu on värske, kehatemperatuur madal, vaimne erksus on kõrgeim
Pealelõunal: Valu taluvus kõrgeim, võimalik energia vähesus lõuna ajal, pealelõunal adrenaliin ja keha temperatuur hakkab tõusma, soodne periood vaimse funktsionaalse tasakaalu näol
Õhtul: Kordinatsioon, vastupidavus, keha temperatuur on päeva kõrgpunktis, kopsude töövõime parim, painduvus ja jõud suurim, vaimne tähelepanu on hajumas
Öösel: U kell 9 paiku hakkab keha tootma melatoniini, et valmistuda magamiseks, kehalised tegevused peaksid aeglustuma valmistumaks magama minekuks
Pikemalt: http://www.bodybuilding.com/fun/topicoftheweek70.htm
Mr.Y
Memberfitshowd vast teab enamus ju… ja peale selle rohkem ei olegi vist? muud mina ei tea, isegi kui on, siis mitte kindlasti sama head kui fitshow. Muidu olen veel vaadanud kulturistide treeningvideosid, u 20 filmi jagu (Cutler, Coleman, Ruhl, Cormier, Priest jt)näe, päris kõik ikka ei teadnud;)
hea mõte, siia võiks ka kulturistide filmide nimesid panna, et pärast kergem netist otsida oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! http://img108.imageshack.us/img108/1798/videod4qs.png
Mul on need hetkel arvutis. Mõned olen maha ka lasknud. Chris Cormier video oli üle 4GB ja üks video, kus oli u 10 tegija-kulturisti andsid nõuandeid treeninguks, oli ka 2-3GB (selle nimi ei tule meelde). Aga ruumi juurde saamiseks kustutasin maha.
Mr.Y
MemberNähtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga eks igal mehel omad nipid trikid, millega end suureks treenida. Kõrva taha on igalt videolt midagi panna, st ei ütleks et mõni nüüd väga hea või väga halb. Tahaks uut Jay Cutleri videot näha.. veel rohkem isegi Milos Sarchevi Training Secrets of Pros või mis ta oli.Mr.Y
Member1mg on 0,001g
500mg on 0,5g
et siis 5g – 10 kapslit ja 10g – 20 kapslit
Selline värk peaks olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr.Y
Memberfitshowd vast teab enamus ju… ja peale selle rohkem ei olegi vist? muud mina ei tea, isegi kui on, siis mitte kindlasti sama head kui fitshow. Muidu olen veel vaadanud kulturistide treeningvideosid, u 20 filmi jagu (Cutler, Coleman, Ruhl, Cormier, Priest jt)
Mr.Y
MemberMa saan hakkama et üle 50 krooni päevas ei läheks. Kuskil 40-50kr maximum… muidugi selle eest just parimaid palasid ei saa lubada
Mr.Y
Member1. Kas keegi saaks mõnda harjutust nimetada , mis treenib rinna alumist osa .Negatiivse kaldega pingil (pea allpool) surumine, lendamine. Peaks ka rööbaspuud abiks olema.
2. Siis selline jama , et rinnalihased ei ole ühtlase suurusega , kuidas saaks seda vahet tasakaalu panna?Harjutus?Kui erinevad sul nad ikka on? Endal ka vahepeal natuke oli erinevus sees, väike, aga läks korda iseenesest. Ma arvan, et peaksid kannatama, kui hakkad ühte rohkem treenima kui tesist võid asja hullemaks teha.
3. Oleks vaja harjutust millega saab kõhulihastel keskmise osa välja , kuna mul on ülemised 2 “punni” on väljas juba , treenin kõige alumisi , aga keskmist rida ei oksa treenida .Tegelikult treenivad kõik harjutused kogu 6 punni sul, sa ei saa isoleerida neid 2 kaupa. Ja veel, kui tahad neid välja saada suveks, siis võta üks dieedikuur ette, tee rohkem aerbooset. Kui sul ülemised kaks juba väljas, ei tohiks palju aega minna. U 3-4 nädalaga saaksid kogu oma 6-packi välja.
Mr.Y
MemberSeal peaks kõhulihased ka lugema? Kulturistidel ja üldse suurtel meestel ju jube suur kõht, olen kuulnud ja ka näinud, et kui kõhulihased lõdvaks lasta siis magu hüppab välja kohe. Aga tavaolekus, on kõhulihased nö pingul ja kõht trimmis. Mõnel kõhuga treenitud inimesel seda kõhtu polegi, teisel kes treenimata kõht ees.
Aga võibolla asi ka puhtalt rasvas jah. Siis aitab trenn ja söömise piiramine.
Mr.Y
MemberTavaliselt neile lisatakse mingid näidismenüüd ka kaasa. Kes viitsib seda menüüd järgida, see võtab kaalus alla, rasv kaob pealt ära ja voilaa – kõhulihased silmaga näha. Peale seda usubki et see väristaja mõjub, tegelikult oli asi toidus. Kes toitumist ei muuda, siis pole sellest kasu ka. Selle 390.- asemel, ostku 300.- eest toitumiskava ja saavad 100% kõhulihased, butterfly absiga on 100% kindel et seda ei saa.
Mr.Y
MemberAlgajate kava leiad Tööriistad -> Treeningkavad
Ma arvan, et Sul pole veel teadmisi, et omale ise kava koostada.
Mr.Y
MemberKas suusatamises see kepiga hoo andmine pole mitte sarnane nagu hantliga kickbacks? Ma pole asjatundja, lihtsalt käe asend ja liigutus on sama, et ehk on abi sellisest harjutusest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr.Y
MemberSeda ei saa siit küsides, vaid tellides
http://shop.amazon.ee/product_info.php?products_id=151
või
http://www.amazon.ee/main.php?main=tooriis…ebtrainer/index
ja hind on 350.-, koos treeningkavaga 600.-
Mr.Y
MemberMinu tase on signatuuris
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>I taseme algaja
II tasemele panen ennast u poole aasta pärast
peale seda 2-3 aasta pärast tuleb I taseme Edasijõudnu jne
Ma enamvähem teooriat tean, aga tasemed tulevad praktikaga
Mr.Y
MemberWhey 8100 maasikamaitseline (+ viinamarjasuhkur) oiii kui hea.. mu maitsvam toidukord päevas
Mr.Y
MemberMeenutab mu naise kätt
-
AutorPostitused