Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberNaisi ei lastaks paljaste rindadega lavalegi, sellepärats ei saa juba see pilt päris olla.
Mr.Y
MemberMingi tartu inimeste oma kanal
Mr.Y
MemberVaata ise see on amazonis ka müüa, esilehel oli hiljuti uudis. Minu mäletamist mööda oli 75g 100g kohta, aga kontrolli üle. Rasva oli muidugi ka palju, aga hind odav kah.
Mr.Y
MemberMina praen näiteks kõiki asju ilma rasva/õlita. Selleks on teflonpannid leiutatud.Ja kotleti asmel tasuks anyway nt. veisefileed järada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda küll.. kuid mulle maitsevad keedetud kartulid isegi rohkem kui ilma õlita praetud kartulid. Need ei meeldi kohe üldse. Ja kotleti ei ole dieedi ajal mõtet ilma õlita ka praadida, kuna see on nii rasvane isegi juba. Parem jah mingit lihafileed või kala eelistada + need isegi maitsvamad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr.Y
MemberMunasid saab ka ilma õlita praadida.
Kartuleid võid keeta. Pole nii maitsev kui praetult, kuid võid maitseaineid kasutada, et endale meelepärasemaks teha. Ise teen vähemalt nii.
Ja need kotletid võiksid vähemalt niikauaks välja arvata kuni oma rasvast lahti saad. Need käkerdised on ilma õlita ka üsnagi rasvased ja annavad palju kaloreid.
Mr.Y
MemberEesti keeles seda uudist seal pole võmalik lugeda ?
Mr.Y
MemberSee 30g on mingi keskmise mehe organismi omastavus, ehk 0,4g keha kg kohta. Keskmine 75kg lihaseid omav mees peaks omastama 30g, mitte see ei käi kõigi inimeste kohta maamunal. Olgu see müüt või mitte, eks seda teab ise targem ise ka ja sööb palju ise heaks arvab. Aga kui mingit piiri poleks tehtud selle toidulisandi kompanii poolt, siis vbl paljud kes alustavad, ei tea midagi ja mõtlevad mida rohkem seda suuremaks paisud ja söövad u 100g enne trenni, 100g peale trenni jne…
Mr.Y
MemberRiis ja kana on põhitõit, ega nad söövad muud ka aga vbl pooled toidukorrad on kana riisiga. Massi võib lisada iga toiduga, kasvõi mingi spargliga mis annab 11 kcal. Sööd seda 4kg toidukorral ja saad üle 400 kcal. Rohkem kui 100g riisi, aga kes ikka 4kg sööks?
Pole olemas dieeditoitu. Rasva võib põletada ka shokolaadi ja kartulikrõpse süües, samamoodi saab lisada massi ainult aedviljadest toidudest (mõtlen süsivesikuid). Massi lisandumise määrab ikka ära kalorite koguhulk, mida saab suurendada suuremate toidukogustega.
Mr.Y
Member0,4g valku ja 0,8g süsivesikuid oli ühea artiklis tõesti.
Ise võtan ka 1:2 le, aga ma ei taha rasva kaotada…
Kui eesmärk oleks rasvapõletus siis peaksid jooma 1:1 suhtes. Ja et rasvapõletus oleks parem siis nt oodata sheigiga peale jalgrattasõidu lõpetamist. Aga kui ei jõua, siis joo nt pool peale jõusaali, ja teine pool peale rattasõitu.
Mr.Y
MemberAega on mai lõpuni, et millegiga välja tulla. Nii et kannatust, aega veel küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr.Y
MemberMa arvan et 200g. Söömine pole siiski päris matemaatika, lihtsalt söö valku ja söö üldiselt rohkem ja saad oma kvaliteetset lihasmassi. Kuna midgai kindlalt ei tea võiks samahästi 500g valku ka süüa nagu mõned jõutõstjad, või rohkemgi. Niipalju igastahes et kindlasti midagi saamata ei jääks. Siis see valk kõik mädaneb ja roiskub su sees ja iga 5 minuti tagant 24/7 lased mädahaisu tagant välja. Ega see küll vist hea pole.
Treeningutega alustades tuleb lihasmassi nagunii kergemini, ka siis kui kui ei söö maksimaalselt palju valku.
Mr.Y
Memberpõmst see kompott kokku tuleb selline küllalt räige. põmst ma ju panengi 2 supikat süsivesikuid, mis teeb 30g ja on paras poole liitri joogi peale. kui sinna lisada shokopoissi proteiini, siis ongi kamm. korra sai proovitud ka arcticu joogi sisse proteiini panna, see polnudki kõige hullem.aga üleüldiselt. kuidas te maitsvad joogid saate?
Järelikult sulle see shokolaadi maitseline ei istu ? Järgmise kotiga võid proovida muud maitset, mulle meeldib nt maasika. Arcticuga ma ise ei suudaks küll juua, elus olen ühekorra joonud u pool arcticut, see on 0,25l umbes, ja mul hakkas nii sitt sellest, et hiljem ajas isegi ropsima. Maitse on ka saast kõigil nendel, ükski sort ei meeldi, krt ma ei tea ise ka miks ma seda jõin.
Nii et aja oma solk alla ja pole häda midagi. Ma jõin tavalist maitsetut pool piima maitselist veesegu vanasti, kui süsivesikuid ei lisanud. Ei olnud häda midagi isegi. Nüüd võrreldes kui hea on mu maasikakokteil oli see vana küll täitsa crapp.
Mr.Y
MemberAsja teevad magusaks süsivesikud eks, siis ju väga kerge seda veega reguleerida. 60g glükoosi kohta on 1l vett minu arust nt miinimum, siis parajalt mõnus magus. Aga kui panna 0,5l ainult siis ei taha teadagi kui lääge see võib olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki proovid rohkem vett panna, teeb joogi kohe paremaks. Või ei maitse sulle shokolaadi maitse?Mr.Y
MemberMa sain ise siit foorumist lugedes aru, et nii mõnedki pidid -67.5kg kehakaalus võistlema tulema. Üks neist oli vist kasutaja nimega RIHOSTERN. Ma arvan, et ma oleks ise küll sellele Johannesele ära teinud, aga tagantjärgi tarkus pole ju mingi tarkus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ta ei pääsenud vist lavale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arnold Tokko mainis, et 2 kohale tulnud poissi, kes tahtsid osaleda ei lastud lavale, sest neil polnud piisavalt lihast, olid dieediga nii kokku kuivanud, et oma suurest kehast polnud midagi järgi. Võibolla oli üks nendest…Mr.Y
Memberhttp://www.r2.ee/index.php?lang=est&main_id=813
Saade: Hommik kahega
-
AutorPostitused